E2h

Miten arvioida kyynärvarren jännetulehdus

Kyynärvarsi tendiniittiä jännetulehdus sisällä kyynärvarren

Kyynärvarsi tendiniittiä jännetulehdus sisällä kyynärvarren. Tämä ehto yleensä tapahtuu ihmisille, jotka rasittavat käsiään toistuvasti. Ylirasituksen varsien vetää jänteistä käsivarteen ja aiheuttaa heille vaurioitunut ja tulehtunut. Vaikutukset kyynärvarren jännetulehdus voi vain tuntea usean tunnin kuluttua tekevät raskasta liikkeitä vaikuttaa raajat. Tässä on, miten tehokkaasti arvioida epätavallisia oireita ja onko sinulla kyynärvarren jännetulehdus.

  1. Määritetään kipua. Näkyvin oire kyynärvarren jännetulehdus on kipua, koska kipu on suunniteltu napata aivojen huomion kehon alueille, jotka ovat vahingoittuneet. Etsi kipua ja huomata alueilla kehosta, jossa tunnet sen. Siirrä koko käsivarsi, kuten olkapää, kyynärpää, ranne ja sormet tietää laajuus Jännetulehdus. Kosketa alueet käsivarren ja irtisanomisaikaa, jos se aiheuttaa kipua.
  2. Kuvaile kipua. Kipu kyynärvarren jännetulehdus on vakio särkee eikä terävä kipu, joka ilmestyy ja katoaa nopeasti peräkkäin. Kipu pahenee, kun viallinen osa siirretään äkillisesti tai toistuvasti. Kyynärvarsi jännetulehdus kipu on selvimmin heräämisen jälkeen, koska rakenteet varren on levännyt yöllä ja ovat tottuneet liikettä, joka on pedattu heräämässä.
  3. Siirrä tuskallinen alueella. Kyynärvarren jännetulehdus liittyy turvotusta ei ainoastaan ​​jänteiden käsivarteen, vaan myös lähellä lihaksia ja kudoksia. Siirrä osa että epäilet olla kyynärvarren jännetulehdus, ja katso jos kätesi toimii oikein. Tee erilaisia ​​liikkeitä käsivarren kuten nosto, työntämiseen, taivutus kiertäen ja kiertolähestyminen. Jos teet liikkeitä on vaikea ja pahentaa kipua, kyynärvarren jännetulehdus voi olla syynä.
  4. Tarkasta teennäinen. Tutki kätesi ja ympäröivien rakenteiden ja onko olemassa alueita, jotka ovat suurempia kuin normaalisti. Etsi epätavallinen kuoppia tai esittäneet alueita käsivarteen. Ilmoitus epämuodostunut tai väärin rakenteita käsivarteen. Saatat löytää punertavia tai mustelmia alueita iholla, jotka osoittavat läsnäolo kyynärvarren jännetulehdus.
  5. Tunne kätesi. Merkki tulehdus on lämpötilan nousu. Tunne kätesi ja ilmoitus siitä, alueiden käsivarren on lämpimämpi kuin yleistä kehon lämpötilaa. Saatat kokea lämpöä, arkuutta tai kutinaa käsivarteen kyynärvarsi jännetulehdus. Jos tunnet puutumista käsissä tai kihelmöinti sormissa, jännetulehdus voi häiritä tuntemuksia sormet ja aiheuttaa oireita.
  6. Tarkista toimintaan. Kyynärvarren jännetulehdus johtuu edellisen ylirasituksen ja jänteiden käsivarteen. Muistakaa, mitä teit ennen kuin olet tuntenut kipua käsivarteen. Jos olet aiheuttanut tai kireät käsivarteen, tai jos olet saanut käsivarren vamma, olet ehkä hankkinut kyynärvarren jännetulehdus.

Miten arvioida kyynärvarren jännetulehdus. Määritetään kipua.
Miten arvioida kyynärvarren jännetulehdus. Määritetään kipua.

Arvioitaessa kyynärvarren jännetulehdus kuuluu kiinnittää huomiota oireiden ja tarkistat edeltävien kokea oireita. Määritetään, onko oireet viittaavat kyynärvarren jännetulehdus keinoin tietäen erityisiä oireita kunnossa. Onko kaikilla mainituilla testeillä ja tarkemman diagnoosin.