E2h

Kuinka vähentää astmakohtauksia

Kanssa kasvava saastuminen ympäristön kautta myrkyllisiä kaasuja ja jätteitä, ei ole ihme, että yhä useammat ihmiset kehittävät ja kärsii kroonisesta hengityselinten sairauksia, kuten astmaa. On miljoonia ihmisiä nykyään astmasta kärsiville. Vaikka astmaatikoille ovat syntyneet sen kanssa, huono ilma me kaikki hengitämme jokapäiväisessä varmasti ei auta ollenkaan. Parantaa elämänlaatua näiden kärsivien ihmisten olemassa useita toimia he voivat vähentää yleisyys ja vakavuus astmakohtauksia.

  1. Keskustele lääkärin. Käy lääkärisi ja keskustella eri hoitovaihtoehdoista saatavilla tilaasi. Hän todennäköisesti määrätä huolto ja ensihoitoa huumeita tukahduttaa ja lopettaa hyökkäykset. Nämä ovat vain väliaikaisia ​​toimenpiteitä ja sinun täytyy tehdä paljon enemmän, jotta voit hengittää helpommin. Viimeistele hoitosuunnitelma lääkärin kanssa, joka kohdistuu ehkäiseminen ja vähentäminen hyökkäyksiä.
  2. Vältä stressiä. Useimmissa astmaatikoille, hyökkäys laukaisee stressitilanteissa että aiheuttaa ahdistusta. Arvioi kodin ja työympäristön ja etsiä alueita, joilla olet stressaantunut tai tuntea enemmän huolissaan. Vältä näitä alueita ja tilanteita. Keskustele työtoverisi sekä perheen ja keskustella heidän kanssaan, mitä stressaava tilanne voi tehdä sinulle. Näin he voivat valvoa ja auttaa sinua vähentää stressiä ja ahdistusta.
  3. Pidä poissa allergisia aineista. Pyydä lääkäriltäsi testata sinulle allergiat määrittää aineet ja elementit kannattaa välttää. Samalla, jos lääkäri määrää mitä olet allerginen, hän voi määrätä erilaisia ​​allergia laukausta, jotka suojaavat sinua vastaan ​​näitä allergioita. Olitpa allerginen maapähkinöiden, äyriäisten tai kissa hiukset, varmista välttää ne kaikki yhdessä. Et todellakaan halua käynnistää uuden hyökkäyksen.
  4. Treenaa. Aerobisia harjoituksia, kuten hölkkä, kävely ja pyöräily voi suuresti kertyminen vastustuskykyä vastaan ​​astmakohtauksia. Treenata saavat keuhkot toimi oikein ja hengittää niin kuin pitäisi. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että astmaatikoille jotka käyttävät säännöllisesti ovat vähemmän alttiita astmakohtauksia.
  5. Poista ärsyttävät ja tuoksuja. Toinen tapa estää astmakohtauksia on vähentää muita osia kodin, joka voi laukaista hyökkäyksen kuten vahvojen tuoksujen ja pölyä. Muista puhdistaa ja pöly kotisi säännöllisesti tiputtaa naamariin. Poista tuoksukynttilät ja kankaita, jotka sisältävät nukkaa ja pieniä hiukkasia.
  6. Syö oikein. Aloita syömällä oikein ja nähdä astmakohtauksen menettää purenta. Syö enemmän hedelmiä, vihanneksia ja muita elintarvikkeita runsaasti proteiinia ja kuitua. Vältä maitotuotteita ja savustettu liha, koska tämä voi laukaista hyökkäyksiä, joita et halua. Riippumatta näistä, varmista juoda tonnia vettä päivässä ja ottaa täydentää kuten multivitamins. Terveellinen ruokavalio voi merkittävästi vähentää stressiä elimistössä, mikä puolestaan ​​vähentää taajuus teidän astmakohtauksia.
  7. Lisää vihreitä kotiisi. Hanki lisää tuoretta happea kotiisi lisäämällä kasveja kuten saniaisia. Enemmän kasveja olet sisällä, enemmän puhdas happi saat hengittää.

On monia muita tapoja harventamaan astmakohtauksia

Kuinka vähentää astmakohtauksia. Keskustele lääkärin.
Kuinka vähentää astmakohtauksia. Keskustele lääkärin.

On monia muita tapoja harventamaan astmakohtauksia. Jotkut jopa sisältyä vaihtoehtoisia ja kasviperäisten lääkeaineiden. Kuitenkin paras tapa on edelleen neuvotella lääkärin ja elää oikeassa.