E2h

Miten hoitoon kuukautiskipuja ravitsemus

Jos on olemassa yksi asia

Jos on olemassa yksi asia, inhoan about your kuukautiskierto, se on luultavasti kuukautiskipuja sinulla tahtomattaan kokea joka kuukausi. Olet ehkä yrittänyt paljon lääkkeitä ja hoitovaihtoehtoja käsitellä kuukausittain kuukautiskierron kramppeja, mutta jos haluat pysäyttää se terveellä tavalla, yritä parantaa ruokavaliota. Vaikka sääntely ruokavalio näyttää olevan kaikki triviaalia, se todella auttaa. Voit selvittää, miten voit tehdä sen, lue siitä.

  • Ota flaxseeds. Flaxseeds on runsaasti omega-3-rasvahappoja ja estää prostaglandiini, joka on yksi syyllisiä kuukautiskipuja. On suositeltavaa ottaa enintään kaksi teelusikallista flaxseeds päivittäin ja lisää ne ruoan.
  • Kuluttaa enemmän elintarvikkeita runsaasti omega-3 rasvahappoja. Muut kuin flaxseeds, on olemassa paljon elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti omega-3-rasvahappoja. Nämä elintarvikkeet ovat anti-inflammatorisia edut ja myös estämään vapautuminen prostaglandiini. Tällaisia ​​elintarvikkeita ovat kala (lohi, sardiini ja makrilli), pähkinät, romaine, ja munia.
  • Lisätä kalsiumia. Monet tutkimukset osoittavat, että kalsium toimii vastaan ​​kuukautiskipuja. Tutkijat havaitsivat, että kuukautiskierto, kalsium tasolla erityisesti vähentää naisten ja tulokset kramppeja. Niin he luulivat, että kalsiumin saanti voi lievittää kuukautiskipuja, koska se parantaa veden säilyttämisen ja lihaskuntoa. Nykyään kasvu kalsium on laajalti hyväksytty linja hoito kuukautiskipuja, jolloin annostus on noin 1000 mg on kaikkein määrätty annostus naisille. Vaikka kalsiumlisää osoittautua hyödylliseksi, joissa elintarvikkeita runsaasti kalsiumia ruokavalio on myös suositeltavaa. Jogurtti, vähärasvainen maito, juusto ja pavut ovat korkea kalsiumpitoisuus.
  • Syö paljon hedelmiä, vihanneksia, ja tietyt lihat. Tietyt hedelmät, vihannekset ja liha ovat runsaasti magnesiumia, B6-vitamiini, ja niasiinia. Kuten kalsiumia, kaikki kolme tuo helpotusta kuukautiskierron kramppeja. Magnesium löytyy ananas, parsakaali, ja pähkinät. Avokadot, banaanit, maapähkinät, ja kana, toisaalta, on runsaasti B6-vitamiinia. Niasiini löytyy kanaa ja vilja. Samoin yritä ottaa täydentää. Magnesiumin saannin tulisi olla missä tahansa 200-320 mg, kun taas B6-vitamiini ja niasiinin tulisi olla vain enintään 100 mg.
  • Leikkaa alas kofeiinin ja alkoholin. Kuukautiskierron kramppeja liittyvät kofeiinia ja alkoholia, koska nämä kaksi vedenpidätyskykyä edistäviä. Asiantuntijat ehdottavat vähentää kofeiinin ja alkoholin tai, jos mahdollista, leikkaa se pois ruokavalion rutiinia. Mutta sinun pitäisi haluta käyttää alkoholia, kiinni punaviiniä.
  • Syödä useita kertoja päivässä. Asiantuntijoiden mukaan syöminen kuusi pientä ateriaa päivässä on parempi kuin kuluttaa kolme ateriaa. Tällainen syöminen tapa parantaa verensokerin tasoa ja estää väsymystä, jotka ovat hyödyllisiä taistelussa kuukautiskipuja.

Nämä ruokavalion muutokset on noudatettava kuukausittain

Miten hoitoon kuukautiskipuja ravitsemus. Kuluttaa enemmän elintarvikkeita runsaasti omega-3 rasvahappoja.
Miten hoitoon kuukautiskipuja ravitsemus. Kuluttaa enemmän elintarvikkeita runsaasti omega-3 rasvahappoja.

Nämä ruokavalion muutokset on noudatettava kuukausittain. Ymmärtäkää, että se ei ole niin helppoa ottaa käyttöön ja vahvistaa näitä oman elämäntavan, joten anna itsellesi tarpeeksi aikaa. Jos löydät sen erittäin kova, harkitse kumppaneina rakkaasi tai ystävä, joka voi auttaa seuraamaan ruokavaliota.