E2h

Miten antaa kuuman kiven hieronta

On monia tapoja tavoittaa syvän rentoutumisen

On monia tapoja tavoittaa syvän rentoutumisen. Hot Rock hieronnat ovat mahdollisesti yksi tehokkaimmista. Tämä hieronta käyttää lämmitettyä kiviä tai kiviä. Tämä ei ole samanlainen kuin saunan, joka käyttää tuleva höyry lämmitetty kiviä.

Miten antaa kuuman kiven hieronta. Kuumenna kattila täynnä vettä kiviä siinä.
Miten antaa kuuman kiven hieronta. Kuumenna kattila täynnä vettä kiviä siinä.

Hot Rock hierontaa liittyy prosessi, joka keskittyy imusolmukkeiden ja viemäreihin ylimääräinen neste kehosta. Se tunkeutuu myös koko kehon, erityisesti lihaksia.

Tämän pyrkimyksessä tarvitset tasainen kiviä eri kokoja, potti, hieronta öljy, ura kauha, paksu pyyhe ja vettä. Sinun tulee noudattaa seuraavia menettelyjä saavuttaa hyötyjä antaa kuuman kiven hieronta.

  • Kuumenna kattila täynnä vettä kiviä siinä. Kun lämpötila nousee sataneljäkymmentä astetta, sammuta uuni ja poista kivet pois potin käyttäen ura kapusta. Lämpötila kallion tulee kuulua vähintään yksi kaksikymmentä astetta kun poistaa ne vedestä.
  • Aseta kivet paksu pyyhe kuivua. Pyydä aihe säätää alaspäin tasaiselle pinnalle, jättäen taakse ja alaosa alttiina hieronta.
  • Suorita öljy hieronta. Levitä öljy hieronta mahdollisimman tasaisesti joten se ei ole liian paksu ja raskas
  • Anna kiviä jäähtyä. Tähän aikaan, kivet olisi jäähtyä hieman. Tunne kivet ja varmista, että ne eivät vahingoita tai polttaa ihoa.
  • Aseta kivet kohteen kehon. Aseta suurempi kivet kuormitettuina ja suurempi osa kehon, kuten lantion ja olkapään ja pienempiä kiviä pitkin takaisin. Varmista, että kivet pysyä paikallaan runsaat 20 minuuttia tai kunnes ne menettävät lämpöä.
  • Hiero tärkeitä ruumiinosia. Aloita hieronta yläraajoihin, tee raajojen hellittää kun raskaampia kiviä tehdä selkä olkapää rentoutua.
  • Poista kivet ja jatka hierovat. Poista kivet pohjassa kaulan, voit aloittaa hierovat takaraivoon samoin. Siirrä alas jalat ja alaraajojen, sovelletaan hieronta öljyä jalat. Kun tässä vaiheessa voit poistaa isoja kiviä takaa aihe, kun ottaa kivet pois huomaat, että punainen täplä osaa soveltaa hierontaöljyä ja perusteellisesti hieronta kevyesti takaisin.
  • Valmis hieronta. Viimeisellä vaiheessa hieronta, ajaa aivohalvauksia (hieronta) ylös ja alas takaisin, joskus menee kaulan loppuun hieronta päähän.

Getting kuuma kivi hieronta on todella herkkua aisteille

Getting kuuma kivi hieronta on todella herkkua aisteille. Se on hyvä tapa rentoutua ja rauhoittamaan hermoja ilman viettää liian paljon rahaa. Jos päätät kytkeä kuuman kiven Hiero asiantuntemusta, sinun pitäisi tutkia menetelmän lisäksi. Yritä lukemalla sen historiasta ja muut käytännöt. Tutkimus ja soveltaa sitä ihmistä, joille voit värvätä tehdä vapaaehtoistyötä kuin aihe. Edelleen käytännössä tekee mestarin. Tällaisella vaivaa, voit tulla täysimittainen asiantuntija alalla hieronta, ja jos mahdollisuus sallii, voit jopa tehdä siitä kannattavaa liiketoimintaa.