E2h

Miten käyttää eteerisiä öljyjä rentoutua lihaksia

Stressi ja rasittava toimintaa yhdessä altistuminen erilaisia ​​epäpuhtauksia ja myrkkyjä ovat numero yksi syitä yhteisen lihassäryt, kivut ja jännitys, että useimmat ihmiset kokevat aika ajoin. Ilmeisesti, mukava rentouttava hankaavat tai hieronta on suosinut hoito lievittää kipua. Jotkut kaupalliset linimentit ja voiteet lupaavat parhaat tulokset, kun käytetään yhdessä ja hierontaa. Kuitenkin jotkut näistä kaupallisia tuotteita on terästetty tiettyjä yhdisteitä ja kemikaaleja, jotka voivat olla hieman epäterveellistä ihoa. Jos haluat täysin luonnollinen hierontaöljy joka antaa helpotusta, että olet kovasti ja samaan aikaan pitää ihosi tuoretta, sileä ja myrkytön, harkitse käytetään eteerisiä öljyjä sijaan. Tässä on pari reseptejä, joita voit kokeilla.

  • Valitse perusöljyn. Emäs tai operaattorin öljyä on ensisijainen ainesosa mitään eteerisiä öljyjä hieronta seos. Vaikka on olemassa monia harjoittajan öljyt valita, vain 2 todellakaan erotu lihasten helpotusta ja ihonhoitotuotteet, seesamiöljy ja manteliöljyä. Manteliöljy on luultavasti parasta käyttää, koska se tarjoaa lisätään ravinteita iholle. Kuitenkin seesamiöljy on hyvä vaihtoehto myös. Jos kukaan ei ole käytettävissä, voit harkita avokado öljyä vaihtoehtona.
  • Ensimmäinen vaihtoehto. Lisäksi operaattorin öljyä, sinun täytyy valita useita eteerisiä öljyjä käyttää. Huomioi, että ei jokainen eteerinen öljy käytettävissä tulisi käyttää, koska jotkut niistä eivät ole samanlaisia ​​etuja. Haluat keskittyä niihin, jotka voivat rauhoittaa lihasten stressiä ja jännitystä sekä päästävät toivottavaa aromia tai tuoksu.

    Ensimmäinen resepti vaihtoehdon voit kokeilla on sekoitus sypressi, inkivääriä, mustapippuria ja katajaa. Käyttämällä noin 25 ml operaattorin öljyä pullossa, lisätään noin 10 tippaa kutakin sypressi ja inkivääri, ja noin 5 tippaa kutakin mustapippuria ja katajaa. Peitä pullo ja ravista. On tärkeää, että kaikki ainesosat sekoitetaan yhteen maksimaalisen tuloksia.

  • Toinen vaihtoehto. Jos et pidä tuoksu tuottanut ensimmäisen reseptin, pitävät tätä. Tarvitset timjami, meirami, makea lahti, ja Peru Balsam. Kaada harjoittaja öljy pullo, noin 25 ml tekee. Lisää noin 8-9 tippaa kunkin ainesosan. Tiivistä pullo ja ravista hyvin.
  • Hanki hieronta. Riippumatta siitä valitsit ensimmäisen tai toisen resepti, seuraava askel on saada hieronta ja käyttämällä luonnon hierontaöljy juuri luonut. Pohjimmiltaan, sinun kannattaa öljy soveltanut kuten mikä tahansa muu hieronta öljyä. Kaada käteen ja hiero sitä teennäinen. Levitä kohtalainen paine työskennellä ravinteita. Muista, että eteeriset öljyt käytit tulee imeytyä ihon läpi. Tämä ei vain lievittää kipua ja jännitystä, se myös vähentää stressiä aiheuttavia myrkkyjä kehosta samoin.


Miten käyttää eteerisiä öljyjä rentoutua lihaksia. Ensimmäinen vaihtoehto.
Miten käyttää eteerisiä öljyjä rentoutua lihaksia. Ensimmäinen vaihtoehto.

Ota huomioon, että nämä reseptit toimii vain, jos käytät eteerisiä öljyjä ja ei niitä synteettisiä. Lisäksi varmista, että eteeriset öljyt käytät on puhdistettu ihon käyttöön.