E2h

Kohtele suullinen herpes

Suullinen herpes on tarttuva infektio tunnusomaista kivulias vaurioita suuhun, kumit, kielen sekä sisällä posket. Herpes simplex-virus-1 (HSV-1) on vastuussa näistä suun haavaumat, kun taas herpes simplex virus-2 aiheuttaa sukupuolielinten herpes. Se voidaan siirtää kautta tartunnan syljen ja limakalvoja. Suullinen herpes tulee saman perheen viruksia yhdessä vesirokko ja tuhkarokko. Tämä sairaus voi vaikuttaa ketään, erityisesti lapsia 1-2 vuotta ja vanhemmat.

Tauti menee läpi kolme vaihetta

Tauti menee läpi kolme vaihetta. Ensimmäinen on alkuperäisen tartunnan. Tämä on silloin, HSV-1-virus tulee ihon ja moninkertaistaa. Ihovaurioita yleensä luonnehtia tässä vaiheessa. Mutta suurimman osan ajasta, se voi jäädä havaitsematta, koska se ei ole mitään oireita. Latenssi sitten seuraa. Tässä, virus iskee massa hermokudoksiin tunnetaan takajuuren. He toistavat ja mennä lepotilassa. Laukaisee rasittavissa olosuhteissa, ne tulisi pian takaisin ja pudota viimeinen vaihe, joka on toistumiseen.

On hyvin helppo hoitaa suun herpes. Se ei ole niin hälyttävä kuin muiden herpes. Tässä ovat tapoja hoitaa sitä:

Kohtele suullinen herpes. Erityiset viruslääkkeiden.
Kohtele suullinen herpes. Erityiset viruslääkkeiden.

Erityiset viruslääkkeiden. Suun acyclovic (Zovirax) voidaan ottaa pilleri-muodossa tai ihovoiteiden. Tämä lääke voi estää viruksen replikaatioon. Valacyclocir (Valtrex) ja Famciclovir (Famvir) ovat suun pillereitä, jotka toimivat samalla tavalla. Kuten edellä on mainittu, asikloviiri (Zovirax) on ajankohtainen ratkaisu, jota on sovellettava 2 tunnin välein 4 peräkkäisenä päivänä. Pensikloviirin (Denavir) auttaa rauhoittamaan suun haavaumat nopeammin ja vähentää kipua. Dokosanoli kerma (Abreva) on FDA-hyväksytty lääke, joka olisi sovellettava 5 kertaa päivässä, erityisesti kivun alkamisen.

Over-the-counter medicine. Anestesia-aineet kuten Anbesol geeli, blister huuli voide, campho-phenique, Herepecin-L, Viractin ja Zillactin voidaan myös ottaa pysäyttää kutinaa on turvonnut alue. Lapsia ei ole suositeltavaa ottaa aspiriinia, joten annos Parasetamoli voi korvata.

Oireiden lievityksessä suun herpes

Tauti menee läpi kolme vaihetta. Over-the-counter medicine.
Tauti menee läpi kolme vaihetta. Over-the-counter medicine.

  • Vältä koskemasta haavaumat.
  • Pidättäytymään suudella ja sukupuolen.
  • Syö vain pehmeitä ja mitäänsanomaton elintarvikkeita ja pureskella hitaasti.
  • Pese kädet mahdollisimman usein.
  • Levitä maissitärkkelystä tai vastaavaa tuotetta teennäinen välttää naarmuuntumisen.
  • Laita jään pakkauksissa on teennäinen vähentää turvotusta.
  • Aspiriinia kipuun.

Nykypäivän lääketieteen edistysaskeleet

Nykypäivän lääketieteen edistysaskeleet, suullinen herpes on helppo käsitellä. Sinun ei pitäisi odottaa yön ihme kuitenkin. Kuri ja uhri silti toimivat parhaiten. Tärkeintä hoidettaessa suullinen herpes on pitää kehon puhtaana aina. Varhainen havaitseminen on avain pikaista paranemista. Seuraa lääkitys lueteltu uskonnollisesti. Antaa kehon levätä se ansaitsee. Vain muutaman päivän uhraus, voit olla vapaa ja takaisin elämääsi.