E2h

Kuinka käyttää hengitys tekniikoita vähentää stressiä

Yksi tärkeä näkökohta Jooga ja meditaatio on saada hengitys alas oikealle. Tämä on yleensä ensimmäinen oppitunnit opetetaan Jooga, Tai Chi tai Pilates ja on usein kaikkein korostetun ensimmäinen askel etenee. Hengitys ei ole vain kehon keino saada happea meidän keuhkoihin ja soluissa, mutta se on myös kehon kaikkein luonnollinen rytmi. Getting oikea meditaatio mielentilassa edellyttää, että keskitytään kehon luonnollisia rytmejä ja saada synkässä kanssa.

Itä filosofia, että hengitys on yksi yhteys tietoisen minän ja fyysisen itsesi ja paljon uskontojen painota hengitys harjoituksia ennen minkäänlaista valaistumisen. Mutta yksi asia, he kaikki sopimaan, että hengitys rentouttaa mielen ja siksi hienolta rauhoittava teidän autonominen hermosto, joka on loistava paikka rentoutua ja de-korostaen.

Alla on muutamia tekniikoita oikea hengitys. Hallitsemaan näitä tekniikoita alas pat ja voit soveltaa niitä rentoutumiseen ja stressin vähentämiseen.

Kuinka käyttää hengitys tekniikoita vähentää stressiä. Etsi rentouttava paikka.
Kuinka käyttää hengitys tekniikoita vähentää stressiä. Etsi rentouttava paikka.

  • Tyhjennä mielesi. Muista sanonta "poissa silmistä, poissa mielestä?" Tämä pätee varsinkin jos yrität vähentää stressiä. Jätä mielesi puhtaalta pöydältä kaikki asioita, joita te ajatella joka päivä, jotka ovat yleensä asioita, jotka aiheuttavat sinulle stressiä ja henkistä epämukavuutta. Yritä saavuttaa tajunnan Japanin nimitystä "No Mind", joka on piste, jossa et ajattele mitään tietoisesti ja vain antaa lihasmuistia toimiakseen sinulle.
  • Etsi rentouttava paikka. Yritä löytää rauhallinen paikka, joka on vapaa häiriötekijä ja stressiä. Kotona, mukava sohva tai omassa sängyssä yleensä toimii. Kun työssä, löytää tyhjän huoneen ja pyörä mukava tuoli rentoutua tuumaa tarkoituksena on olla fyysisesti kotonaan niin, että vaikeuksissa mieli seuraa fyysisen vihjeet kehosi on saada ja rentoutua.
  • Piirrä kalvosta. Sinun pallea on lihas koukussa alla keuhkoihin. Hengitys on enimmäkseen supistuminen ja rentoutuminen pallean ja voit kertoa että olet hengitys teidän palleaa kun vatsa laajenee kun hengität sisään hengittäminen päässä kalvo on myös suuri ydin, koska se tarttuu alavatsassa. Yritä ottaa muutama syvä Hengitä saada tuntumaa miten hengittää teiltä kalvo. Yritä sovittaa syvä kalvo hengittää luonnollinen rytmi oman hengityksen ja saada ajoitus alas oikealle.


Seuraa ajoitusta luonnollisen hengityksen

Seuraa ajoitusta luonnollisen hengityksen. Nyt voit hengittää teidän palleaa kunnolla on aika laittaa että hengitys käyttää. Huomaa, että jokaisen stressaava tilanne, syke ja hengitys nopeuttaa. Kun korosti, otat lyhyt matala Hengitä ja olkapäitä liikkuvat ylös ja alas. Pinnallinen hengitys on huono, koska se hengittää liikaa hiilidioksidia ja häiritsee elimistön luonnollista tasapainoa. Pinnallinen hengitys kutsutaan myös hyperventilaatio. Kun sinusta tuntuu, että et hengitä teidän kalvo, kestää hetki ymmärtää, mitä on tapahtumassa, ja korjaa sitten hengityksesi rytmiä.