E2h

Miten hoitoon ekseema vauvoille

Atooppinen ihottuma tai ihottuma on edellytys iho on hieman samanlainen syyhy. Periaatteessa se näyttää ihottuma, lähinnä laastaria. Vaikeissa tapauksissa, ihottuma tulee näyttämään asteikot ja säröillä iholla. Tämä ehto voi olla jonkin verran epämiellyttävä ja, useimmissa tapauksissa, erittäin kutiava. Valitettavasti, ihottuma voi iskeä kuka tahansa iästä tai rodusta. Se sanoi, jos se ei näy vauva, se on täysin ymmärrettävää paniikkiin ja sydämesi uppoaa. Ilmeisesti vauva löydät tämän varsin ärsyttävää joka johtaa hänet itkemään, tyhjästä, ja täysin lohduton. Kun näin tapahtuu, sinun on toimittava asianmukaisesti ja nopeasti. Tässä muutamia tapoja käsitellä ekseema pitäisi se näkyä vauvan ihoa.

Miten hoitoon ekseema vauvoille. Keskustele lääkärin.
Miten hoitoon ekseema vauvoille. Keskustele lääkärin.

  • Mene allergiselle. Tässä vaiheessa, ensimmäinen asia, että sinun täytyy tehdä, on päästä eroon kaikista niistä kohteita, joita pidetään ärsyttävät. Aloita vuodevaatteet, huopa, vaatteita yms.. Korvata ne jotka ovat allergiatestattu tai ainakin, puuvillaa. Mitä tulee pyykinpesuainetta käytät, samoin kuin hyvin. Löytää joka on orgaaninen kuin ei sisällä mitään kovia kemikaaleja, jotka voisivat pahentaa tilannetta. Muista, vauvan iho on liian herkkä tässä vaiheessa niin ottaen tarvittavat varotoimenpiteet on oltava.
  • Keskustele lääkärin. Koska on vauva, joka vaikuttaa, paras veto asianmukaista hoitoa tulee läpi lastenlääkäri. Tee nimittäminen ja tuo vauva hänen klinikalla. Hän tekee ihotesti teidän vauva selvittää syy ekseema. Sieltä hän antaa sinulle vaihtoehtoja sekä ohjeet oikein hoitaa vauvaa tämän ihosairaus. On suositeltavaa, että teet tämän ennen kuin teet mitään muuta kuin vain hän on koulutettu diagnosoida ja hoitaa tila lääketieteellisesti. Useimmissa tapauksissa lääkäri määrää ajankohtainen kerma torjumiseksi kunnossa. Vaikeissa tapauksissa, joissa syy on kehossa, suullinen lääkitys voidaan määrätä yhtä hyvin.
  • Kosteuttavat mahdollisimman paljon. Koska sinun pitäisi vain tehdä mitä lääkäri tehdä, olet jäänyt pelkän vauva tuntuu niin mukava kuin hän voi. Voit aloittaa kosteuttava tuhoalueilla mukaan voiteluöljyjen se vauva öljyä tai voidetta. Tee tämä niin usein kuin voit lievittää kutinaa ja kipua. Riippuen vakavuudesta ekseema, saatat joutua voitelemaan niille alueille tunnin välein tai 30 minuutin välein.
  • Estää naarmuuntumisen. Vauva todennäköisesti yrittää raapia tuhoalueilla. Tätä ei pidä suvaita koska raapiminen voi pahentaa kunnossa. Tässä mielessä, kannattaa sijoittaa lapaset käsissään tai ainakin, leikkaamalla vauvan kynnet tehdä lyhyitä.


Lopuksi voit rauhoittaa vauvallesi lietsoo mukava lämmin kylpy että hän voi kahlata tai voit hakea kylmää pakkaa tuhoalueilla. Tämä rauhoittaa aluetta sekä antaa hänelle helpotusta kipua ja kutinaa.