E2h

Miten käyttää shiatsu varten jännitteitä päänsärkyä

Jännitys päänsärky voi olla heikentäviä

Jännitys päänsärky voi olla heikentäviä. Se voi tehdä uhrin avuton aikana hyökkäyksen. Se voi olla vaikea tai se voi olla vähäinen. Se voi kestää puoli tuntia tai useita päiviä. Jännitteitä päänsärkyä voi johtua stressistä ja kiristämällä lihaksia kaulassa ja hartiat. Se voi tapahtua ilman varoitusta. Jotkut spekuloida, että jännitteitä päänsärkyä voi johtua puute verenkiertoa takana teidän kallo, vain jos ympärillä hiusraja, että huono ryhti, ei saada tarpeeksi lepoa tai nälkään. Se voi alkaa tunne kireällä lihakset kaulan ja olkapään. Muina aikoina se voi tuntua pään on painaa valtava puristin.

Miten käyttää shiatsu varten jännitteitä päänsärkyä. Akupainanta on yksi parhaista menetelmistä lievittää jännitystä ja rentoutua tiukka lihaksia.
Miten käyttää shiatsu varten jännitteitä päänsärkyä. Akupainanta on yksi parhaista menetelmistä lievittää jännitystä ja rentoutua tiukka lihaksia.

  • Akupainanta on yksi parhaista menetelmistä lievittää jännitystä ja rentoutua tiukka lihaksia. Japanin käyttää erilaisia ​​acupressure tekniikoita tarjota korjata jännitteitä päänsärky. Yksi näistä acupressure tekniikoita kutsutaan Shiatsu, joka keskittyy painostaa eri kehon alueille, jotka pyritään parantamaan verenkiertoa ja auttaa vapauttamaan lihakset ovat kiristetty. Vain pätevä Shiatsu lääkärin pitäisi tehdä koko kehon Shiatsu. On joitakin perustietoja Shiatsu tekniikoita kuitenkin, että voit tehdä antaa sinulle helpotusta kun saat jännitteitä päänsärkyä.
  • Ensimmäinen asia, sinun pitäisi oppia, miten hengittää oikein rauhoittaa kehon ja mielen. Tämä on hyvin samankaltainen kuin aloitat meditaation. Istu mukavassa asennossa ja alkaa hengittää hitaasti ja syvään asettaa rytmi. Oikea tapa tehdä tämä on hengittää vaikka nenä ja anna ilma täysin täyttää keuhkot ennen vapauttamista ilman suun kautta. Pidetään tämä rytmi kuin teet Shiatsu tekniikoita.
  • Kuten useimmat jännitystä tai stressiä päänsärkyä johtua kiristyminen lihaksia hartiat ja niska alueilla, on loogista, että sinun pitäisi alkaa siellä. Huolla syvä hengitys rytmin kun löytää ensimmäisen pisteen vasemmalla olalla oikealla kädellä. Sen pitäisi olla lihaista osa kulmassa takana teidän solisluu. Voit helposti etsiä tämä seikka on herkkä kosketus ja lihas on muodostunut kyhmy. Levitä tasainen paine tässä kohdassa peukalolla ja etusormella. Pidä se siellä kolme täyttä henkeä. Siirry seuraavaan kohtaan, joka on noin leveys teidän liittyi peukalon ja etusormen. Jatka liikkuvat olkapääsi yli, kunnes tulet alueelle, jossa niskaasi täyttää lapa. Pidä soveltamalla paineen täyden kolmen Hengitä ennen siirtymistä seuraavaan kohtaan.
  • Aseta kärjet keskisormien yhdensuuntainen puolin nenän hieman sieraimiin. Pidä sormesi paikallaan ja hakea tasainen paine kolme täyttä Hengitä sitten siirtyä toiseen puoli tuumaa kunnes keskellä sinun otsa linjan. Ylläpitäminen paine ja hengitys rytmi, jatka liikkuvat oman pään puoli tuumaa kerrallaan kunnes pohja niskaasi.
  • Kun olet saavuttanut tämän pisteen, levitä keskisormien toisistaan ​​kunnes ne ovat puolin kaulan. Sovelletaan edelleen painetta ja hengitystä liikuttaessa sormia pitkin puolin kunnes saavuttavat alkuperäinen paikka mistä aloitit. Jatka nämä acupressure tekniikoita kunnes jännitteitä päänsärky katoaa.

Nämä Shiatsu tekniikat tarjoavat sinulle tilapäisen helpotuksen

Nämä Shiatsu tekniikat tarjoavat sinulle tilapäisen helpotuksen. Se on edelleen parasta nähdä lääkärin ja saada perusteellinen tarkastus ylös. Sinun täytyy noudattaa varovaisuutta käytettäessä Shiatsu jos olet raskaana tai on korkea verenpaine. On tiettyjä ehtoja sovellettaessa paine voi tehdä enemmän vahinkoa kuin hyötyä siis hakee ammattiapua voi määrittää, mikä on todella vialla.