E2h

Miten alentaa kolesterolia

Tiesitkö

Tiesitkö, että sydänsairaudet aiheuttavat yhden kuoleman 30 sekunnin välein? Ensisijainen syyllinen takana sydänsairaus on lipidi tai rasva kutsutun kolesterolia. Vaikka kehomme voi tuottaa kolesterolia luonnollisesti me myös kuluttaa tyyppi kolesterolia kutsutaan LD-lipoproteiinien (LDL) kautta ruokaa. LDL on paha kolesterolien että rakentaa plakin valtimoissa sydämen kun kolesteroliarvot ovat korkeat, rajoittaa verenkiertoa ja aiheuttaa sepelvaltimotauti ja muita sydän-ja verisuonitaudit. Ongelma kolesteroli on, että sen vaikutuksia elimistössä ei ole helposti, se kestää vuosia rakentaa sitten iskee meidän 40s tai 50s. Tämän vuoksi meidän kaikkien on aloitettava hallintaan kolesterolia jo meidän 20s.

Miten alentaa kolesterolia. Saada sydämen pumppaus ja tehdä sydän harjoituksia 30 minuuttia päivittäin.
Miten alentaa kolesterolia. Saada sydämen pumppaus ja tehdä sydän harjoituksia 30 minuuttia päivittäin.

Toimitusjohtaja kolesteroli liittyy varmistaa meidän kolesterolin suhde LDL (paha kolesteroli) ja HDL (hyvä kolesteroli) pysyy ennallaan. Koska molemmat kolesterolin tyypit tulevat mitä syömme, on järkevää, että alhainen kolesteroli ruokavalio on avain alentaa meidän kolesterolia. Tässä useita tapoja alentaa kolesterolia, sekä elintarvikkeita sisällyttää alhainen kolesteroli ruokavalio.

  1. Saada sydämen pumppaus ja tehdä sydän harjoituksia 30 minuuttia päivittäin. Liikunta lisää HDL ja alentaa LDL, kun pitää sinut sopivaksi ja parantaa mielialaa. Sinun ei tarvitse ilmoittautua kuntosali tehdä tätä. Sen sijaan bussilla aina töihin, jää pois useita korttelin päässä oman rakennuksen ja kävele loppumatka. Tai ottaa portaita hissin sijaan.
  2. On kulho kaurapuuroa aamiaiseksi joka aamu. Kaurapuuro sisältää liukoista kuitua kutsutaan beetaglukaania, joka imee kolesteroli kuin sieni. Jos et pidä mausta kaurapuuroa, voit lisätä kuivattuja mustikoita, viipaloitu banaani, suklaa maitoa tai kaneli antaa sille makua potkia.
  3. Välipala manteleita sijasta pelimerkkejä. Mantelit sisältävät flavonoideja ja E-vitamiinia, erittäin tärkeä ja voimakkaita antioksidantteja, jotka estävät LDL hapettavien ja rakentaminen plakkia. Varmista syödä suolatonta mantelit ihon kanssa, koska tämä on osa, joka on runsaasti flavonoideja.
  4. Ground pellavansiemenöljy sisältää liukenevia kuituja, jotka estävät tuotannon LDL ja auttaa kehoa poistamaan kolesterolia. Voit ripotella nämä osaksi kulho aamiainen kaurapuuroa!
  5. Valkosipuli estää elimistöä valmistus tarpeettomat kolesteroli. Mitä hienoa valkosipuli on, että se on helppo hiipiä mitään ruokaa! Varmista vapautat sen maku hakkaamalla se pieniksi paloiksi. Yksi tai kaksi valkosipulinkynttä päivässä riittää.
  6. Phytotesterol on rasvaa löydät monia kasviperäisten elintarvikkeiden, kuten pähkinöitä, palkokasveja, siemeniä ja hedelmiä. Elintarvikkeet, jotka sisältävät phytotesterol auttaa estämään suoliston solujen imevää kolesterolia. Monet elintarvikkeet kuten mysliä baareja, juustoa ja jopa suklaapatukat sisältävät phytotesterol. Sinun tulisi kuitenkin varoa trans-rasvan ja tyydyttyneen rasvan!
  7. Rohkaistua sopiva ravintolisiä, kuten omega-3-kalaöljyä, joiden tiedetään estää tai kääntää sydänsairaus. Valkosipuli ravintolisät voivat myös tehdä temppu.
  8. Kiinni neitsytoliiviöljyä ja kalaa teidän lähteitä rasvaa.