E2h

Miten käyttää höyryn inhalaattorin tyhjentää sinus ongelmia

Sinus ongelmia aiheuttaa turvonneita sivuonteloiden vuoksi allergisen reaktion vuoksi tai vilustuminen. Joskus enemmän nenäsi, enemmän turvoksissa poskionteloiden tullut, joten se vielä vaikeampi hengittää. Vaikka on olemassa tiskin lääkkeitä, jotka voivat käsitellä sinus ongelmia, voit myös valita useamman luonnollisen hoito - höyry inhalaattorin. Höyry ei tarvitse olla mitään lääkettä siihen. Vesijohtovettä tai puhdistettu vesi tekee. Höyry tai kuuma haihtunut vettä, auttaa unclog ilmakanavan vähentämällä turvotusta onteloiden. Kuuma höyry jotenkin rentouttaa sivuonteloiden ja lievittää turvotusta. Vaikka tämä on väliaikainen lääke, se on erittäin hyödyllinen varsinkin jos et ole ostanut sopiva lääke tällä hetkellä. Se tarjoaa myös instant helpotus, toisin kuin lääkkeitä, jotka voivat kestää useita tunteja, ennen kuin se alkaa toimia.

Miten käyttää höyryn inhalaattorin tyhjentää sinus ongelmia. Voit käyttää joitakin aromaterapia nesteitä varten höyryn inhalaattorin.
Miten käyttää höyryn inhalaattorin tyhjentää sinus ongelmia. Voit käyttää joitakin aromaterapia nesteitä varten höyryn inhalaattorin.

Ottaa höyry inhalaattori kotona on erittäin hyödyllinen varsinkin jos sinulla on lapsia. Höyry inhalaattori on kätevä vempain. Tutustu vinkkejä ja oppia käyttämään yhtä.

  • Kätevä höyry inhalaattori on helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain laittaa se päälle pöydältä ja varmista ettei pistorasiaan lähellä.
  • Varmista, että höyry inhalaattori n vesisäiliön ja maski ovat puhtaat ennen sen käyttämistä. Sinun tarvitsee vain pestä saippualla ja vedellä puhdistaa sitä.
  • Aseta puhdasta vettä vesisäiliöön. Voidaan käyttää vesijohtovettä, mutta se on myös hyvä käyttää puhdistettua vettä.
  • Kytke se pistorasiaan ja kytke virta päälle.
  • Aseta maskia nenän ja suun ja hengittää höyryä. On suositeltavaa hengittää nenän kautta, mutta jos tämä on vaikeaa alussa, hengittää vaikka suusi ensin siten on helpompi hengittää nenän kautta.
  • Varmista, että sinulla kudoksen tai nenäliina lähellä, jotta voit pyyhkiä pois nuha kerran nenäkäytävien ovat alkaneet selvittää.
  • Käytön jälkeen höyry inhalaattoria, pese vesisäiliö ja maski. Anna kuivua ennen varastointia.
  • Voit käyttää joitakin aromaterapia nesteitä varten höyryn inhalaattorin. Tutustu aromaterapia tuotteita, jotka ovat turvallisia inhalaattorin käyttöä. Citrus ja mentoli tuoksut ovat tehokkaimpia.

Kun käytät höyryä inhalaattoreihin varmista sähköisen laitteen osa ei kastu vedellä. Pidä myös pyyhe tai kudoksen lähistöllä, joten voit helposti pyyhkiä roiskeet ja välttää sähköiskun.

On olemassa useita tuotemerkkejä höyryn inhalaattoria

On olemassa useita tuotemerkkejä höyryn inhalaattoria. On parasta valita ne, jotka käyttävät vähemmän energiaa, on turvallisuusominaisuuksia, kuten muoviosat (toisin kuin metalliosia, jotka saattavat johtaa maadoitus), ja irrotettavat osat, jotta voit valita pestä muita osia vahingoittamatta moottori höyryn inhalaattorin. Kevyt ja kätevä höyryn inhalaattori on myös edullinen varsinkin kun olet matkoilla.