E2h

Miten hoitoon STD oireita

Sukupuolitaudit (STD) läpi voidaan eri muodoissa, kuten suun kautta, emättimen ja peräaukon. Tutkiminen Internet, kirjojen lukeminen, osallistumalla seminaareihin ja kysyä lääkäriltäsi tietoa sukupuolitaudeista voi vastata kysymyksiin, että sinulla on. Yleisin sukupuolitaudeilta, niiden oireista ja hoidosta on lueteltu seuraavasti:

  1. Klamydia on ominaista epätavallinen vuotoa emättimestä tai peniksen, poltto virtsatessa, ja kipu kiveksissä. Tämä STD voidaan parantaa ja hoitaa helposti antibiooteilla. Oireet voi aiheuttaa ärsytystä, alavatsakipuja, ihovaurioita ja silmätulehdus. Naisille, se voi johtaa sisäsynnytintulehdus. On suositeltavaa, että hoito tapahtuu niin aikaisin kuin ulkonäkö oireita. Hoidot ovat pidättäytyminen seksiä, konsultointi lääkäri, ottaen antibioottien ja käyttämällä kondomia. Sukupuolta olevan kumppanin potilaan tulisi myös arvioida ja hoitaa.
  2. Sukupuolielinten herpes aiheuttaa selviä oireita, kuten emättimen rakkuloita, pieniä punaisia ​​kuoppia ja avoimia haavoja emättimen tai peniksen. On emätinvuoto naisilla. Tartunnan saanut henkilö kärsii päänsärky, kuume ja lihaskivut. Kun STD on sen etukäteen vaiheessa, rauhaset sukuelinten alueella turpoavat ja kivulias, jalat ja pakarat ovat kivuliaita. Ottaa lääkettä vain alentaa oireiden vakavuudesta, mutta ei täysin parantavan potilaan koska oireet tulevat takaisin. Kun yksilö saa tätä tautia, se on hänen elämän.
  3. Tippuri on ominaista polttava kipu virtsatessa ja verinen tai joskus kellertävä vuotoa emättimestä tai peniksen. Kun ensimmäinen oire näkyy esimerkiksi epätavallisen kipeä tai ihottumaa, se on jo merkki pidättäytyä seksistä ja nähdä lääkäriin. Tämä sairaus voi olla täysin parantaa, mutta se tulee takaisin, jos kumppanit eivät ole varovainen. Antibiootit, joita voidaan määrätä lääkärin lupaus helpotus ja on tärkeää, että kaikki reseptilääkkeitä tehdään. Kondomeja voi vähentää riskiä saada tauti.
  4. Kuppa on STD aiheuttama spirochetal bakteeri, joka voi saada läpi yhdyntää. Se voidaan siirtää myös äidiltä lapselle, jos äiti on emättimen syntymän. Taudin oireet ovat lukuisat, yleisin on läsnä haavaumia sukuelinten alueella. Injektio penisilliini kovettuu potilas on kärsinyt kuppa alle vuodessa. Jos tauti on yli vuoden vanha, lisäannokset tarvitaan hoitoon henkilölle. Pidättäytyä seksuaalisen kanssakäymisen on tehokkain hoito oireiden kuppa.

Potilaan nykyisen terveydentilan sanelee

Miten hoitoon STD oireita. Klamydia on ominaista epätavallinen vuotoa emättimestä tai peniksen.
Miten hoitoon STD oireita. Klamydia on ominaista epätavallinen vuotoa emättimestä tai peniksen.

Potilaan nykyisen terveydentilan sanelee, miten oireita on hoidettava. Raskaana potilaita tulee hoitaa välittömästi kaikkein hiuksenhieno lähestymistapa estää sivuvaikutuksia. Potilailla muita terveysongelmia, kuten sydän sairaudet, allergiat ja vastaavat yleisesti hoidetaan yhteenlaskettu ammatillinen lääketieteen erikoisaloja.