E2h

Miten hoitoon merisairaus

Jos yhtäkkiä huimaa ja pahoinvointia matkoilla veneellä niin saatat olla kokemassa merisairaus. Vaikka se olisi voitu estää ennen kuin alkoi matkoilla, sinun täytyy tehdä on nyt hoitaa sitä kyytiin. Koska se on yhteinen sairaus kokeneita ihmisiä, hoitoja merisairaus voidaan antaa mahdollisimman pikaisesti aikaan. Voit myös hemmotella itseäsi paljon tapoja. Tietää joitakin hoitoja, tutustu alla olevasta listasta.

 • Siirry apteekki ostaa antihistamiini kuten Dimenhydramine, Dramamine, ja meklitsiini. Ota tabletti tuntia ennen matkustamista. Voit myös ostaa muita lääkkeitä merisairaus. Kysy lääkäriltäsi lisätietoja. Sinun tulisi olla varovainen mahdolliset haittavaikutukset tulevat näitä lääkkeitä.
 • Osta erikoistunut lasit estää merisairaus ja kuljettaa sitä mukanasi matkoilla. Laita se kun veneessä.
 • Valitse puolivälissä kannella osio, jos et halua tuntea hyvin huimausta. Tämä alue on yleensä pienempi liike tuntui kuin takana ja etupää. Sinun tulisi myös välttää pieniin tiloihin.
 • Syödä huomattava määrä ruokaa, ennen kuin vene otetaan pois. Koskaan mennä raskasta ateriaa. Fatty ja mausteinen elintarvikkeet eivät myöskään kannustetaan ennen lähtöä. Sinun tulisi myös välttää syömistä kun matka niin, että sinulla on vähemmän mahdollisuuksia oksentelua kun väsyttää. Alkoholin on kielletty.
 • Mene lähelle etupää veneen ja saada raitista ilmaa. Vaikka teet tämän, keskittyä maisemia tai maa muodossa horisontin siirtää huomiota. Sinun pitäisi keskittyä kaukana horisontissa eikä mitä on lähellä sinua. Näin ollen välttää katsomalla virrat se voi aiheuttaa huimausta tai jopa oksentelua.
 • Sit kunnolla mutta älä nojaa jotain, joka voi aiheuttaa sinulle tulemasta palloteltu. Niin paljon kuin mahdollista, älä vastoin liikkeet veneen aiheuttamia aaltoja. Yritä tasapainottaa kehon istuessaan pystyssä.
 • Tuo minttu karkkeja ja syö yksi ennen veneen alkaa lähteä. Voit syödä muutama kun olet veneessä. Mint karkit ovat hyviä he lopettavat tunne oksentaa. Ne jotenkin tehdä sinusta tuntuu helpottunut, koska ne jäähtyä suussa ja kurkussa.
 • On höyryn hieroa valmiina taskussa. Levitä pieni määrä kaulas alas rintaa saada rauhoittava tunnelma. Tee tämä ennen tai matkan aikana. Voit myös joutua soveltamaan pieni määrä päähäsi.
 • Paina acupressure pisteen liikkeen vain tuuman yläpuolella ranteen. Tämä voisi olla paras ja tehokkain tapa hoitaa merisairaus varsinkin jos resursseja ei ole saatavilla.
 • Tee itsesi varattu vain lopettaa ajatus huimausta ja pahoinvointia tai vielä parempaa, ottaa lepoa tai nap.
 • Soita ystävä tai aluksen miehistö heti, jos tulet kokemaan mitään merkkejä merisairaus. Saatat olla ottaa kylmä hiki, päänsärky, pahoinvointi ja vaalean näköisiä kasvoja.

Miten hoitoon merisairaus. Siirry apteekki ostaa antihistamiini kuten dimenhydramine.
Miten hoitoon merisairaus. Siirry apteekki ostaa antihistamiini kuten dimenhydramine.

Ennaltaehkäisy on parempi katsoa kuin katua. Joten kun voit silti estää merisairaus, tee parasta estämiseksi.