E2h

Hakeminen SAFETAN (todellinen tuote)

Tärkein ainesosa SAFETAN on samanlainen kuin käytetään hoitoon valmisteluissa palovammoja. Se on olemassa valvotuissa annoksina, jotka helpottavat tuotteen absorptio jopa kolmanteen syvin ihon kerros. Opi miten brändi on sallittu yksilöiden ennestään iho saa turvallisen rusketuksen tuloksia.

Hakeminen SAFETAN (todellinen tuote). Valmistelu perusasiat sinun täytyy tietää.
Hakeminen SAFETAN (todellinen tuote). Valmistelu perusasiat sinun täytyy tietää.

 • Valmistelu perusasiat sinun täytyy tietää. Jos olet juuri ostanut tuotteen on tarpeen upottaa applikaattorit lämpimässä vedessä kymmenen minuuttia. Tämä on tärkeää varmistaa, että vaahto osat ovat laajentuneet ja pehmenneet jolloin voit käyttää työkalua helposti. Seuraavat olisi harjoiteltu ennen harrastat varsinaisen hakemuksen istunnoissa.
  • Ei-kosteuttava saippua tulisi hyödyntää aikana aikaa suihku tai kylpyamme.
  • Ajoita kuorinta suunnitelmat ainakin päivää ennen menettelyn. Osallistuminen yhteen tuntia ennen menettelyn vaarantaa rusketuksen vaikutusta. Kuolleet iho karistanut pois yhdessä teidän rusketuksen toiveet.
  • SAFETAN on kosteuttava aine joten se on parasta, jos et kosketuksiin muiden tuotteiden ottaa kosteuttava elementtejä.
 • Käsittele pullon ja asetin kuin ammattilainen. Jälkimmäinen ei tulisi käyttää kynä-vastaavalla tavalla. Napata sen kahvasta ja huolehtia siitä, että kokonaisuudessaan sieni käytetään. Muista, että asetin olisi yhdensuuntainen pinnan kanssa olet työskennellyt. Vie aikaa Ravistettava ennen ruiskutusta. On pidettävä noin kaksi tuumaa pois asetin riittävän imeytymisen varmistamiseksi.
 • Älä suihkuta tuotetta naamasi. Suihkuta tuote teidän asetin. Ennen hakemuksen se on parasta jakaa kasvosi neljään osaan, joka sisältää otsa, nenä, posket ja leuka. Oikea sijoitus tapahtuu piirtämällä jopa vedoin näillä sivustoilla. Sekoittaminen tapahtuu kuiva-puolella asetin. Koko pinta kasvojen tulisi käsitellä yhdessä alueita pitkin hiusraja, kaula ja korvat. Älä innostua ja laittaa raskaita summia oman alkuperäisen yrittää. Muista, että voit käydä läpi menettelyn uudelleen, kunnes tulet haluamasi rusketuksen tasolle.
 • Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, kun se tulee kehon. Kuten tehdä kasvot soveltaminen on helpompaa leikattuna osiin. Voit joko suihkuttaa tuotetta suoraan iholle ja sitten sekoittaa tai voit ladata asetin runsaasti tuotteen määriä sitten sekoitus. Jälkimmäinen versio on ihanteellinen tulla ulos voittaa lopussa. Keppiin varmistaa riittävät määrät käytetään on, kun on muotolista tuotettu. Tavoitteena on tuottaa liuskamaiset kuvioita, jotka ovat useita senttimetrejä toisistaan. Nämä kuviot ovat tärkeitä tulevat sekoittamalla aikaan kuin kuiva kasvot applikaattorin yli vedetään raidat tuottaen siten rajat hahmoja. Huomioi, että SAFETAN summia kuivalla ja jalat, polvet, kyynärpäät ja kädet ei tarvitse lisätä.
 • Tukitoimia, että sinun pitäisi muistaa. Sinun pitäisi toimia hyvin valaistu alue kokovartalopeili. Vältä sotku seisomalla päälle vanhan levyn tai kankaalla. Pyyhi kädet ja peili roiskeilta hieman saippuavedellä pyyhe kun teko on ohi. Odota 12-24 tuntia ennen suihkussa saada haluttu lopputulos. Löysät ja tummat vaatteet tulisi käyttää suihkun jälkeen.

Kuten kaikki työjakso tuotteita, jotka ovat uusia sinulle, allergioita tulisi tarkistaa sen varmistamiseksi turvallisen käytön.