E2h

Miten hoitoon mustelmilla naula

Kynnet ovat tärkeitä sormi toiminto

Kynnet ovat tärkeitä sormi toiminto. Se auttaa suojaamaan sormenpäätä ja antaa tukea sormella. Subungual verenpurkauma tai mustelma kynnen alle on yhteinen vahinkoa. Jotkut veri yleensä hyytyy kynnen alle aiheuttaen jonkin värin.

Tässä on yksinkertainen tapa hoitaa mustelmilla naula.

Miten hoitoon mustelmilla naula. Poista kaikkea, mikä voi estää veren virtaamisen.
Miten hoitoon mustelmilla naula. Poista kaikkea, mikä voi estää veren virtaamisen.

  • Poista kaikkea, mikä voi estää veren virtaamisen. Jos mustelmilla naulan löytyy sormien, poista kaikki korut, kuten sormukset ja rannekorut. Koruja estää veren virtausta. Poista kellosi samoin. Jos mustelma löytyy varpaissa, poista sukat ja kengät. Vältä yllään sukat ja kengät, kunnes kynsi on täysin parantunut. Käytä tossut jos haluat. Varmista kuitenkin, että se on löysä ja ei kata tai estää veren virtaamisen varpaita.
  • Levitä lämmin ja kylmä pakkaa sinulle mustelmilla kynsien. Jos mustelma on raikas, soveltaa jään yli vahinkoa kaksikymmentä kolmekymmentä minuuttia joka toinen neljä tuntia. Tee näin kaksikymmentä neljä tuntia. Jäätyminen auttaa vähentää mustelma. Tämä myös vähentää turvotusta. Voit laittaa jään pyyhe ja kääri sen ympärille mustelmilla naulan. Toinen vaihtoehto jäätä käärimistä pussi pakastevihannekset yli vammoja. Muista poistaa sen jälkeen pari minuuttia Vältä pakkasen purema. Levitä lämpöpuristusside jos mustelma ei häviä kahden päivän kuluttua. Voit myös vuorotella soveltamalla lämmin ja kylmä pakkaa.
  • Poista veri tai muut nesteet kynnen alle. Nesteet muodostuu joskus alle mustelmilla kynnen. Muista poistaa se välttää bakteerien muodostumista. Voit poistaa verestä tai nesteiden avulla kudosta. Voit myös poistaa niitä käyttämällä steriiliä neulaa. Hyvin varovasti verta tai nesteitä kynnen alle. Voit tehdä tämän tai pyytää joku muu tekemään se puolestasi. Tyhjennys veren tai nesteen joskus lievittää kipua ja turvotusta välittömästi.
  • Varmista kynsi on aina steriili. Puhdista se liottamalla sitä amme Epsomsuola. Ei ainoastaan ​​Epsomsuola steriloida kynsien mutta se myös auttaa lievittämään turvotusta. Liota mustelmilla naula altaan lämpimällä vedellä ja Epsomsuola vähintään 10 minuuttia kahdesta kolmeen päivää. Voit myös steriloida naula sprii.
  • Pidä naula paikallaan sideharso. Kääri steriili sideharso ympärillä kynsien ja sormi tai varvas pitää kynsien paikallaan. Lopulta kynsien putoaa pois ja korvataan uudella. Älä yritä poistaa kynsien itse. Se vuotaa jos et. Olkoon se luonnollisesti putoavat pois.
  • Pidä se koholla. Pidä käsi tai jalka koholla. Varmista, että se on yläpuolella sydämesi. Voit antaa sen levätä päälle tyynyt välttää kovia itsesi.


Jos mustelma ei häviä viikon tai kaksi, pyydä mustelma tarkistaa ammattilainen lääkäri.