E2h

Miten elää ilman pelkoa kuolemasta

Kuolema on jotain me kaikki kohdata yhden päivän. Mutta jos elävät jatkuvassa pelossa siitä, jokapäiväistä elämää voi syödä irrationaalinen ajatuksia kuolla. Jos olet yksi niistä ihmisistä, joilla pelko kuolla (tunnetaan Thanatophobia tai Thantophobia), on olemassa asioita voit tehdä vähentää teidän ajatuksia kuolemasta. Saat elämäsi takaisin ja lakata murehtimasta kuolla seuraamalla näitä vinkkejä, Miten elää ilman pelkoa kuolemasta.

Vaihe 1

Miten elää ilman pelkoa kuolemasta. Olla joku muu pelastaja.
Miten elää ilman pelkoa kuolemasta. Olla joku muu pelastaja.

Vältä yksin. Yksi pahimmista mitä voi tehdä, jos sinulla on pelko kuolemasta on eristää itsesi muilta. Kun lähti itse, ajatuksesi voi kuluttaa sinua. Aloitat miettiä kuolemaa, murehtia kuolemasta, ja peläten kuolemaa. Yleensä ilman kenenkään ottaa mielesi pois kuolla tai auttaa näkemään järjettömyyden takana ajatuksesi, pelkosi kasvaa ja lisääntyä. Voit välttää tämän, elää elämääsi ympäröimänä muut. Aloita dating. Liity sosiaaliset klubit, löytää kämppäkaveri, ja saada osallistua enemmän. Enemmän voit olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa, sitä enemmän voit elää ilman pelkoa kuolemasta.

Vaihe 2

Pidä kiireinen. Samanlainen ehdotus yllä, voit vähentää oman ajattelun kuolla ei antanut mieltäsi mahdollisuuden ajatella sitä. Etsi tapoja viihdyttää itseäsi, olitpa yksin tai yhdessä muiden kanssa. Jos sinulla ei ole harrastus, löytää yksi. Liity ilta pick-up liiga jos nautit urheilua. Tai entä vapaaehtoistyön organisaatioiden omassa yhteisössä? On aina paljon tarvetta ihmisiä vapaaehtoistyöhön useita tunteja viikossa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on alkaa katsella ympärilleen ja löydät paljon mahdollisuuksia pitää itse kiireinen ja siksi pitää mielesi pois teidän kuoleman pelko. (Periaatteessa hommiin elävä, ja sinulla ei ole aikaa murehtia kuolemaa!)

Vaihe 3

Olla joku muu pelastaja. Joskus ihmiset ovat huolissaan kuolemaan, koska he kokevat, että he eivät ole tärkeitä. Tietenkin, tämä ei ole kyse. Mutta jos et tunne tarvita, voi turvautua perustella oman kuolemansa. Voit tehdä paljon välttää tällaisia ​​ajatuksia saamalla itse mukana jonkun toisen elämää. Olla joku muu pelastaja, heidän huoltajansa, heidän enkeli. Ehkä voit alkaa vierailulla ihmisiä, kuten sinä, tarvitsee vain jonkun jolle puhua. Ehkä voit käyttää omia kokemuksia ja pelkosi kuolla auttamiseen muu ohi samanlaisia ​​pelkoja. Tai ehkä sinulla on vanhusten naapuri, joka rakastaa kuulla sinut isketään pois kitaran. Käytä omaa vahvuuksia, lahjoja ja kykyjä (vaikka se on vain olemalla ystävä) parantamiseksi jonkun toisen elämää. Vastineeksi voit parantaa itseluottamusta, nostaa mieltä oman itsetunnon, ja nähdä, että siellä on paljon täyttymys joka löytyy elävät.


Kenenkään ei pitäisi elää pelko kuolemasta. Se on luonnollinen ilmiö, joka tulee eri elämänvaiheissa meille kaikille. Jos olet aina ajatellut, se kuluttaa elämääsi ja voit tuhlata vuosia olet elossa murehtia yhden minuutin että kuolet. Älä tuhlaa toista toinen arvokasta elämää elävät kuoleman pelko.