E2h

Miten käsitellä tapauksia ruoka-allergia

Ei ole mitään parempaa kuin nauttia jokainen ruokalaji buffet pöydän

Ei ole mitään parempaa kuin nauttia jokainen ruokalaji buffet pöydän. Alkaen alkupaloja ja jälkiruokia, ja onko liha, kasvis-, hedelmä tai erilaiset kastikkeet, ihmiset varmasti syödä niin paljon kuin voivat. Henkilöille, joilla ruoka-aineallergiat, kuitenkin paljon huomiota ja varovaisuutta tulee harjoittaa. Allergiset reaktiot voivat ilmetä pienintäkään altistuminen tai nieleminen on allergiaa elintarvikkeisiin. Tällä kertaa, kuten Pahimman maapähkinä allergia, se voi jopa olla tappava.

Miten käsitellä tapauksia ruoka-allergia. Saat käyttää lukemiseen tarrat päivittäistavarakaupan elintarvikkeita.
Miten käsitellä tapauksia ruoka-allergia. Saat käyttää lukemiseen tarrat päivittäistavarakaupan elintarvikkeita.

Ruoka-allergiat ovat joskus helppo havaita tai saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin voit tunnistaa syy (jopa läpi allergia testaus), mutta on olemassa monia tapoja käsitellä niitä. Lievittää kipua, vähentää kutinaa tai vähentää turvotusta naamasi tai aseita, tässä on muutamia asioita voit tehdä hoitoon ruoka-aineallergia.

  • Käytä kylmää pakkaa päälle teennäinen. Kun suihkussa, käytä viileämpää vettä sooth kutinaa, kipua tai polttavaa tunnetta.
  • Käytä vaatteita, jotka ovat kevyitä, joten iho voi hengittää. Tämä on myös ihanteellinen, koska kevyempiä materiaaleja ei hankaa ihoa ja aiheuttaa lisää ärsytystä.
  • Kun kehosi on torjua vaikutuksia allergiat, yritä levätä mahdollisimman paljon ja pidättäytymään korkean tason toimintaan. Tämä antaisi kehosi kehittää resistenssin ja taistella allergia paremmin.
  • Voit myös käyttää antihistamiineja tai voiteita lievittää kutinaa. Riippuen toiminnasta, on olemassa antihistamiineja, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta ja on toisia, jotka ovat ei-uneliaaksi käyttöön.
  • Vältä syömistä tyyppisiä elintarvikkeita, jotka sisältävät ainetta, että olet allerginen. Astioita, että olet todella rakastaa, mutta jos sinulla on allerginen reaktio yksi ainesosista, yritä korvata toisen kohteen resepti.
  • Saat käyttää lukemiseen tarrat päivittäistavarakaupan elintarvikkeita. Elintarvikkeiden valmistajien on ilmoitettava ainesosat niiden tuotteita, sekä lukemalla elintarvikkeiden pakkausmerkinnöissä hyvin, voit tietoisesti välttää ruoka-aineallergiat. Jopa koneita, joita käytetään käsittelyssä elintarvikkeen on tunnistettava ja se on ilmoittanut, että muita kohteita käsitellään siellä. Jotkut voisivat varoittaa: "Tämä tuote on valmistettu käyttäen koneita myös jalostaa tuotteita, jotka sisältävät maapähkinöitä." Joku, joka on allerginen (ja mahdollisesti tappava) reaktio maapähkinöitä, se toimii varoituksena, sillä vaikka pähkinöitä ei käytetty kyseisen kohteen joitakin jäämien koneesta saattaa vaikuttaa muiden maapähkinä sisältäviä kohteita.
  • Toisille enemmän vakavia reaktioita, ne olisi tehtävä ruisku heidän kanssaan ja tietää, että ne pitäisi pistää lääkettä, jos he katsovat, että allergia on jo selvittämisestä sisään

Kuten muutkin sairaus, jos luulet tilasi ei parane tai jos kipu jatkuu ja haluat muita vaihtoehtoja, kysy lääkäriltä muista lääkärin apua. Vaikka verkossa neuvoja foorumeilla voi olla hyötyä, se on parasta, että suurten kipua tai merkittäviä allergioita, voit pyytää neuvoja ja hoito lääketieteen ammattilaisia.