E2h

Miten käyttää vaivaisenluu kilpi

Bunions määritellään laajentumiset luuhun tai kudokseen yleensä sisäosan nivelen isovarvas. Tavallisimmat syyt vaivaisenluu täydentävät luun muodostusta ja vinoutuminen isovarvas johtuen joidenkin ulkoisten stressiä ja paineita. Oireita ovat tulehdus isovarvas ominaista punoitus, arkuus ja kipu. Bunions voi myös aiheuttaa enemmän vakavia sairauksia, kuten bursiitti, joka on tulehdus Bursa tai nestetäytteinen pussi lähellä yhteistä tyvestä isovarvas. Tämä erityinen ehto usein kehittyy naisilla, noin kymmenen kertaa enemmän kuin miehiä, koska naiset usein käyttävät tiukka kenkiä jotka tarjoavat painetta tarpeeksi kehittää bunions.

Hoito bunions tavallisesti vaadi kirurgisia toimenpiteitä

Miten käyttää vaivaisenluu kilpi. Käytä mukavat kengät eikä tiukka niistä.
Miten käyttää vaivaisenluu kilpi. Käytä mukavat kengät eikä tiukka niistä.

Hoito bunions tavallisesti vaadi kirurgisia toimenpiteitä. Kuitenkin, jotta voidaan vähentää kipua, vaivaisenluu suojat käytetään. Se tyynyt laajentuminen estämään sen harjaamalla vastaan ​​jalkineet. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten käyttää vaivaisenluu kilpi.

  • Käytä mukavat kengät eikä tiukka niistä. Ostaa kengät, jotka ovat paljon tilaa riittää teidän vaivaisenluu kilpi sopivaksi. Vältä tiukka ne, ne vain pahentavat kipua. Voisit myös halutessaan ostaa kenkä paarit, jotta löysää kenkään ja tehdä siitä mukava yllään. Varmista, että ostat oikean kokoinen eikä koskaan yritä puristaa jalat osaksi pari, joka on liian pieni sinulle.
  • Valitse tyyppi vaivaisenluu kilpi, joka sopii sinulle. Olemassa erilaisia ​​vaivaisenluu kilvet saatavilla markkinoilla. Geeli tyyppi tarjoaa eniten tukea ja helpotusta. Voisit myös uudelleen geeliä vaivaisenluu kilvet. Toisaalta, piipohjaisia ​​vaivaisenluu kilvet ovat kestäviä ja voisi jopa kestämään tuhat käyttötarkoituksiin. Valitse oikea vaivaisenluu kilpi, joka on mukava sinulle.
  • Laita vaivaisenluu kilpi. Aseta vaivaisenluu kilpi moitteettomasti vaivaisenluu juuressa isovarvas. Varmista, että se on mukava yllään ja ei anna sinulle enemmän kipua ja painetta. Voisit myös saada työkalu erottaa varpaita jotta täydentää vaivaisenluu kilpi. Toe erotin todella auttaa uudelleenlinjaamisesta luun ja kudosten isovarvas.
  • Harjoittele päällään koko päivän. Älä heti poista vaivaisenluu kilpi. Harjoittele päällään koko päivän ja katso jos se sattuu sinua. Jos se tekee, niin olet todennäköisesti yllään tiukka kenkiä. Muista, että vaivaisenluu kilpi ei toimi ahdas jalkineet. Korvaa kengät mukava yhden ja sitten jatkaa teidän vaivaisenluu kilpi.
  • Puhdista vaivaisenluu kilpi kunnolla. Pese vaivaisenluu kilpi saippualla ja vedellä. Puhdista pinta huolellisesti. Anna sen täysin kuiva ennen uudelleenkäyttöä jotta estetään todennäköisen infektioita.


Vaivaisenluu shield todella auttaa vähentämään kipua

Vaivaisenluu shield todella auttaa vähentämään kipua. Jos kipu ja turvotus edelleen vallitsevana huolimatta yllään kuten yksi, sinun täytyy lääkäriin heti lääkäri, joka on erikoistunut alan kuin Jalkaterapeutti. Muutoin voisi auttaa sinua pääsemään eroon näistä kivuliaita bunions ole aikaa!