E2h

Miten käyttää lisätä testosteronin

Rakenna lihas-ja menettää rasvaa lisäämällä testosteronin liikunnan avulla

Testosteroni on enemmän kuin vain sukupuolihormonien. Testosteroni on laaja vaikutus terveydelle, hyvinvointi ja pitkäikäisyys, jotka menevät paljon pidemmälle teidän sukurauhasten ja sukupuolen sukeltaa. Se on yksi tärkeimmistä mekanismeista säätelyssä aineenvaihdunnan ja elintoiminnot, korjaus vaurioituneita soluja, lisäämällä lihasten kasvua ja voimaa, samoin kuin polttamalla vatsa rasvaa.

Lisääntyvä testosteroni auttaa vähentämään kehon rasvaa, lisäämään lihaksen, lisätä energian tasoilla, kasvattavat elintärkeitä elimiä, palauta nuorekas immuunivasteen, luun lujuus, alentaa kolesterolia ja verenpainetta, parantaa mielialaa ja kognitiivisia toimintoja. Ja kyllä, naiset saavat nämä etuudet samoin, ja se vie vähemmän testosteronia ne kokea niitä.

Miten käyttää lisätä testosteronin. Unohda kaikki kunto ja harjoittelun neuvoja olette nähneet tähän mennessä, etenkin neuvot annetaan pois lihasten lehtiä, ja talk show.
Miten käyttää lisätä testosteronin. Unohda kaikki kunto ja harjoittelun neuvoja olette nähneet tähän mennessä, etenkin neuvot annetaan pois lihasten lehtiä, ja talk show.

Kun ikä testosteronin hitaasti, ja joissakin tapauksissa ei niin hitaasti, laskee. Oman ikäisensä, ja monet lääkärit väittävät, että tämä on luonnollinen kehitysaskel ikääntymisen, ja meidän pitäisi omaksua särkyjä, kipuja, ja alhainen energian tasoilla, ja tullut vanha kuin kaikki ennen meitä.

Tämä lasku testosteroni on yhtä luonnollista kuin margariini. Se on tuote meidän hyvinvoinnin, meidän inaktiivinen elämäntavat työssä, ja propaganda vapautuu conglomerated ruokaa ja Big Pharma. Hyvä uutinen on, että voit lisätä testosteronin liikunnan avulla.

  1. Unohda kaikki kunto ja harjoittelun neuvoja olette nähneet tähän mennessä, etenkin neuvot annetaan pois lihasten lehtiä, ja talk show. Kehon rakentajia ja fitness malleja näet lehdet eivät ole kuin me muut, he ovat kummajaisia luonnon, ja "täydentää" heidän liikuntaa steroideja. Jälkeen ohjelmat näet lehdissä ei lisätä testosteronin, ja se saa sinut lähemmäksi tavoitteita.
  2. Aloita harjoitus tai kunto-ohjelma, joka keskittyy vastus voimaharjoittelu. Parhaat harjoitukset lisätä testosteronin ovat yhdiste liikkeitä käyttämällä useita lihasryhmiä. Esimerkki näistä olisi kyykky, Dead Hissit, Bench Press, pull ups jne.
  3. Super-asetettu yhdiste harjoitukset eivät kilpaile harjoituksia, esimerkiksi kyykky ja penkkipunnerrus. Tämä lyhentää loput stimuloi testosteronin tuotantoa.
  4. Täydellinen jokainen harjoitus 6-8 edustajaa per setti. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet raskaampi vastus koulutus (esim. 8 toistoa / sarja) oli tehokkaampi kuin perinteinen "korkean reps saada leikata" lähestymistapaa. Jokainen tutkimus, joka on julkaistu osoittaa korkeampia testosteronitasoja 8 toistoa verrattuna 12 edustajaa.
  5. Ojaan pitkä hitaan tylsä ​​sydän. Vaihda välein ja saada tehdä workout puoli aikaa. Aikaväli on aika menee niin kovaa kuin pystyt (9/10 suhteellinen intensiteetti) tietyn aikaa, jonka jälkeen tapahtuu hitaammin (3/10 suhteellinen intensiteetti) takaisin tai toiseen asettaa ajan, usein kaksi kertaa niin pitkä saada mahdollisimman elpymistä. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että 30 sekunnin sprinteissä johti merkitsevää nousua veressä Testosteroni pitoisuus. Toisessa tutkimuksessa verrattiin 30 sekunnin jakson kiri ja jatkuva matalan intensiteetin pyöräilyä. Sprinting ryhmä kokeneita nousu testosteronia noin 450% suurempi kuin jälkeen matalan intensiteetin ryhmään.
  6. Jää pois sohvalta tai takaa työpöydän vähintään 30 minuuttia joka päivä! Tämä on tärkeää, lisätä testosteronin sinun täytyy elää aktiivista elämää, niin nouse ylös, ottaa koiran kävelylle, ottaa kaupungin kaduilla kanssa vaimo (mutta eivät saa Mukiloituja), tai leikkiä lapsesi. Kaikki toiminta laskee vain päästä liikkeelle.
  7. Etsi ystävä tai kaksi joka etsii saavuttaa samat tavoitteet kuin olet. Se tekee sinne paljon hauskempaa, ja se auttaa pitämään ne meistä, jotka ovat procrastinators vastuussa.

Rakenna lihas-ja menettää rasvaa lisäämällä testosteronin liikunnan avulla. Aloita harjoitus tai kunto-ohjelma, joka keskittyy vastus voimaharjoittelu.
Rakenna lihas-ja menettää rasvaa lisäämällä testosteronin liikunnan avulla. Aloita harjoitus tai kunto-ohjelma, joka keskittyy vastus voimaharjoittelu.

Jos olet kiinnostunut ottamaan hallita elämääsi, ja menettää vatsa rasvaa nopeammin kuin koskaan ennen napata vapaa erityiskertomuksen "Se ei ole Olet Vika Olet lihava, Three Steps parantaa elämänlaatua" osoitteesta http: / / nuorentaminen-fitness.com /