E2h

Mikä aiheuttaa lihaskouristuksia

Lihaskouristuksia ja kramppeja voidaan tuoma lihas

Lihaskouristuksia ja kramppeja voidaan tuoma lihas, joka oli supistui tahattomasti. Se voi olla hetkellisesti lamauttaa ja varsin tuskallista. On olemassa useita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa lihaskouristuksia, yleisistä väsymys tai ravitsemuksellinen puute on vakava häiriö, johon hermostoon.

Mikä aiheuttaa lihaskouristuksia. Epänormaali lihasten supistuminen voidaan laukaista epätavallisen toiminnan aikana kemiallisen prosessin vapauttaa ja absorboivat kalsiumionien sisällä lihasten vuorovaikutus lihasten proteiinien aktiini ja myosiini aiheuttaa lihasten dia ja sopimuksen.
Mikä aiheuttaa lihaskouristuksia. Epänormaali lihasten supistuminen voidaan laukaista epätavallisen toiminnan aikana kemiallisen prosessin vapauttaa ja absorboivat kalsiumionien sisällä lihasten vuorovaikutus lihasten proteiinien aktiini ja myosiini aiheuttaa lihasten dia ja sopimuksen.

  1. Epänormaali lihasten supistuminen voidaan laukaista epätavallisen toiminnan aikana kemiallisen prosessin vapauttaa ja absorboivat kalsiumionien sisällä lihasten vuorovaikutus lihasten proteiinien aktiini ja myosiini aiheuttaa lihasten dia ja sopimuksen. Vallata kalsium-ionien ja poistettaessa proteiinien aiheuttaa lihasten rentoutua. Mahdolliset häiriöt näissä prosesseissa voi aiheuttaa lihaskouristuksia.
  2. Pitkä harjoituskertojen joka aiheuttaa väsymystä voi aiheuttaa lihaskouristuksia kun ohitat varoitusmerkkejä. Pitkäaikainen liikunta voi heikentävistä energiatasoa ja tarvitset energiaa lihaksen supistumaan ja rentoutumaan normaalisti. Vanha varoitus ei mennä uimaan heti raskaan aterian liittyy tähän asiaan koska veren virtausta ohjataan sulattamaan ruokaa ja pois lihaksista. Cramps voidaan välttää, kun otat aikaa levätä rasittava liikunta ja raskaita aterioita ennen palaamista normaaliin toimintaan.
  3. Oikea määrä suolaa elimistössä tarvitaan tasapainon säilyttämiseksi nesteitä. Liian paljon hikeä kovan harjoituksen, oksentelu ja ripuli voi tehdä kehon menettää paljon suoloja ja nesteitä, jotka voivat häiritä ioni tasapaino teidän hermoja ja lihaksia. Se vie aikaa voit täydentää niitä ja elimistö kestää jonkin aikaa vastata ja toipua käsin, ja nämä tilanteet voivat aiheuttaa lihasten supistumisen.
  4. Aineenvaihdunnan häiriöt ja erityisesti lihasten entsyymit puutteet voivat johtaa lihaskouristuksia. McArdle tauti ja puute fosforylaasin b kinaasi, laktaatti dyhydrogenase, fosfoglyseraattikinaasin ja fosfofruktokinaasi periytyvät sairaudet, jotka voivat aiheuttaa lihaskouristuksia.
  5. Lihasspasmit voi myös kutsuttu sairaus nimeltä myotonia jossa lihakset jäykkä johtuen viivästynyt rentoutumista lihaksia. Tämä on selvempää, kun ihmiset, joilla tämä ehto käyttää ja ne ovat alttiina kylmä.
  6. On aikoja, jolloin sinulla tahatonta lihasten nykiminen. Se on ärsyttävää ehdolla, että on saatu aikaan väsymys, altistuminen kylmä, reaktio joitakin lääkkeitä. Se voi myös johtua joitakin hermovaurio, hermoston sairaus ja jotkut aineenvaihdunnan häiriöt. Nämä nykiminen ja pistely kutsutaan nykiminen.
  7. Ihmiset, jotka yleensä nukkumaan sikeästi ja vain yhdessä asennossa voi myös kärsiä lihaskrampit, osuvasti kutsutaan levätä kramppeja. Joskus se voi johtua kantoja ja liikkeet, jotka voivat aiheuttaa lihasten lyhentää esimerkiksi osoittaa jalka alas väistämättä lyhentää pohjelihaksen aiheuttaen kramppeja ja säären.
  8. Alhainen kalsiumin ja magnesiumin pitoisuudet veressä voi aiheuttaa lihaskouristuksia käsissä ja ranteissa sekä aiheuttaa pistelyä suun ympärillä ja muualla elimistössä.

Lepo, hieronta, lievä liikunta, kuten kävely ja taipumista lihakset auttaa vahvistamaan niitä ja estää toistuvat lihaskouristuksia ja kramppeja. Juominen paljon nestettä ja syöminen tasapainoinen ja terveellinen ateria edistää yleistä terveenä kehon ja lihaksia.