E2h

Kuinka käyttää antihistamiineja hoitoon hilse allergiat

Hilse on hilse eläinten, hiutaleet ihon tai hiusten jotka karistanut takia aineenvaihduntaan tai oire sairaudesta. Jotkut ihmiset voivat kehittyä allergia hilse, ja ehkä antihistamiineja hallita allergisia reaktioita.

Seuraavassa on muutamia ideoita käyttää antihistamiinit hoitoon hilse allergioita.

  • Lähetä useita testejä määrittää vakavuus teidän allergia. Yhteinen allergia testi että lääkäri suorittaa hieroo näytteen epäillään allergeeni on laastari iholle sitten tarkkailla tämän korjaustiedoston useita tunteja. Muita testejä ovat veren ja analyysi teidän sairaushistoria. Nämä testit millainen antihistamiinin tarvitset ja annostus sekä taso ennalta varautumisen sinun tulee välttää allergia.
  • Hanki määrätty antihistamiinit paikalliselta apteekki. Voit myös ostaa lääkkeitä irtotavarana varastomyymälät säästää rahaa pitkällä aikavälillä, tai voit käyttää ostaa antihistamiini verkossa.
  • Lue pakkauksen ohjeita huolellisesti. Vertaa sitä ohjeiden sinulle lääkärin. Älä väärin lääkitystä aikana hoidon. Jos olet ostanut erilaisia ​​antihistamiinit, noudata jokainen käsky erikseen, koska ne ovat yksittäisiä muotoiluja, jotka luovat erilaisia ​​reaktioita elimistössä. Noudattaa varotoimia painettu ohjeita, esimerkiksi välttää toiminnan raskaiden koneiden vaikutuksen alaisena lääkkeen.
  • Kehittää rutiini teidän saanti. Rutiini on paras tapa seurata oman antihistamiini hoitoon. Voit luoda päivittäin tarkistuslistan, jossa voit merkitä saanti kalenterin varmista ettet menetä tai liioittele lääkitystä. On myös suositeltavaa, jos sinulla on rakkaasi muistuttamaan lääkitystä kuin varmuuskopio.
  • Jätä kätköt antihistamiinien paikoissa käyt usein. Säilytä laatikko antihistamiinit oman toimiston laatikossa, kodin lääkekaappi ja auton. Näin sinulla on ylimääräistä lääkitystä jos unohdat tuoda yksi sinun ja allergiat alkaa toimia ylös.
  • Hävitä vanhentunut lääkitys. Tarkista viimeinen teidän antihistamiinit sitten merkitä kalenteriin päivämäärä heittää pois lääkitystä. Voit huuhdella alas yksittäisiä annokset WC estää scavengers alkaen rihlat roskat ja kuluttaa teidän antihistamiinit. Älä kuluta päättynyt lääkitystä ei vain ovat aktiivisia ainesosia tehottomampi, mutta itse tuote voi olla vaarallista terveydelle.
  • Muokata ympäristöä lievittää teidän hilse allergia. Eläinten hilsettä aiheuttaa tällaista allergia, pitää kaikkien eläinten lähelläsi säännöllisesti puhtaana. Imuroi matot ja verhoilu ja pyyhi teidän huonekalut pöly. Käytä hengityssuojainta kun menee ulos tai paikkaan lemmikkien kanssa.


Kuinka käyttää antihistamiineja hoitoon hilse allergiat. Lähetä useita testejä määrittää vakavuus teidän allergia.
Kuinka käyttää antihistamiineja hoitoon hilse allergiat. Lähetä useita testejä määrittää vakavuus teidän allergia.

Vaikka jotkut allergisia reaktioita rajoittuvat hieman kutinaa ja haistaa, muut voivat olla niin vaikea uhata elämää asianomaisen potilaan. Jos antihistamiinit eivät riitä lievittämään allergia, ota heti yhteys lääkäriin jatkokäsittelyyn.