E2h

Miten hoitoon lihasdystrofia kanssa fysioterapia

Yhdessä lääkehoito ja kirurgiset toimenpiteet

Yhdessä lääkehoito ja kirurgiset toimenpiteet, fysioterapia pidetään hoito tietyntyyppisten lihasdystrofia. Jotkut näistä ovat Duchennen lihasdystrofia ja Beckerin lihasdystrofia. Fysikaalinen hoito on mukana parantaa joustavuutta ja voimaa sekä lihasten ja nivelten ainoana tarkoituksena herättää potilaiden itsenäisyyttä ja liikkuvuutta. On olemassa erilaisia ​​fysioterapian että potilaat saavat osallistua tuumaa Ja jos hoidat perheenjäsen tai ystävä lihasdystrofia, harkitse seuraavia vihjeitä.

  • Pyydä potilasta kulumista olkaimet. Henkselit parantavat vaste potilaan fysioterapiaan. Housunkannattimet ovat kuluneet, jotta nivelet joustavat ja estää kontraktuuria. Asianmukaisesti asennettu henkselit ja jatkuva hoito lisensoitu fysioterapeutti, potilas voi oppia liikkumaan omasta.
  • Commit potilaan vesihoito. Vesihoito, jota kutsutaan myös vesi hoito, tehdään yhdessä fysioterapia. Se toimii löysää ja sävy jäykkiä lihaksia. Yleisimpiä muotoja vesihoito ovat kuumia kylpyjä ja uinti. Uinnissa erityisesti potilas opetetaan uimaan ja hoitaa itsensä veteen.
  • Keskity venyttely. Säännöllinen venyttely auttaa hidastamaan heikkenemisen heikentynyt lihaksia ja vahvistamalla ei-vaikuttaa lihaksia. Tällainen lähestymistapa lopulta parantaa liikkuvuutta potilaan. Venyttely ei tarvitse olla kaikkia tiukka. Se on tehtävä varovaisesti, jotta se ei vaikeuta kunnon kyseisissä lihaksissa. On olemassa erilaisia ​​venytyksen ohjelmia. Fysioterapeutti suunnittelee yksi mukaan kyky potilaan. Tarvittaessa potilas tulee käyttää henkselit parantaa hänen vastaustaan.
  • Ymmärrä, että fysioterapia ei käsitellä ainoastaan ​​lihasten potilaan tilan. Fysikaalinen hoito on moniulotteista lähestymistapaa, että se hyödyttää paitsi fyysinen tila potilaan mutta hänen kokonaisvaltaista hyvinvointia samoin. Yhdessä parantaa hänen veturin taitojaan, hänen luottamuksensa ja tilansa myös parantaa lähinnä koska hänen kasvaa riippumattomuuden. Tämä pätee erityisesti nuorten potilaiden oppivat kävelemään, juoksemaan ja hyppäämään myöhempinä vuosina heidän lapsuutensa elämää.
  • Työ pätevä fysioterapeutti. On erittäin tärkeää työskennellä asiantunteva ja pätevä fysioterapeutti, joka suunnittelee toimintaa ja harjoitukset perustuvat nykyiseen kyvyt potilaan. Hänen on oltava erityisen hyvin perehtynyt potilaan tilan ja on kyky ennakoida mitään hoitoa glitches jotka tulevat matkan varrella. Fysioterapeutti on oltava jatkuvaa ja rohkaisevaa, mutta ei koskaan päällekäyvä että hän pakottaa potilaan tekemään toimintaa hänestä ominaisuuksia.

On erittäin tärkeää huomata

Miten hoitoon lihasdystrofia kanssa fysioterapia. Pyydä potilasta kulumista olkaimet.
Miten hoitoon lihasdystrofia kanssa fysioterapia. Pyydä potilasta kulumista olkaimet.

On erittäin tärkeää huomata, että potilas löytää fysikaalinen hoito liian vaikea suorittaa. Tässä tapauksessa sinun täytyy tarjota apua ja kysy miten voit auttaa. Jos hän vastustaa apuasi, hienovaraisesti ohjata häntä, joten hän ei loukkaantunut tai vahingoittaa itseään. Muutaman istuntoja, voit nähdä parannusta hänen liikkuvuuteen.