E2h

Miten estää luuntiheyden menetystä

Luun tiheys menetys

Luun tiheys menetys, tai osteoporoosi on eräänlainen luuston sairaus, joka johtaa kasvuun murtumia. Luut ovat tärkeä osa luuston. Ne suojaavat meitä haittaa, antaa muodon kehomme, ja tehdä verisoluja. Luun murtumat ovat rikkoutuminen tai erottaminen luun, joskus kahdesta tai kolmesta osasta. Luun tiheyttä, toisaalta, on määrä asian luun. Mikä on testi mittauksen luuntiheyttä, saatat kysyä? Sitä kutsutaan luun densitometria. Luun tiheys menetys vaikuttaa suuri määrä väestön, erityisesti vaihdevuodet ohittaneilla naisilla, koska vähentynyt määrä estrogeenin tuotettu kehossa. Se voi kuitenkin esiintyä myös miehillä kaiken ikäisiä ja naisten kaiken ikäisiä, jos niillä on hormonaalinen epätasapaino. Koska lasku luun lujuus, on olemassa suurempi riski murtumia ja tappavia komplikaatioita koskevat luun tiheyden menetys. Tämä artikkeli auttaa sinua oppia, miten estää luuntiheyttä menetys.

Miten estää luuntiheyden menetystä. Ruokavalio.
Miten estää luuntiheyden menetystä. Ruokavalio.

  1. Ruokavalio - He sanovat maito on hyvä luusto. No he ovat oikeassa. Maito on paljon absorboituvia kalsiumia, joka voi olla hyvä lisätä luun määrä aineen luut. Koska maito on runsaasti rasvaa, valitse merkkejä, jotka ovat vähärasvaisia, varsinkin jos on muita komplikaatioita, kuten liikalihavuus tai korkea verenpaine. Muita elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti kalsiumia ovat parsakaali, pähkinät, viikunat, papuja ja kasviksia. Toinen tärkeä vitamiini on vitamiini C. luu on 30% orgaanista ainesta ja tutkimukset osoittavat, että 90 - 95% tästä asiasta on kollageenia. C-vitamiini aidsin kollageenin tuotantoa ja auttaa vahvistamaan luita. Kaiken kaikkiaan ruokavalion runsaasti C-vitamiinia, D-vitamiini ja kalsium auttavat vahvistamaan luustoa.
  2. Lifestyle - Oman elämäntavan vaikuttaa terveyteen yhtä paljon kuin teidän ruokavalio tekee. Voit estää luun tiheys tappio, terveellistä elämäntapaa suositellaan useimpien ortopediset. Tupakointi aiheuttaa tupakointi liittyviä ongelmia, kuten osteoporoosia. Lisäksi, vaikka syöt paljon kalsiumia rikas elintarvikkeita, D-vitamiini on tarpeen käsitellä tämän raaka kalsiumin joksikin elimistö voi käyttää. Ihosi tekee useimmat D-vitamiini elimistössä, kun se tulee kosketuksiin aurinko, joten treenata aamulla! Alkoholi, toisaalta, lisää riskiä osteoporoosin suuren prosenttiosuuden. Jopa kulutuksen kaksi tai kolme unssia alkoholin sanotaan lisäävän tuotantoa lisäkilpirauhasen hormoneja, jotka vähentävät kalsiumin varausten elin. Koska 99% elimistön kalsiumista varannot löytyvät luun (muut 1% on veressä) on suurempi mahdollisuus sairastua tähän tappavan luuston sairaus.
  3. Kaiken terveys - Jos olet yli neljänkymmenen iässä, hanki itsellesi kassalla! Ei mitään vikaa matkoja lääkärille, varsinkin koska se saattaa pidentää elämääsi. Voit tehdä tämän, mutta menee teidän kuukausittain tutkimuksia tai voit pyytää yrityksesi hyödyntää oman lääkärin säästöjä rahasto. Kysy hyvä ortopedi tai ortopedin tai on tarkoitettu, sinulle henkilökohtaisen lääkärin.

Luuntiheyden menetys

Luuntiheyden menetys, kaiken kaikkiaan on hyvin ehkäistävissä ja parannettavissa oleva tauti. On olemassa paljon lääkkeitä markkinoille ja paljon tapoja estää se, kuten skannaa luun tiheys. Koska tämä tauti on korkeampi lyömällä vanhukset, yli neljänkymmenen iässä pitäisi saada säännöllisesti checkups ei vain ortopedien, mutta myös muunlaisia ​​lääkäreiden yleisesti.