E2h

Miten hoitoon silsa

Yksi ihon sieni-infektio

Yksi ihon sieni-infektio, joka on otettava vakavasti on silsa. Tämä iho ongelma johtuu sieni, joka pysyy ja viihtyy iholla, on erittäin tarttuva. Vastoin termi "silsa", tauti ei johdu matoja. Se on vain kutsutaan sellaisenaan, koska se on hyvin kutiava, aivan kuten pieni matoja indeksoi iholle. Kun silsa tulee näkyviin, ne näyttävät pyöreä laikkuja ihoon ja kun ne tulevat enemmän vakavia ne kehittyvät rakkulat tulos infektio. Koska silsa on tarttuvaa, lapset ovat niitä eniten vaikuttanut takia jatkuvassa yhteydessä toisiinsa erityisesti kouluissa.

Hoitoon silsa, tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä:

  • Siivoa niin usein kuin voit. Kun uiminen, käytä mietoa desinfiointiainetta saippua tappaa bakteereja, jotka usein kiinni ihoon varsinkin kun työ tai ulkona leikkimässä. Sujauttaa puhtaita vaatteita kylvyn jälkeen. Levitä tavallisesta lotion brändin puolilla kehoa. Paitsi sen kosteuttava vaikutus, voide auttaa myös torjumaan pois bakteereja kuin sen öljykomponentin estää bakteereita kiinni ihoon.
  • Käytä silitetään vaatteita kaiken aikaa. Vaatteet, vaikkakin vasta pesty, joskus kasvualustoja bakteereille. Lämpö tappaa bakteereita joten silitys on yksi tapa desinfiointi vaatteita.
  • Kertoa merkkejä silsa. Tavallisia oireita ovat kova kutina, rakkulat, pyöreä laikkuja ja punertavia ihottumaa.
  • Katso lääkäriin heti nähdä oireita silsa iholle. Aikaisemmin voit hakea lääkitys, ennemmin silsa paranee. Varhainen hoito myös estää taudin leviäminen muihin kehon osiin. Muut ihmiset joiden kanssa saat yhteyttä myös saastumiselta jos heti etsimään paranna silsa.
  • Siirry huumeiden tallentaa omalla alueella ja ostaa antifungaalinen saippuat, voiteet. Jotkut suosittuja silsa voiteet ovat Lotriminutes, Tinactin ja Micatin. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, millaista antifungaalista tuotetta ostaa, kysy apteekista ehdotuksia.
  • Lue ohjeet ja etiketit sienilääkkeet tuotteita ennen niiden soveltamista teennäinen. Käsittele silsa on noin kaksi viikkoa, kunnes leesiot hitaasti häviävät.
  • Valita rohdosvalmistetta jos haluat. Jos et ole tottunut käyttämään kemiallisia tuotteita hoidettaessa silsa, voi turvautua kasviperäisten menetelmällä. Hanki joitakin korianteri ja murskaa niitä, kunnes mehut ulos. Hietakampela korianteri mehua iholle. Tee tämä menettely neljä kertaa päivässä. Korianteri on joitakin osia, jotka auttavat lopettamaan kutinaa nopeasti.
  • Pese hiukset hilseenestoshampoo jos silsa on teidän päänahan. Käytä lämmintä vettä huuhteluun pois shampoo. Leikkaa muutamia osa-hiukset tartunta paikalla, joten voit hakea lääkitys helpommin.
  • Keskustele ihotautilääkäri jos silsa on edennyt pitkälle, tai jos tila on tullut toistuva ja krooninen.
  • Levitä lämpöä silsa lievittää kutinaa. Aseta kuuma pakkaa pakkaus tai kuuma pyyhe silsa noin kolmekymmentä minuuttia.

Silsa voi jättää rumia jälkiä iholla jälkeen paranemista

Miten hoitoon silsa. Siivoa niin usein kuin voit.
Miten hoitoon silsa. Siivoa niin usein kuin voit.

Silsa voi jättää rumia jälkiä iholla jälkeen paranemista. Älä raavi ihoasi, joten rakkuloita ei törkeä eikä aiheuta haavoja. Kärsivällisyys tarvitaan täysin päästä eroon silsa. Ne voivat uusiutua uudestaan ​​ja uudestaan ​​joten varmista voit seurata lääkityksen menettelyä huolellisesti.