E2h

Miten hoitoon suljettuun murtuma aikana ensiapu

Onnettomuuksia voi tapahtua missä tahansa

Onnettomuuksia voi tapahtua missä tahansa. Pahempaa, se voisi tapahtua kun vähiten odottaa. Ainakin teidän ensiapu tietoa, tiedät mitä tehdä. Saatat pystyä tallentamaan elämän yksinkertaisesti osata käsitellä suljettu murtuma.

Tässä askel-askeleelta menettely, miten käsitellä suljettujen murtuma aikana ensiapu:

Ohjaa verenvuoto. Tämä on ensimmäinen näkökohta käsiteltäessä suljettu murtuma. On monia tapoja voit tehdä hallita verenvuoto. Ensinnäkin, antaa potilaan mukava alue. Nostaa murtunut alueella noin kuudesta 10 tuumaa edellä potilaan sydämen. Tämä jo vähentää verenkiertoa murtuma ja siten vähentää verenvuotoa.

Kääri kastike ympärille murtuneen alueella

Kääri kastike ympärille murtuneen alueella. Levitä suoraan painetta myös. Jatka pukeutuminen ja soveltamalla suoraan painetta kunnes verenvuoto saadaan hallintaan. Älä koskaan kääri liian tiukka, vaikka. Veri on vielä syötetään alueelle.

Miten hoitoon suljettuun murtuma aikana ensiapu. Sovelletaan lastan ympärille murtuneen alueella.
Miten hoitoon suljettuun murtuma aikana ensiapu. Sovelletaan lastan ympärille murtuneen alueella.

Löysää tai poista tiukka vaatetus, jewelries, kellot, tai mitään kuluneet potilas, joka voisi haitata parempaa verenkiertoa.

Laita päälle kylmää Pack murtuneen alueen pysäyttää verenvuodon

Laita päälle kylmää Pack murtuneen alueen pysäyttää verenvuodon. Voit käyttää jäätä, liian, kunhan et koske tätä suoraan iholle. Kääri se kankaalla estämään paleltumia. Älä pidä jään pitkään, tosin. Sen pitäisi pysyä vain noin 5 minuuttia. Poista jään pakkauksissa ja on murtuma loput kylmässä noin 3 minuuttia ennen kuin laitat jään pakkauksissa uudelleen.

Sovelletaan lastan ympärille murtuneen alueella. Voit ostaa lastoja lähimmältä apteekki. Olet onnekas, jos sinulla on kaupallisesti saatavissa yksi teidän ensiapulaukku. Sinun täytyy vain laittaa lastan päällä pehmeämpää alue, joka voisi auttaa estämään liikkeen murtuneen alueen. Kaikki liikkuminen on paitsi erittäin kivulias, mutta voi myös pahentaa murtuma.

Jos sinulla ei ole tätä erityistä lastaan

Onnettomuuksia voi tapahtua missä tahansa. Tarkista potilaan aistien ja pulssi moottori.
Onnettomuuksia voi tapahtua missä tahansa. Tarkista potilaan aistien ja pulssi moottori.

Jos sinulla ei ole tätä erityistä lastaan, voit käyttää muita materiaaleja, kuten taitettu sanomalehtiä, kartonkia tai puutikkuja. Sinun täytyy kääriä lastan kanssa siteellä tai kankaalla pitää sitä sijoitetaan. Kun solmitaan, varmista, että sinulla on solmittu side tai vaatettaa niin lastaa ei edistä murtuma liikettä. Tuplaa solmu tai kolminkertaistaa se vain varmistaa.

Tarkista potilaan aistien ja pulssi moottori. Kosketa teennäinen. Kysy potilas, jos hän voi tuntea kosketuksen. Jos kyllä, niin hän vastaa hyvin. Kysy potilas myös siirtää hänen varpailleen. Jos hän voi, niin hänen moottori on kunnossa myös.

Anna ibuprofeeni. Kysy potilas

Anna ibuprofeeni. Kysy potilas, jos murtuma on edelleen tuskallista kun tekee kaikki edellä mainitut vaiheet. Jos kipu on edelleen olemassa, anna potilaalle yksi tabletti ibuprofeenia. Tämän pitäisi vähentää kipua.

Kohtele muita vammoja. Tarkista potilas

Kohtele muita vammoja. Tarkista potilas, jos hän ei tunne muita kipua muilla hänen ruumiinsa. Parempi vielä, tarkista potilaan kehon haavoja tai naarmuja. Kohtele niitä heti odottaessaan ambulanssia tai pelastusryhmän.

Vaikka et ole ammattilainen

Vaikka et ole ammattilainen, tietää miten käsitellä yleisiä vammoja, kuten suljettu murtuma on erittäin tärkeää. Muista, et voi koskaan olla liian valmis kaikkeen. Niin, lukea ja opiskella lisää tekemässä oikea ensiapu eri skenaarioissa ja valmis.