E2h

Miten hallita bakteereita estämään sairauksia

Muutokset sää usein aikaan erilaisia ​​sairauksia ja allergioita

Muutokset sää usein aikaan erilaisia ​​sairauksia ja allergioita. Esimerkiksi kevät tuo lämpöä, mutta se on myös kauden pullollaan vilustuminen, kuume ja flunssa. Lasku voi olla tervetullut muutos kesän lämpöä, mutta kun lapsesi aloittaa sekoittuminen muiden opiskelijoiden koulussa, he saattavat kiinni kaikenlaisia ​​tartuntatauteja peräisin flunssan, flunssa, edes jotain pahempaa.

Pitää puhtaana ruumis ja ympäristö ovat parhaita keinoja valvoa leviämisen bakteereita ja tauteja. Tähän kuuluu ottaa maalaisjärkeä ja hyvästä hygieniasta ja tottumukset. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten hallita mikrobeja ja estää tautien leviäminen.

Miten hallita bakteereita estämään sairauksia. Vältä koskemasta silmiä, nenää ja suuta.
Miten hallita bakteereita estämään sairauksia. Vältä koskemasta silmiä, nenää ja suuta.

Pese kädet. Usein käsienpesu on numero yksi tapa estää leviämisen bakteereita. Bakteerit ovat kaikkialla, lähes millä tahansa pinnalla kotona, koulussa tai missä tahansa voi olla pesäpaikka bakteereita. On siis tärkeää tietää oikea käsienpesu tekniikoita, ja pestä usein.

Ensinnäkin, huuhtele molemmat kädet huolellisesti

Ensinnäkin, huuhtele molemmat kädet huolellisesti. Sitten, sovelletaan saippua, tekee varmasti hieroa kaikki kulmat ja raot kädet, sormet, ranteet ja kynnet. Sitten huuhtele huolellisesti ja kuivaa ilmaa kuivaimen tai paperipyyhkeellä. Jos on oltava kylpyhuone ovennuppi avata ovi, se on hyvä idea käyttää paperia, juuri pesty kädet, kun kaikki!

Jos hana ja saippua eivät ole käytettävissä

Jos hana ja saippua eivät ole käytettävissä, voit käyttää käsi hygieniatuotteet. Nämä voidaan kätevästi kuljettaa taskussa tai laukussa. Pese kädet ennen ja jälkeen aterioita, ja käsittelyn jälkeen mitään mahdollisesti likainen (joka voi tarkoittaa mitä tahansa).

Vältä koskemasta silmiä, nenää ja suuta

Vältä koskemasta silmiä, nenää ja suuta. Kun bakteerit ovat kiinni pintaan kädet, on olemassa vain muutamia rajanylityspaikoilla joissa nämä voivat tehdä joitakin vaurioita. Nämä ovat yleensä kehon aukot ja limakalvojen-etenkin silmien, nenän ja suun. Vältä näitä kun olet ulkona. Jälleen, muista pestä kädet kunnolla ennen syömistä.

Muutokset sää usein aikaan erilaisia ​​sairauksia ja allergioita. Ylläpitämään hygieniaa.
Muutokset sää usein aikaan erilaisia ​​sairauksia ja allergioita. Ylläpitämään hygieniaa.

Samassa valossa, peitä suu ja nenä aina aivastaa tai yskä. Tee se kohta suojella muita ympärilläsi, myös pitämällä leviämisen bakteereita vähintään.

Puhdista talosi

Puhdista talosi. Jokainen paikka voi olla täynnä bakteereita, varsinkin jos nämä ovat pölyisiä ja likaisia. Tee se kohta puhdistaa talon säännöllisesti. Kevyt puhdistus voi liittyä pyyhkimällä pinnat kostutetulla liinalla puhdistusaineita, kuten pesu-ja desinfiointiaineiden. Vacuum matot. Sweep ja MOP lattiat. Ilma ulos sänkyä kerran viikossa. Desinfioi kylpyhuone säännöllisesti myös.

Ylläpitämään hygienia

Ylläpitämään hygieniaa. Paitsi puhdistus ympäristöstä, sinun pitäisi myös olla puhdas, itsesi. Hiki jumissa vaatteiden ja ihon huokosiin myös kasvualustoja mikrobit ja bakteerit. Tee se kohta suihkussa joka päivä, ja aivan erityisesti jälkeen joutumassa voimakasta toimintaa, kuten urheilu-ja työskentely rikki.

Vältä ruuhkia

Vältä ruuhkia. Yritä välttää menemästä paikkoihin, jotka ovat liian täynnä. Tarttuvat taudit yleensä liikkuvat ihmiset tietyllä alueella (noin kolme jalkaa tai niin), varsinkin jos sairas henkilö aivastaa tai yskii. Et koskaan tiedä, jos olet jo hengittämästä pisaroita toisen henkilön yskää, jotka sisältävät bakteereita. Nämä voivat inkuboidaan elimistössä muutaman päivän ennen ilmentää. Jos sinun täytyy mennä ahtaissa paikoissa, käytä kasvonaamion jos olet sairas. Tämä auttaa estämään leviämisen teidän bakteereita.

Keeping bakteereita leviäminen edellyttää vastuullinen ajattelutapa

Keeping bakteereita leviäminen edellyttää vastuullinen ajattelutapa. Pitää puhtaana ja ylläpitää hyvää hygieniaa. Et ole vain auttaa itseäsi välttämällä sairaus. Saatat myös auttaa muita ihmisiä pitämällä leviämisen bakteereita minimiin.