E2h

Miten tietää, milloin PMS turvotus on vakava

PMS, joka tunnetaan myös nimellä "pre-kuukautiskierron oireyhtymä", on usein puhutaan ja ajoittain, vitsailivat aihe. Joillekin naisille tämä voi olla erittäin vakava, jos ei heikentävä ehto.

PMS on useita fyysisiä ja emotionaalisia oireita

PMS on useita fyysisiä ja emotionaalisia oireita, jotka liittyvät suoraan naisen kuukautiskierron aikana. Jopa 90% kaikista naisista kärsii jonkinlainen PMS vaihtelevassa määrin. Jotkut oireet PMS voi aiheuttaa epämukavuutta, joka vaihtelee lievästä erittäin kivulias. Turvotus, kouristukset, stressi, unettomuus ja mielialan vaihtelut ovat joitakin oireita, että mukana PMS.

Yksi yleisimmistä valituksia PMS on turvotus

Miten tietää, milloin PMS turvotus on vakava. PMS on useita fyysisiä ja emotionaalisia oireita.
Miten tietää, milloin PMS turvotus on vakava. PMS on useita fyysisiä ja emotionaalisia oireita.

Yksi yleisimmistä valituksia PMS on turvotus. Turvotus on puristavaa tunnetta tai täyteyden vatsan. Turvotus johtuu hormonaaliset muutokset, jotka tapahtuvat naisen kuukautiskierron aikana. Se yleensä tapahtuu juuri ennen ja sen aikana naisen ajan. Se aiheuttaa kaasun ja nesteen siirtyä hitaammin ruuansulatusjärjestelmän läpi, koska korkeampi hormoneja. Jotkin tapaukset ovat lieviä aiheuttavat vain vähän täyden tunteen vähän vettä imevä sormien ja vatsan. Muissa tapauksissa turvotus voi aiheuttaa merkittävää painonnousua johtuu nesteen kertymisestä, naiset ovat kertoneet saamassa peräti 20 kiloa 24 tunnin aikana. Jos turvotus on vakio tai jatkuvaa se voi olla, että siellä on taustalla ehdolla, että ei liity kuukautiskiertoon.

Turvotus PMS, mutta hyvin yleinen, voi joskus olla vakavia. Vakava turvotus voi johtua sairaudesta kuin PMS. Jos turvotus on jatkuvaa, yhteinen tai erittäin kivulias, se voi olla suositeltavaa pyytää neuvoja terveydenhuollon ammattilainen. Monet ruoansulatuskanavan olosuhteet voivat aiheuttaa turvotusta, joka erehtyy PMS. Ärtyvän suolen oireyhtymä, joka tunnetaan yleisesti nimellä IBS, on häiriö, suoliston, jotka voivat aiheuttaa kivulias turvotus. Toinen sairaus, joka usein ensin tunnustettava vakava ja jatkuva turvotus on Crohnin tauti. Crohnin tauti on tulehduksellinen maha-suolikanavan sairaus, joka aiheuttaa tulehduksen vatsan alueella.

Oireita turvotus aikana PMS voi olla hoidettavissa muutamia muutoksia

Oireita turvotus aikana PMS voi olla hoidettavissa muutamia muutoksia. Naiset, jotka kärsivät PMS turvotus usein kehotetaan vähentämään natriumin saanti, kuten natrium voi edistää nesteen kertyminen. Natural diureetit kuten vitamiini B-6 voidaan helpottaa vedenpidättäjinä. Jotkut lääkärit myös neuvoa yksittäisiä syödä hitaammin, jolloin yksi niellä vähemmän kaasua, joka aiheuttaa turvotusta. Ibuprofeeni suositellaan usein auttaa helpottaa epämukavuutta ja kouristelua, joka liittyy turvotusta.

Yksi yleisimmistä valituksia PMS on turvotus. Oireita turvotus aikana PMS voi olla hoidettavissa muutamia muutoksia.
Yksi yleisimmistä valituksia PMS on turvotus. Oireita turvotus aikana PMS voi olla hoidettavissa muutamia muutoksia.

Vaikka turvotus PMS saattaa usein tapahtua kuukausittain, on tärkeää, että jokainen nainen tehdä huomautuksen muutoksista hänen syklin tai oireita. Jotkut muutokset ovat usein merkkejä paljon vakava sairaus. Jos jokin pysyviä tai kivuliaita oireita ovat huomattava se neuvottava hakemaan lääketieteellistä hoitoa.