E2h

Miten käyttää ravintolisiä nivelrikon

Nivelrikko

Nivelrikko, joka tunnetaan myös nimellä degeneratiivinen nivelsairaus, tapahtuu, kun rustoa, joka suojaa niveliä vähitellen heikkenee. Se tapahtuu yleensä keski-ikäisiä henkilöitä. Nivelrikko aiheuttaa kipua, jäykkyyttä ja turvotusta, jotka ovat yleensä vaikea sietää. Siksi monet nivelrikko potilaille houkutellaan ottamaan ravintolisiä, jotka lupaavat helpotusta, kivun vähentäminen ja paremmin yhteisiä toimintoja. Jos olet yksi näistä potilaista, ehkä osata oikein käyttää näitä ravintolisiä. Tässä muutamia vinkkejä.

  • Keskustele lääkärisi. Muista, että saanti ravintolisiä, joko nivelrikon tai muu sairaus, olisi hyväksyttävä lääkärin. Koska hän tietää tarkalleen, mitä kunto on, hän voi kertoa, jos ottaen ravintolisiä on hyötyä sinulle. Tämä pätee erityisesti, jos käytät lääkkeitä varten muita ehtoja. Muista, huumeiden vuorovaikutus lääkkeitä ja ravintolisiä voi aiheuttaa terveysongelmia.
  • Mieti allergiat. Selvitä, ravintolisiä, valinnan on aineita tai osia, jotka olet allerginen. Jos et pidä allergisia taipumuksia, saatat päätyä käsittelevät pahoinvointia, päänsärkyä, ihottumaa tai ripulia. Keskustele lääkärisi kanssa täydentää ja allergiat.
  • Selvitä kun pitäisi ottaa ravintolisiä. Paketti ravintolisien kertoo yleensä paras aika ottaa ravintolisiä. Voit olla varma, kysy lääkäriltäsi. Yleensä, vaikkakaan, ravintolisiä otetaan aterian jälkeen, kolme kertaa päivässä.
  • Seuraa annostus. Annostus vaihtelee lisä täydentämään, joten varmista tarkistaa annostus pakkauksen ohjeita. Muista koskaan ylittää suositeltua annostusta välttää vakavia terveydellisiä seurauksia. Kun se tulee täydentää ja lääkkeitä, enemmän ei ole aina parempi. Joten jos olet taipuvainen lisätä annostusta tuplata lisäravinteet "vaikutuksia, pidä itsesi takaisin.
  • Tiedä sivuvaikutuksia. Aivan kuten lääkkeet, ravintolisiä nivelrikon myös aiheuttaa haittavaikutuksia. Haittavaikutukset ovat yleensä olleet vakavia, mutta jotka voivat osoittautua fyysisesti rajoittava. Joten jos haluat ottaa ravintolisiä tai jo viemässä, sinun on otettava huomioon mitään haittavaikutuksia. Jos milloin tahansa sivuvaikutuksia kasvaa kovaa, lopeta käyttö välittömästi.
  • Jatka lääkitystä. Saanti ravintolisistä ei tarkoita, sinun täytyy lopettaa lääkitys nivelrikko. Muista, että lisäravinteet ei voi yksin parantaa kuntoa. Joten jos lääkäri ehdottaa otat lääkkeitä yhdessä lisäravinteet, sinun täytyy ottaa molemmat.
  • Huomioi että ravintolisät eivät ole yhtä laajasti tutkittu kuin reseptilääkkeet. Vaikka lisäravinteet ovat yleensä valmistettu luonnollisista ainesosista, ne eivät yleensä takaa tehokkuuden ja turvallisuuden. Lisäksi ne eivät ole liittovaltion ja Drug Administration sääntelyn käytäntöjä. Joten jos otat ravintolisiä, olet lähinnä Taking Chances. Tietenkin on olemassa useita ihmisiä, jotka voivat todistaa tehokkuutta ravintolisiä. Mutta et voi sanoa varmasti, jos he työskentelevät, kunnes yrität niitä.


Miten käyttää ravintolisiä nivelrikon. Keskustele lääkärisi.
Miten käyttää ravintolisiä nivelrikon. Keskustele lääkärisi.

Lisäksi ottaen täydentää, voit myös parantaa tilaasi ottaa tasapainoista ruokavaliota. Keskustele lääkärisi tai ravitsemusterapeutti siitä elintarvikkeita, jotka voivat helpottaa nivelrikko.