E2h

Miten hyötyä ephedra

Efedra viittaa kasvin uutetta

Efedra viittaa kasvin uutetta, joka on sama nimi. Tunnetaan myös efedriiniä tai Ma Huang, aine on saanut huonoja palautetta koska US Food and Drug Administration kielletty sen käyttö laihdutusvalmisteita. Mutta Ephedra on muuhun kuin ainesosana laihdutusvalmisteita.

Täällä katsomaan eri terveyshyödyt Ephedra, maailman vanhin lääke.

Aids laihtuminen. Kiellosta huolimatta se asetti Ephedra, US Food and Drug Administration (US FDA) tunnustetaan vielä, että efedraa tuet lyhyellä aikavälillä laihtuminen. Ephedra auttaa nopeuttaa kehon aineenvaihduntaa ja polttaa rasvaa prosessissa. Verrattuna muihin painonlasku tuotteita markkinoille, efedraa säilyttää lihasmassaa ja parantaa kehon kykyä luovuttaa myrkkyjä. Se johtuu näistä ominaisuuksista että efedraa kutsuttiin ihme rasvanpolttaja.

Miten hyötyä ephedra. Tuet astman hoidossa.
Miten hyötyä ephedra. Tuet astman hoidossa.

Tuet astman hoidossa. Efedriini, tai sen synteettinen vastine, pseudoefedriini, on verisuonia laajentava aine. Tämä tarkoittaa sitä, että aine voi rentoutua tai laajentaa verisuonia. Verisuonten laajeneminen sallii veren virtaamaan helpommin. Parantunut verenkierto voi lievittää oireita hengitys-ja verenkiertoelimistön olosuhteissa, kuten astma. Itse asiassa Yhdysvaltojen FDA on hyväksynyt monia astmaatikoille lääkkeitä sisältäviä efedraa.

Kiinalaisessa lääketieteessä, toisaalta, efedra käytetään sellaisten sairauksien hoitoon, kuten vilustuminen ja flunssa. Se on tiedetty olevan tehokkaita heitto ulkoisia taudinaiheuttajia ja säädellä moitteettoman toiminnan keuhkoihin.

Tärkeä huomautus: 12. huhtikuuta 2004 US FDA julkaisi lopullisen sääntö Ephedra, luonnossa esiintyvä aine, jota käytetään monissa ravintolisiä. Tässä lopullinen sääntö, US FDA totesi, että se on asettaa kieltoa kaikissa ruokavalion sisältävien tuotteiden efedraa koska riskit ovat hyötyjä suuremmat tätä yhdistettä.

Lisää energian tuotantoon. Ephedra on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä vuosisatoja. Kuten ennen heitä, käyttäjät efedraa raportoivat, että niiden energiaa ja kestävyyttä on huomattavasti kasvanut sen jälkeen kun efedraa. Syy tähän on se, että Ephedra auttaa polttamaan rasvaa, joka auttaa kehon tuottamaan enemmän energiaa.

Efedra viittaa kasvin uutetta. Lisää energian tuotantoon.
Efedra viittaa kasvin uutetta. Lisää energian tuotantoon.

Parantaa urheilullinen suorituskyky. Ephedra auttaa kehon energian tuotannossa. Se ei ole ihme, että monet urheilijat, etenkin college, käyttää sitä parantaa niiden urheilullinen suorituskyky. Huomattakoon kuitenkin, että ei ole suuria tutkimuksia, jotka yhdistävät efedraa tehostamiseen suorituskykyä urheilussa.

Tärkeä huomautus: efedriini pidetään laiton huumausaine Kansainvälinen olympiakomitea, World Anti-Doping Agency, Yhdysvaltain National Football League (NFL), ja Yhdysvaltain National Basketball Association. Vuonna NFL: n tapauksessa aine kiellettiin kuoleman jälkeen Korey Stringer vuonna 2001. Ephedra löytyi Stringer n kaappi ja epäillään, että sillä oli jotain tekemistä hänen kuolemansa.

Kaiken efedraa on osoittautunut tehokkaaksi laihtuminen, energian tuotanto, ja astmaatikoille agentti. Vielä, tämän aineen käyttö olisi harjoiteltu varoen koska siihen liittyvät riskit.