E2h

Miten hakea Medicaid päätöksen

Sinun Medicaid vaatimus voidaan evätä eri syistä

Sinun Medicaid vaatimus voidaan evätä eri syistä. Saattaa olla palvelut eivät kuulu teidän terveydenhuollon suunnitelma tai tarjoaja tai tarjoaja toimittaa väitteen, joka on paljon suurempi kuin maksu Medicaid palvelun. Lue seuraavat vaiheet, miten hakea Medicaid päätös.

Miten hakea Medicaid päätöksen. Lähetä kirje valituslupaa medicaid valittaa edustajille lähellä aluetta.
Miten hakea Medicaid päätöksen. Lähetä kirje valituslupaa medicaid valittaa edustajille lähellä aluetta.

 • Soita Case Manager. On kyse manageri jokaisen Medicaid tuensaajalle. Ota yhteyttä Case Manager tukea sinua navigoinnin Medicaid prosessi. Anna Case Manager ymmärtämään, että haluatte valittaa päätöstä, joten hän voi auttaa sinua lopettaa prosessin.
 • Lähetä kirje valituslupaa Medicaid valittaa edustajille lähellä aluetta. Kirje on osoitettava Bureau of Muutoksenhaku. Jotkut valtiot antaa sinulle valinnanvaraa soittaa ja kertoa valitus henkilökohtaisesti heidän toimistossaan.
 • Täytä valitusten muodossa. Se on helppo pyytää kopion Medicaid päätökset "valituksen muodossa. Sinun tarvitsee vain antaa heille Medicaid tiedot teidän miksi olet houkuttelevalta vaatimuksen.
 • Hanki lääkärin lausunto. Se on tärkeää ja se on enimmäkseen aikana tarvitaan valitusprosessi. Lääkäri lausunto tulee vahvistaa, että tarvitset saatavilla olevista palveluista.
 • Odota Medicaid päätöstä. Ne tarkistaa asian. Valitukset osasto kertoo, jos olet onnistunut oman valituksen. Tarkastelu teidän valituksen voi kestää enintään kolme kuukautta.

Huomaa, että on olemassa määräaika teidän vaatimus, joka on antanut sinulle Medicaid. Sinun täytyy valittaa oman päätöksensä ajoissa, jotta se pidettäisiin. Surffaa Medicaid verkkosivuilla oman valtion lisätietoja, jotka auttavat teitä valitusprosessi.

Medicaid sovellus

Sinun medicaid vaatimus voidaan evätä eri syistä. Täytä valitusten muodossa.
Sinun medicaid vaatimus voidaan evätä eri syistä. Täytä valitusten muodossa.

Sinun tarvitsee vain ilmoittaa paikalliseen Sosiaalivirasto ja osoittavat todisteita että tarvitset taloudellista tukea, jotta voit hakea Medicaid. Alla on ohjeet miten hakea Medicaid.

 • Ymmärtäkää, että on olemassa erilaisia ​​kelpoisuusehtoja ja hakumenettelyjä jokaisessa osavaltiossa. Myös ymmärtää, että Medicaid on ohjelma, jonka valtio auttaa köyhiä ihmisiä. Vain ihmiset, jotka tarvitsevat taloudellista tukea voidaan myöntää.
 • Social Security Administration on antaa sinulle SSI (täydentävä Security Income). Tarvitset sitä voit tulla pätevä Medicaid.
 • Medicaid on rajoituksia. Ymmärtää rajoitukset, jotta voit tunnistaa etuja.
 • Kysy valtion Department of Human Services tai sosiaalipalvelut. Pyydä näiden yksiköiden Medicaid saattaa olla eri nimellä oman valtion.
 • On Medicaid sovellus. Sinun täytyy täyttö-lomakkeen Medicaid toimistossa.
 • Laadi tarvittavat paperit. Hakemuksesi, sinun täytyy tuoda mukanasi syntymätodistus, maksaa luokka, ajokortti, todistus osoitteesta, sosiaaliturva kortti, ja pankkitilin numeroita, että sinulla on.
 • Valmistautua vastaamaan mahdollisimman kyselyihin koskien talouden. Sinun tukikelpoisuus perustuu tulosi.
 • Sinulla on oikeus tiedustella. Kysy Toimihenkilöitä jos sinulla on kysyttävää niin voit täyttö-lomakkeen oikein.
 • Pyydä apua. Kysy oman perheenjäsenen apua, jos haluat hakea mutta ei voi jättää kotiin.

Varmista, että kaikki tosiasiat ovat totta, sillä saatat menettää valituksen tai hakemuksen ja jos huijatuksi.