E2h

Kuinka parantaa henkistä terveyttä

Hengellinen terveys on niin paljon tärkeää yksilön fyysisen

Hengellinen terveys on niin paljon tärkeää yksilön fyysisen, emotionaalisen ja henkisen terveyden. Jokainen ihminen olisi pyrittävä parantamaan omaa hengellistä terveyttä. Ihmiset eri taustoista, kulttuureista, uskomukset, sukupuoli, ja jopa asema elämässä voi olla erilaisia ​​näkemyksiä ja lähestymistapa siihen, miten saavutetaan hyvällä tasolla henkisen terveyden. Seuraavassa on muutamia perusperiaatteita, jotka voivat auttaa sinua tiellä henkistä hyvinvointia.

  • Tunne itsesi paremmin. Miten voimme täyttää kaikessa elämäämme, varsinkin hengellinen näkökulma, jos emme tiedä meidän todellinen itse? Kun sanon, tietää itse paremmin, en puhu tiedä suosikki värejä tai mitä elokuvia kutittaa your fancy, mutta jotain syvempää kuin määritellä, mitä tavoitteita elämässä ovat, tai henkilökohtaisia ​​uskomuksia, että sinulla olisi kiinni vaikka mitä. Se auttaa myös, jos annat aikaa itsellesi jokapäiväiseen-tunnin tai kaksi pohdintaa, taaksensa, mitä tapahtui teidän päivä ja kerätä voimia mitä on tulossa eteenpäin.
  • Tallenna hymy itsellesi jokapäiväistä. Rohkaisun sana ja hymy itsellesi menisi pitkälle. Aloita päiväsi hymyillen takaisin oman pohdinnan ja toistamalla itsellesi joitakin rohkaisevia sanoja tai inspiroiva linjat kuten "olen kaunis" tai "En voi tehdä tätä". Ei ole väliä kuinka huono ja väsyttävä päivä on, voit toistaa tämän menettelyn, kun tulet kotiin. Kun tottuu tekemään tätä jokapäiväistä, saat sisäinen luottamus ja voimaa.
  • Vahvistaa suhteita. Vahvat suhteet ovat keskeisiä hengellisen täyttymyksen. Vie aikaa selvittää ihmisille elämässäsi, jotka todella asia-isäsi, äiti, sisko, veli, puoliso, lähimmät ystävät ja mentorit, jne. Vietä aikaa ja vaivaa niiden kanssa, selvittää mitä jakaa yhteistä ja tehdä asioita te kaikki rakastavat tehdä. Ilahtua jakaa hiljaista merkityksellisiä hetkiä, tai tekemällä yksinkertaisia ​​jokapäiväisiä tehtäviä yhdessä. Kun sinusta tuntuu onnellinen ja tyytyväinen teidän suhteita, löydät sen helpompi löytää tyytyväisyyttä ja sisäistä rauhaa. Ravitse niitä suhteita, jotka tuovat esiin parhaat sinua, ja lopettaa ne, jotka vain johtavat sinua vahingoittaa.
  • Päästä matkatavaroita. Älä anna huolet ja ongelmat kasaantuvat kuin vuori ja tuoda sinut alas. Sinun täytyy päästää irti niistä lopulta. Aloita asioita käsittelevät yksi kerrallaan, ja kohdata kiireellisimmät niistä ensin. Läpi jokaisen koettelemus, ongelma, ja ongelma että te kohtaavat aina kertoa itse jatkuvasti, että voit tehdä sen.
  • Käytännössä anteeksiantoa. Tämä on itse asiassa vaikein osa saavuttaa. Saatat olla perehtynyt sanomalla "anteeksi ja unohda", joka todellisuudessa on aina helpommin sanottu kuin tehty. On joitakin tapauksia elämässämme kun meidän antaa anteeksi itsellemme tai muille henkilöille, jotka ovat satuttaneet ja loukanneet meitä. Se vie hyvin kypsä henkilö voi tehdä tätä, mutta meidän ei tarvitse kiirehtiä prosessia joko. Se on hyvin henkilökohtainen asia ja jokainen ihminen on oma aika ja tapa käsitellä sitä. Kun olet tehnyt niin, tunnet kevyempi kuin massiivinen taakka on nostettu teiltä.
  • Meditoida tai rukoilla. Kumpi päätät tehdä riippuu henkilökohtaisen valinnan ja uskomukset. Voit jopa tehdä molempia. Meditaatio ja rukous vaatii meitä antamaan itsemme täyden pitoisuus. Se edellyttää myös luottamusta ja uskoa jotain suurempaa kuin itse, onko se Jumala, Buddha, muita jumalia, tai jopa luonto itse. Terve hengellinen elämä ei merkitse ole uskonnollinen, mutta elantonsa mielekästä elämää ja nähdä kauneutta kaikessa.
  • Inspiroidu tahansa muodossa tai tyyliä. Tarjoa polttoainetta hengellisen terveyden jatkuvasti lukemalla kirjoja, jotka ovat innostavia sinulle voi se olla fiktiota, proosaa, runoutta, elämäkerrat, tai omatoimisuus kirjoja. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Tutustu inspiroivia tarinoita muita ihmisiä. Katsella elokuvia, jotka antavat instant vauhtia teidän moraalia. Kun elämä saa vähän vaikeaa käsitellä, luottaa inspiraatiosi nostaa sinut ylös, olla esimerkkinä ja innostaa sinua.
  • Anna itsellesi tauko. Me kaikki tarvitsemme ja ansaitsekaan aina silloin tällöin. Se voi olla vain muutaman tunnin, päivässä, viikossa, tai jopa pidempään. Se voi olla yksinäinen loma suosikki paikalla, matka rannalle joidenkin ystävien tai ulkomaanmatka perheesi kanssa. Se on sinun. On muistettava, ettei tarkoitukseen menossa pois vähäksi aikaa on ladata sielunne akkuja. Ota tämä aika pohtia, uudelleen, ja uudelleen itse.

Hengellinen terveys ei ole jotain

Kuinka parantaa henkistä terveyttä. Tunne itsesi paremmin.
Kuinka parantaa henkistä terveyttä. Tunne itsesi paremmin.

Hengellinen terveys ei ole jotain, joka olisi laiminlyöty. Jokainen meistä pitäisi tehdä hänen osuutensa ylläpitää henkistä hyvinvointia. Meillä kaikilla voi olla erilaisia ​​tapoja ja mielipiteitä käsittelemään tätä, mutta me jaamme joitakin perusperiaatteita ja yhteisiä ajatuksia.