E2h

Kuinka hakea täydentäviä sairausvakuutus Medicare

Yhä useammat ihmiset ovat tietoisia kustannuksista sairausvakuutus ja mielelläni etsiä edullinen suunnitelma, kun he haluavat mennä pidemmälle Medicare kattaa yleensä. Kanssa sairastumisen riskiä ja hoidon kustannukset nykyään, se on aina parempi suunnitella varhain kuin päätyä maksamaan hirviömäistä sairaalan laskun. Hyvä asia on, että nyt on olemassa lakeja saatavilla sekä liittovaltion ja valtion, joka yhdenmukaistaa tietylle tasolle, terveydenhuollon suunnitelmia saatavilla kuluttajille tänään. Tämä yksinkertaistaa prosessia niille, jotka haluavat käyttää hyväkseen muita terveyshyötyjä, koska sinun ei tarvitse tehdä niin paljon myyntikirjeitä työtä ennen valintaa suunnitelma haluamasi. Artikkelissa on lueteltu alas mitä sinun tarvitsee tehdä ja mitä sinun tarvitsee miettiä ennen saada että lääketieteellinen suunnitelma.

Kuinka hakea täydentäviä sairausvakuutus Medicare. Tietäen oman budjetin.
Kuinka hakea täydentäviä sairausvakuutus Medicare. Tietäen oman budjetin.

  • Tietäen oman budjetin. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on tietää, kuinka paljon on edullinen sinulle. Älä houkutusta saada suunnitelma, joka on hieman kalliimpaa kuin sinulla on varaa, koska saatat päätyä ei pysty maksamaan suunnitelma ja vain antaa sen raueta. Tiedä kuukausittainen summa, jonka voit luottavaisin kumoaa jotta voit nähdä kuinka paljon kuukaudessa sinun täytyy tallentaa useimmat suunnitelmat tulevat neljännesvuosittain, puolivuosittain ja vuosittain tulotukijärjestelmään.
  • Puhuminen agentti. Seuraava asia mitä sinun tarvitsee tehdä on luetella alas mitä luulet tarvitset ja asettamalla tapaaminen vakuutusasiamies keskustelemaan tarpeitasi. Anna agentti tietää, kuinka paljon olet valmis maksamaan ja nähdä alustavat kattavuus, että tämä antaa sinulle. Tästä pisteestä voit päättää, jos olet tyytyväinen, että voit saada summa, jonka olet valmis maksamaan, tai jos tämä ei kata tarpeitasi sinun täytyy miettiä uudelleen oman budjetin suunnitelmaan. Voit myös kysyä agentti, jos on olemassa asioita, joita et oikeasti tarvitse, ja jos voit vaihtaa niitä pois esineet, joita sinä tarvitset. Suurimman osan ajasta, tämä on mahdollista. Ajattele avo eduista ja tuki on lääkitys tiskillä ostot, koska tämä tulee varmasti osa sairauskulut tulevaisuudessa. Valitse suunnitelma, jonka avulla voit olla useita hoitoja sekä koska useimmat vakavat sairaudet vaativat useita testejä ja menettelyjä, kuten kemoterapiaa.
  • Tietää milloin sovelletaan. Seuraava askel on tietää, kun haluat hakea oman suunnitelman. Yleensä paras aika hakea on, kun olet kääntymässä 65 tai ovat vammautuneet. Kun olet ilmoittautunut Medicare Plan B, olet todennäköisesti ei hylättäisiin tämän ajan kuluessa. Sinun on myös otettava huomioon, jos tarvitset toisen suunnitelma kattaa vähennyksen määrä oman Medicare Plan A.


Kuten sanotaan

Kuten sanotaan, tippaakaan ennaltaehkäisy on parempi kuin kiloa hoito joten on parempi suunnitella varhain ja suunnitelma oikealle. Ennakoi mitä luulet olisi eniten uudelleenarvioimista oma sairaushistoria ja sekä lähisukulaisellasi historian. Tästä voit arvioida millaisia ​​ennaltaehkäisevän lääketieteen ja hoitojen sinun pitäisi, jotta voit asentaa ja räätälöidä oman suunnitelman mukaan budjetti ja tarpeet.