E2h

Lisätietoja ruusufinni oireet ja hoito

Tutustu syyt ja merkkejä ruusufinni ihosairaus

Kukaan ei halua saada huono näppylä kasvot. Kun me ilmenevät nuoruusiässä, odotamme ottaa paljon vähemmän näkyvä tai ruma viat ja punaiset läiskät kasvomme. Silti noin 14 miljoonaa eurooppalaista kärsii ihosairaus, joka pakottaa meidät käydä noissa epämiellyttävän itsetietoinen teini tunteita kasvomme puhkeaa punainen ihottuma, kuoppia ja märkärakkuloiksi. Nimi tämän ihosairaus on ruusufinni.

Lisätietoja ruusufinni oireet ja hoito. Kirurgiset menetelmät.
Lisätietoja ruusufinni oireet ja hoito. Kirurgiset menetelmät.

Näin voit käsitellä sitä.

 1. Syyt. Ruusufinni esiintyy useammin naisilla kuin miehillä. Usein väärinymmärretty ja misdiagnosed, se voi muistuttaa muita ihosairauksia (kuten akne) tai pidettävä seurauksena raskasta alkoholinkäyttöä. Todellisuudessa ruusufinni ei ole mitään tekemistä akne ja vaikka juominen voi pahentaa sairauden oireita, alkoholi ei ole syy. Kuitenkin tutkijat ovat edelleen ymmällään täsmällisestä taudin luonne. Tutkimukset osoittavat useita mahdollisia syitä, jotka vaihtelevat verisuonten edellytys ruoansulatuskanavan bakteereihin, aurinko tai jopa punkkeja, jotka elävät karvatupet. Useimmat tutkijat väittävät, että perinnöllisyys on tärkeä rooli hankinta ihon kunnossa.
 2. Merkkejä. Ruusufinni voi ilmetä eri tavoin. Vaikka nainen sairastuneille määrä enemmän kuin miehet, miehet ovat likelier näytteille vakavimmat merkkejä taudin. Seuraavassa on joitakin oireita:
  • Olet usein huuhtele tulipunaiseksi.
  • Kasvosi kehittää ärtynyttä laikkuja punainen iho.
  • Sinulla on pieni punainen kuoppia (kuten näppylöitä) ympärillä kasvosi.
  • Pieniä verisuonia näkyvät tai ympärille nenä tai posket.
  • Sinun nenä näyttää punainen ja tulehtunut, ehkä jopa turvonnut ympäri kärki.
 3. Hakeudu hoitoon. Vaikka se esiintyy luontaisesti aaltoja ja syklit, hoitamaton ruusufinni saa asteittain huonompi. Jos epäilet, että sinulla voi olla se, tai jos sinulla on jo diagnosoitu, mutta ei kiinni hoito lääkäri on määrännyt, nyt on hyvä aika sitoutua hoitoon ihoa tauti. Tässä muutamia Ruusufinni hoito vaihtoehtoja:
  • Antibiootit. Antibiootti voide ja pillerit kuten tetrasykliinejä ovat yhteisiä hoitoja ruusufinni. Voide on yleensä ensimmäinen reseptiä, vaikka pilleri ja voide muodot ovat usein määrätty yhdessä tyhjentää tulehdus. Näitä lääkkeitä käytetään ensisijaisesti niiden anti-inflammatorisia ominaisuuksia.
  • Vahvempi lääkitys. Kun purkaus ruusufinni on erityisen epämiellyttävää, lääkärit voivat määrätä lääkettä nimeltä Isotretinoin. Usein määrätty vaikea akne samoin, tämä lääke todella aiheuttaa talirauhasten kasvot kasvaa pienempiä. Vaikutukset huumeiden voi olla varsin dramaattisia, mutta valitettavasti niin voi sivuvaikutuksia, minkä vuoksi lääkärit määräävät huumeita vain ankarissa olosuhteissa, ja vasta sen jälkeen vähemmän vaarallista menetelmät ovat epäonnistuneet.
  • Kirurgiset menetelmät. Toinen iho hoitovaihtoehto on leikkaus. Laser leikkaus, lääkärit voivat vähentää näkyvyyttä verisuonten ja punoitus naamaasi. Se voi tuntua counter-intuitiivinen, mutta lasereita käytetään aiheuttavat tahallista vahinkoa kapillaareja, joka laukaisee elimistön puolustusmekanismeja ja vähentää ulkonäkö tulehdus.

   Lisäksi laserit voi vähentää kerääntymisen punainen kudosta nenä, yleinen oire pitkälle ruusufinni.

 4. Asioita voit tehdä selviytymään.
  • Pidä päiväkirjaa. Et voi ajatella, että pitää kirjaa päivittäistä toimintaa on tärkeä osa hoidossa ruusufinni, varsinkin kun et ole havainnut mitään oireita tuolloin. Mutta on olemassa melko harvat aineet, ympäristötekijät ja toimintaa, joiden epäillään laukaisee ruusufinni puhkeamisen ja muita iho-ongelmia ihmisille, pitää päiväkirjaa auttaa tunnistamaan mahdollisia laukaisee elämääsi ja välttää niitä tulevaisuudessa. Yleisesti epäillään laukaisee ovat stressi, alkoholi, tietyt lääkkeet, kuumia juomia tai ruokia (ja lämpöä yleensä), mausteinen ruokia ja altistuminen auringon. Alkoholi ja auringossa ovat sellaisia ​​yhteisiä provokers että lääkärit suosittelevat potilaan välttää niitä niin paljon kuin mahdollista.
  • Hygienia. Meidän hygienian tottumukset voivat joskus aiheuttaa puhkeamisen samoin. Aivan kuten sinun pitäisi vähentää alkoholin kulutusta, varmista kasvojen puhdistusaineet eivät sisällä alkoholia. Käytä vain noncomedogenic tuotteet tukkeutumisen välttämiseksi ihohuokosia. Käytä aurinkovoidetta ja vaatteita suojaamaan kasvoja altistumista auringolle. Lopuksi, älä kosketa kasvojasi paljon, ja varmasti eivät naarmuta sitä tai hieroa sitä raaka.
  • Tuki. Jos olet kärsivät ruusufinni, saatat alkaa tuntea enemmän itsetietoinen kuin teit teini akne. Tunteet hämmennystä johtavat usein huonompi itsetunto ja joskus masennukseen. On tärkeää muistaa, että et ole yksin. Lääkärisi voi auttaa sinua löytämään tukea paikallisten tai verkkoyhteisöissä potilaiden.

Ruusufinni ei tarvitse tiellä elämäsi. Katsokaapa joitakin kuuluisia hahmoja, jotka ovat olleet sen - Bill Clinton, prinsessa Diana, Rembrandt (hyvin todennäköisesti) ja JP Morgan, muutamia. Selvästikin olet hyvässä seurassa. Joten olla aggressiivinen kohtaaminen tilasi! Pitkällä aikavälillä, ruusufinni saa paremmin omasta, se todennäköisesti pahenee ilman hoitoa. Yhdistämällä lääkärin hoitoon ja henkilökohtaiseen hygieniaan, voit vähentää tulehdusta ja unohtuva, huomaamaton taso. Aikataulu tapaamisen ihotautilääkäri aloittaa hoidon ruusufinni.