E2h

Kuinka lyhentää teidän aika

Kausi - jokaisen tytön paras ystävä: vai ei! Jos mietit kaudella liian paljon haittaa jokapäiväisessä elämässä, on edistettävä sitä, että on olemassa luonnollisia tapoja, joilla voit lyhentää sen pituutta. Tässä muutamia parhaita tapoja voit turvallisesti lyhentää jakso:

Kuinka lyhentää teidän aika. On terveellinen elämäntapa.
Kuinka lyhentää teidän aika. On terveellinen elämäntapa.

 • Saada liikkeelle! Tutkimusten mukaan sovi naisille, jotka käyvät säännöllisesti liikuntaa on lyhyempiä jaksoja kuin ne, jotka eivät käytä säännöllisesti. Lisäksi nauttia lyhyempiä aikoja, nämä naiset on myös harvemmin kuukautiskipuja ja kipua, ja kokea säännöllisin väliajoin samoin. On toinenkin syy, miksi meidän kaikkien pitäisi alkaa käyttää tänään!
 • On terveellinen elämäntapa. Jokainen osa kehosta on heijastusta yleisestä terveydentilasi. Syöminen terveelliset elintarvikkeet ja välttää pitkälle jalostettuja elintarvikkeita auttaa sinua tuntemaan kevyempi ja tahtoa heartier, ja jopa todennäköisesti aiheuttaa voit olla lyhyempiä jaksoja, tai ainakin auttaa sinua välttämään kuukautiskipuja. Myös pinaatti ja muita elintarvikkeita runsaasti rautaa on todettu laskevan kuukautiset joillekin naisille.
 • Käytä syntyvyyden ja lääkitys. On havaittu, että kun yli-the-counter särkylääkkeitä kuten Aleve (käytetään lievittämään kipua kokenut kuukautisten aikana) tulosten lyhyempi ja kevyempi aikoja useimmille naisille. Kuitenkin tiedän, että nämä tyypit lääkitys aiheuttaa haittavaikutuksia joillekin ihmisille, nämä haittavaikutukset ovat mahan verenvuotoa, sekä kasvojen turvotus, astma, ihottumat ja muut allergiset oireet, jotka myös naprokseeni.

  Toinen tyyppi lääkkeitä, jotka voivat lyhentää aikoja on ehkäisypilleri. Ehkäisypillereitä todella määräämä lääkäri ei vain välttää raskauden, se on myös suositeltavaa, jotta säännellä Kuukautiskierto. Naiset, jotka eivät koe säännöllisin väliajoin pyydetään ottamaan pillereitä, jotta he voivat nauttia vakio 28-päivän ovulaation aikana. Ehkäisypillereitä voi tulla joko 21 tai 28-pilleri pakkauksissa. Ensimmäinen 21 pillerit sisältävät keinotekoisia hormoneja, jotka vapautumisen estämiseksi muna, kohtuun, mikä estää kuukautiset. Viimeiset 7 pillerit eivät sisällä hormoneja, kun elimistö ei saa näitä keinotekoisia hormoneja, elimistö ottaa ajan.

  Vielä yksi tyyppi ehkäisypilleri kutsutaan mini-pilleri, tai pienen annoksen progesteroni pilleri. In Yksinkertaisesti sanottuna, kun mini-pilleri johtaa ehkäisyyn kuukautiset. Yksi formulaatio tämän mini-pilleri voi vähentää taajuuden ajaksi yhden jakson kuukaudessa, yhden syklin varten kolmen kuukauden välein. Nainen ottaa Minipillerit jatkuu hänen kuukautiset kun hän on lopettanut lääkityksen.

  Siellä on se! nämä ovat joitakin tapoja. Käytä syntyvyyden ja lääkitys.
  Siellä on se! nämä ovat joitakin tapoja. Käytä syntyvyyden ja lääkitys.

  Tietenkin se on hyvin tärkeää, että keskustelet lääkärisi kanssa ennen kuin alat ottaa näitä pillereitä. Muista, että käyttämällä lääkkeiden muuttaa kehon järjestelmiä on haitallista, joten on tärkeää, että saat ammatillinen go-signaalin ennen kuin aloitat näiden pillereitä.

 • Juo paljon vettä. Pysyminen sammutettua auttaa keventämään ajan (jos ei lyhennä sitä). Sinun tulisi myös välttää juominen diureetteja kuten kahvia, virvoitusjuomia ja alkoholia, jotka voivat itse asiassa pahentaa vakavuus teidän ajan.


Siellä on se! Nämä ovat joitakin tapoja

Siellä on se! Nämä ovat joitakin tapoja, että voisit lyhentää ajan. Tietenkin se on aina parasta mennä luonnon mahdollisimman paljon; teidän tavoitteena olisi oltava lievempiä aikoja ja vähemmän kuukautiskierron kouristelua, ja nämä voitaisiin saavuttaa yksinkertaisesti antamalla terveellisemmän elämäntavan runsaasti rentoutumista ja vähemmän stressiä.