E2h

Kuinka käyttää voikukan diabeteksen hoitoon

Hyperglykemia tai korkea verensokeri on merkki diabeteksen ja tämä voi olla yksi pahimmista sairauksien tiedetään mies. Diabetes voi olla kohtalokasta, jos ei valvota ja seurata, koska se voi johtaa kuolemaan liittyviä lääketieteellisiä komplikaatioita, kuten munuaisten ja sydämen vajaatoiminta. Yleensä jos olet diagnosoitu diabetes, lääkärisi yleensä määrätä lääkkeitä, jotka säätelevät verensokeria. Tiukka vähäsokerinen ruokavalio tarvitaan myös. Onneksi on olemassa luonnollinen ja vaihtoehtoisia diabetes hoitoja voit tutustua jotka voivat auttaa säätelemään verensokeria. Yksi tällainen kohtelu ja korjaamiseksi on käyttää voikukan. Tämä yrtti tunnetaan säännellä glukoosipitoisuutta merkittävästi ja tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten käyttää tätä erityistä tarkoitusta.

  • Voikukka teetä. Suosituin tapa käyttää voikukan diabeteksen hoitoon on juomalla se teen. Juoma on paitsi virkistävä mutta on osoittautunut voimakas tuki säännellä verensokeri. Kaada kuiva voikukka lehtiä kuppiin kiehuvaa vettä ja anna hautua noin 15 minuuttia. Valuta teetä erottaa lehdet ja ryhtyä siemailla. Juo teetä 3 kertaa päivässä ja seurata verensokeria. Sinun pitäisi nähdä laaja parannuksia. Varmista kuitenkin, pysyä vähäsokerisia ruokavaliota vaikka teetä toteutuksessa työtä. Voit ostaa kaupallisia voikukka teepussit jos voikukka kukat ovat käytettävissä kuitenkin, jälkimmäinen on aina parempi.
  • Voikukka keitto. Hyvä tapa ottaa voikukka ilman työtä on sekoittaa se keitto otat aikana säännölliset ateriat. Ripottele tuoreita voikukka lehtiä keittoa. Tämä lisää makua ja lehtiä voi syödä. Tämä varmasti antaa sinulle veren sokeri asetusta haluat puhumattakaan ravinteita että lehdet voi tuoda järjestelmään.
  • Voikukka salaattia. Kuten keitto, voit sekoittaa voikukka lehtiä salaattia. Esimerkiksi, jos olet valmistautuu mukava Caesarin salaattia lounaaksi, ripottele tuoretta voikukka lehtiä ja nakata salaattia sekoittaa lehdet yhdessä salaattia ja muita ainesosia. Levitä joitakin kastike ja aloita mutustellen pois. Nauttiminen voikukan lehtiä voi merkittävästi ohjata glukoosipitoisuutta. Lehdet ovat maukkaita, joten sen ei pitäisi olla ongelma, voit syödä sitä.
  • Voikukka täydentää. Luontaistuotekaupat kuljettaa eri merkkien voikukka lisiä kapseli. Jos et pidä juominen tai syöminen lehtiä, koska sen maku, voit harkita ostaa kapselin sijasta. Kun 1 kapseli päivässä pitäisi riittää.
  • Valvo sokeripitoisuus. Kun aloitat voikukka, varmista seurata verensokeriasi. On tärkeää nähdä, jos hoito toimii tai ei. Kokonaisvaltainen ja vaihtoehtoisen lääketieteen harjoittajat taata sen teho.

Kuinka käyttää voikukan diabeteksen hoitoon. Voikukka täydentää.
Kuinka käyttää voikukan diabeteksen hoitoon. Voikukka täydentää.

Voikukka hoito vain olla todella tehokas, jos olet kiinni määrätty vähäsokerisia ruokavalio ja liikunta. Keskustele lääkärin nämä lääkemääräykset ja varmista, että nauttiminen voikukka ei ole ristiriidassa muiden lääkitys, että saatat joutua ottamaan takia tilasi.