E2h

Miten ehkäistä vesimyrkytys vauva

Kun päivät ovat kuumia

Kun päivät ovat kuumia, saatat ihmetellä, jos lapsellesi tarvitsee juoda vettä aivan kuten aikuiset. Muissa tapauksissa, jos raha on tiukassa jotkut äidit saattavat ajatella laimentaminen hänen kallista vauva kaava niin leikata kustannuksia. Ennen kuin tankata että pullo vedellä ja anna lapsellesi, kysy lastenlääkäri ensin. Ei yleensä ole tarpeen antaa vettä vauvan koska hän on oikein sammutettua jos annetaan riittävästi äidinmaitoon ja asianmukaisesti sekoitettu kaava.

Jos annat lapsellesi vettä

Miten ehkäistä vesimyrkytys vauva. Vanhemmat vauvat voidaan antaa hyvin pieniä määriä vettä.
Miten ehkäistä vesimyrkytys vauva. Vanhemmat vauvat voidaan antaa hyvin pieniä määriä vettä.

Jos annat lapsellesi vettä, varsinkin jos hän on alle kuuden kuukauden iässä, laitat hänet riski vesimyrkytys. Lapsesi elektrolyyttitasapainon tasapaino häiriintyy ja hän täyttää veden sijasta kaivattuja rintamaitoon tai kaavan. Jos näin käy, hän saa asianmukaista ravintoaineiden, että hän tarvitsee.

  1. Älä anna mitään vettä vauvan alle kuusi kuukautta vanha. Aikana.
  2. Vanhemmat vauvat voidaan antaa hyvin pieniä määriä vettä. Älä koskaan anna vesipullo suoraan vauvan ilman valvovan hänen saanti. Hänen ensisijainen neste saanti on edelleen rintamaitoon tai kaavan.
  3. Älä laimenna baby kaava ja äidinmaidossa. Lisäämällä vettä muuttaa elektrolyytti-tasapainon, jolla on kaava sekä muuttaa sen ravintoarvoa sisältöä. Vauva saa ravinteita hän tarvitsee oikean annoksen jos laimentaa vedellä. Vauva saa liian täynnä juomaan enemmän maitoa saada tarpeeksi ravintoaineita tarkoitettu.
  4. Jos haluat säästää rahaa, imettää vauvaa sijasta kaavan. Se on täydellinen joka ikinen kerta, on aina saatavilla ja se on ilmainen. Imetys auttaa side vauvasi, sekä pitää hänet terveenä ja parantaa hänet immuunijärjestelmää. Jos työskentelet käyttää rintapumppu saada maidon tuoda kotiin vauvan. Varmista, että syöt ravitsevaa ruokavaliota ja ovat oikein sammutettua aina imettää pumpun maidon huolehdittava riittävästä maidon tarjontaa.
  5. Kysy lastenlääkäri ennen kuin teet mitään muuttaa vauvasi maito ja kiinteä ruokailu.
  6. Vettä voidaan ottaa käyttöön, kun syöminen proteiinipitoista kiinteää ruokaa kuten munia. On parempi laittaa pieniä määriä vettä ruoka on helpompi sulattaa.
  7. Tiedä oireita vesimyrkytys. Jos huomaat lapsesi kasvot alkavat turvota tai saada pöhöttynyt, soita lastenlääkäri heti. Mikä tahansa muutos disposition kuten ärtyneisyyttä tai uneliaisuutta on myös oire.
  8. Hanki vauva välittömästi lääkäriin, jos hänellä on vesimyrkytys. Tätä ei voida hoitaa kotona. Jos jätetään hoitamatta, vauva voi olla kohtauksia, koska muutos elektrolyytit voivat vaikuttaa vauvan aivojen toimintaa.

Poikkeus antaa vauvoille vettä

Poikkeus antaa vauvoille vettä, jos hän on kuivattu tai on ripuli. Molemmissa tapauksissa lääkäri ohjaa sinut antamaan oikea määrä. Molemmissa tilanteissa äidinmaidossa on edelleen paras vaihtoehto, koska se antaa asianmukainen nesteytys ja ravinto tasapaino tarvitaan juuri oikeaan aikaan.