E2h

Miten ehkäistä ummetusta taaperoille

Taaperot ovat elimiä

Taaperot ovat elimiä, jotka ovat vasta alkaneet sopeutua kiinteään ruokaan. Tämän vuoksi se ei ole harvinaista pikkulapsille on vaikeuksia liikuttaessa niiden suoli. Vaikka ummetus Pikkulasten yleensä ratkeaa ajan myötä, se on silti hyvin tuskallista lapsi, ja voi tehdä potta aikaa hyvin pelottavaa. Tässä miten voit vähentää ummetusta taaperoille.

  1. Vesi. Jos lapsesi on merkkejä ummetus, varmasti antaa hänelle runsaasti nesteitä ja vettä. Ilman tarpeeksi vettä lapsen ruumiin, jakkara on erittäin kova, mikä tekee siitä paljon vaikeampaa liikkua ja siirtää pois kehosta. Jos lapsesi ei pidä juoda paljon vettä, voit korvata sen tuoremehua joka hydraatti lapsen kehon yhtä hyvin. Vielä parempi, tuoremehua juomien yleensä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka auttavat vahvistamaan lapsen kehon. Jos lapsi viettää paljon aikaa ulkona talon, varmasti antaa hänelle vesipulloa, että hän voi kantaa mukanaan.
  2. Liikunta. Liikunta on tärkeää myös minimoida ummetus, koska usein liikettä ja liikunta auttaa kehon opetella kulkemaan jakkara tehokkaammin. Tämä on syy, miksi ihmiset, jotka elävät istumista elämää usein vaivautunut usein ummetus. Jos lapsi haluaa pelata, mutta pelaa pääasiassa leluja, sinun pitäisi rohkaista häntä viettää enemmän aikaa muiden taaperoille, jotta ne voivat juoksennella leikkikentällä ja saada heidän ruumiinsa liikkuu. Juoksu ja muita lastenleikkiä yleensä riittävä liikunta pikkulapsille.
  3. Food. On olemassa tiettyjä elintarvikkeita, jotka edistävät ummetusta, ja on olemassa joitakin elintarvikkeita, jotka vähentävät sen. Muista antaa lapsellesi ruokaa, joka estää ummetusta, kuten hedelmiä ja vihanneksia. Elintarvikkeiden, että on paljon kuitua on myös suuri, koska kuitu toimii luonnollinen kuorinta, joka poistaa myrkkyjä kehossa ja tehdä suolen helpompaa. Porkkanat, kaurahiutaleet, ja banaanit ovat joitakin parhaista elintarvikkeiden estää ummetusta. Junk elintarvikkeita, kuten hakkeen ja makeisia, jotka ovat runsaasti rasvaa ja sokeria voi tehdä ummetusta pahempi.
  4. Stressi. Joskus, ummetus on merkki stressistä. Jotkut ihmiset ajattelevat, että lapset eivät saa stressiä, mutta ilman työtä ja taloutta heidän mielensä lapset ja pikkulapset voivat todella saada stressaantunut. Jos huomaat taapero etsivät surullinen tai stressaantunut, kysy häneltä, mikä on aiheuttanut hänen stressiä ja yrittää poistaa näitä asioita hänen ympäristössä. Riitainen taapero naapurin, voi esimerkiksi korostaa ulos lapsesi ja aiheuttaa ummetusta.
  5. Lääkäriin. Lopuksi, kysy neuvoa lääkäriltä lapsesi ummetus ei häviä. Joskus ummetus voi olla merkki muista ja enemmän vakavia sairauksia. Lääkärin tulisi pystyä kertomaan, jos ummetus on jo oire muiden sairauksien, kuten ongelmat ruoansulatuskanavassa.

Miten ehkäistä ummetusta taaperoille. Taaperot ovat elimiä.
Miten ehkäistä ummetusta taaperoille. Taaperot ovat elimiä.

Taaperoille tai aikuisillekin, ummetus on vaikeaa ja tuskallista. Läpi nämä vaiheet, sinun pitäisi pystyä minimoimaan ummetusta lapsellesi.