E2h

Kuinka käyttää Naturopatian osteoporoosin hoitoon

Osteoporoosi on sairaus

Osteoporoosi on sairaus, jossa luut saada hauras, sillä on useita syitä. Jotkut näistä ovat vanhuuden puute kalsiumin saanti kehossa, loukkaantuminen ja kyvyttömyys kehon parantua itse huonon terveyden. Jotkut ihmiset ovat parempia selviytymiskeinoja, kun se tulee korjata vahingot niiden luut. Jotkut eivät ole niin onnekkaita ja periksi tämän ehdon. Osteoporoosi on yleisempää iäkkäillä kuin ihmiset, jotka ovat nuorempia kuin 50. Mutta on olemassa pieni osa ihmisistä on alle 50, jotka ovat sairastuneille osteoporoosi. On monenlaisia ​​lääkkeitä, jotka voidaan ottaa osteoporoosin hoitoon, mutta Naturopatian on turvallisempi tapa edetä. Naturopatian käyttää luonnollisia ja ei-invasiivisia menetelmiä hoitaa erilaisia ​​sairauksia. Jos sinulla on osteoporoosi etkä halua kemikaaleja ja lääkkeitä hyökätä järjestelmään, Naturopatian on paras sinulle. Tämä artikkeli luetellaan joitakin naturopathic korjaustoimenpiteitä, että voit käyttää osteoporoosin hoitoon. Lue lisää.

Kuinka käyttää Naturopatian osteoporoosin hoitoon. Osteoporoosi on sairaus.
Kuinka käyttää Naturopatian osteoporoosin hoitoon. Osteoporoosi on sairaus.

  • Ruokavalio. Pääkomponentti luut on kalsiumia. Jos ruokavalio ei ole kalsiumia, se on aika voit syödä enemmän ruokaa runsaasti kalsiumia. Juo maitoa, joka on suunniteltu palauttamaan ja vahvistamaan luita. Täydentää kalsiumin saanti vitamiineilla. Syövät vähemmän proteiinia, kuten enemmän proteiinia otat, sitä vähemmän kalsium imeytyy elimistöön.
  • Yrtit. Puna-apila ja drynaria root kahdenlaisia ​​yrttejä, jotka ovat tehokkaita hoidettaessa osteoporoosia. Puna-apila on ainetta nimeltä isoflavonoidit jotka auttavat palauttamaan luun massa, ja auttaa estämään iällä osteoporoosin kun usein otettu ennen diagnosoitu kunnossa. Drynaria root, käteen, on tehokas vahvistamaan luita. On olemassa muita yrttejä, joita voidaan käyttää osteoporoosin hoitoon. Kysy naturopathic lääkäri enemmän yrttejä, joita voit käyttää.
  • Terveet elintavat. Olemassa tiettyjä elintarvikkeita ja muita asioita, jotka edistävät iällä osteoporoosin. On olemassa elintarvikkeita, jotka estävät kalsiumin imeytymistä elimistöön. Jotkut näistä ovat elintarvikkeita, jotka on liikaa suolaa ja sokeria, maitotuotteita ja lihaa sekä hiilihappoa ja kofeiinia juomat. Kun olet tupakoitsija, ehkä se on aika voit ajatella lopettamista kuin nikotiinin savukkeiden ja tupakan pysäyttää prosessi imevää kalsiumia luut.
  • Liikunta. Kysy lääkäriltä oikeanlaiset liikunta auttaa vahvistamaan luustoa. Et voi vain tehdä satunnaisia ​​harjoituksia kuten jotkut voi todella pahentaa tilaasi. Aloita valo harjoituksia. Pidä poissa raskaan kuntolaitteen ne voivat vahingoittaa luita edelleen, jos et tiedä oikea käyttää niitä.
  • Vesihoito. Tällainen naturopathic korjaamiseksi sisältää veden käytön liikuntaan. Vesi harjoitukset auttavat vahvistamaan luita ja koko kehon. Uida rannalla tai altaalla. Jos teet sen usein, huomaat, että luut eivät enää särkee ja ne näyttävät vahvempi kuin ennen.


Kun sairastui osteoporoosi

Kun sairastui osteoporoosi, on tärkeää pitää mielessä, että se ei ole maailman loppu. Jos ehto rajoittuu sinut nukkumaan tai pyörätuoli, muista, että on olemassa korjaustoimenpiteitä käsitellä sitä. Ole valppaana ja jatkuva oman hoidot jos todella haluat saada elämäsi takaisin. Ennen kuin käytät naturopathic korjaustoimenpiteitä edellä, ota naturopathic lääkäri, joten voit testata ja oikea naturopathic hoito voi määrätä.