E2h

Miten käyttää ultraääni fysioterapia

Ultraääni kone toimittaa lämpöä tuhoalueilla käyttämällä korkean taajuuden ääniaallot. Lämpöä ääniaallot lisää veren virtausta tuottaa elintärkeitä happea ja ravinteita kehon, vähentää tulehdusta ja turvotusta, lievittää kipua ja edistää paranemista. Kaari-luotain nimeltään anturi tuottaa ääniaallot lihaksiin. Hypoallergeeniset geeliä levitetään koettimeen sekä laitoksen luoda kitkaa vapaa pinta. Koetin siirretään pyöreä tavalla useita minuutteja. Ei ole olemassa kipua, joka liittyy tämän tyyppisen lämmön hoito.

Vuonna fysioterapia, lääkäreitä, fysioterapeutteja sekä toimintaterapeuttien käyttää ultraäänikoneet. Nykyään kannettavat ultraäänikoneet myydään potilaiden kotikäyttöön. Kuitenkin ennen loppumassa ja ostaa yksi, varmista, että sinulla on ilmaissut suostumuksensa lääkärin tai terapeutin.

Ultraäänellä fysioterapiassa

  • Keskustele tapauksessa lääkärin tai terapeutin. Asianmukainen diagnoosi on välttämätön ennen kuin voidaan määrittää, onko sinulla hyötyy ultraääniterapialaitteet.
  • Varmista olla avoin lääkärin tai terapeutin suhteen muita lääketieteellisiä kysymyksiä, jotka sinulla on. Esimerkiksi anna terapeutti tietää, jos sinulla on hermovaurio tai ovat vähentäneet tunne tietyillä alueilla. Hälytä terapeutin kun tunnet liikaa lämpöä niin paljon, että tunnet kipua ympäröivän kalvon luun hoidettavan alueen. Yksilöiden pahanlaatuisia tai huono verenkierto ei ole suositeltavaa läpi ultraäänihoito.
  • Selvitä, minkä tyyppinen ultraäänihoito tarvitset. Pulssi ultraääni ja jatkuva ultraääni hoitoon erilaisia ​​vammoja. Ensimmäinen käytetään tendiniitti ja bursiitti. Toinen on hoitaa lihaskipua ja lihasspasmista. Se voi auttaa rentoutumaan lihaksia.
  • Anna terapeutti tietää, jos tunnet epämukavuutta. Ihon pinta ei koskaan tule lämmintä ultraäänihoito. Se on lihaksia alla, joka imee lämpöä. Sinun terapeutti luottaa sinuun antaa hänen tietää, jos sinulla on tunne epämukavaksi.
  • Vuoden hoitokerralla, sinun tulee makaamaan tutkimuspöydällä. Lääkärin tai terapeutin sovelletaan allergiatestattu geeliä alueelle, jota käsitellään. Sitten lääkäri siirtyy anturin pyöreä tavalla yli teennäinen. Kautta anturi, korkean taajuuden helleaallot tunkeutuu ihon niin pitkälle kuin kaksi tuumaa syvä. Tämä lempeä lämpö on mitä tarvitset parantua vaurioitunut lihaskudos.
  • Anna lääkärin tai terapeutin saattamaan hoidon eri alueilla missä olet kipua.
  • Selvitä lääkärisi kuinka monta kertaa viikossa sinun tulee käymään hoitoon. Hoitojen määrä riippuu tasosta kudosvaurion olet kokenut.

Miten käyttää ultraääni fysioterapia. Ultraäänellä fysioterapiassa.
Miten käyttää ultraääni fysioterapia. Ultraäänellä fysioterapiassa.

Ultraäänikoneet käytetään fysioterapiaa auttaa parantamaan vaurioitunut lihaskudos. Tämän tyyppinen lämmön hoito kohdistetaan kärsivien potilaiden jännetulehdus, rannekanavaan, lihasspasmit, nyrjähdykset, niveltulehdus, Ruoska, herniated levyjä, fibromyalgia ja paljon muuta. Asianmukainen käyttö tätä menettelyä varmistaa nopeampaa paranemista potilaille, jotka kärsivät näistä lääketieteellisiä ongelmia. Neuvottele aina lääkärin tai terapeutin jos tunnet epämukavuutta tai on kysyttävää ultraääniterapialaitteet.