E2h

Miten korjata hidas kilpirauhasen

Stressi on yksi tärkeimmistä tekijöistä

Stressi on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat hitaan kilpirauhasen aka hypotyreoosi. Kilpirauhasen sijaitsee vain alle aataminomena on perhosen muotoinen rauhanen, joka erittää energiaa antavia hormonit tarvitsemat solut elimistössä. Jos ei huolehdita oikein, tämä rauhanen voi yli-tuottaa tai-tuottavat hormoneja ja tekee kehon sairas. Esimerkiksi, kun kilpirauhanen tulee hidas, se alle-tuottaa hormonia tarvitaan elin. Jonka seurauksena nämä ovat seuraavia oireita:

 • Masennus.
 • Huomattavia painonnousu.
 • Jatkuva väsymys.
 • Muisti kuilu.
 • Särkevät lihaksia.
 • Kuiva iho.
 • Hauras / Falling Hair.
 • Ummetus.

Jos olet tällä hetkellä taistelee hidas kilpirauhasen, syrjään saamasta asianmukaista lääketieteellistä hoitoa, täällä vielä muita ehdotuksia, jotka voivat auttaa sinua läpi:

 1. Juo kahdeksan lasillista vettä päivässä. Tämä päivittäinen rituaali on tärkeää auttaa hidas kilpirauhasen toipua ja parantua.
 2. Sisällytä vitamiini-b täydentää ja kalsiumia magnesiumia päivittäistä ruokavaliota suunnitelma. Tarkista lääkäriltäsi asianmukaisen vitamiini-B ja Kalsium-Magnesium annos, joka tarvitaan auttamaan sinua hidasta kilpirauhasen. Varmista, että ostat ne, jotka ovat orgaanisia ja kemiallisia vapaa.
 3. Pick ruokaa kunnolla. Vaikka kyse hidas kilpirauhasen, se palvelee sinua hyvin välttää paistettua ja rasvaista ruokaa yhdessä tärkkelyspitoisia hiilihydraatteja, roskaruokaa, ja virvoitusjuomia. Mullistaa syöt menemällä orgaanisen ja torjunta-ilmaisia ​​hedelmiä ja vihanneksia, tuoreita hedelmämehuja, vähärasvaista lihaa, munia, pähkinöitä, kalaa (tonnikala ja lohi aivan erityisesti), ja vihreää teetä, jälkimmäinen niin täynnä antioksidantteja.
 4. Ota ruohoa. Ei sellaista Weed myymien Mary-Louise Parker hänen TV-show, typerä. Tämä ruoho on enemmän kuin sellainen, joka irtoaa taikajuomien Class Harry Potter-kirjat. Sitä kutsutaan Bladderwack - ruskean värinen levä, joka on saatavilla monissa luomuruokaa ja luontaistuotekaupat. Rakkolevä auttaa saamaan kilpirauhasen takaisin raiteilleen. Kuitenkin ennen sileää ylös, ota yhteys lääkäriin varsinkin jos olet raskaana tai imettävät äiti.
 5. Harjoitus 30 minuuttia päivittäin, jos voit. Tai 4 kertaa viikossa ainakin. Aloita kävely ympäri lähiseutua, päästä juoksumatto ja rappusia. Tavoitteena on saada 30 minuuttia liikuntaa tai 10000 askelta päivässä saada kehosi harjoituksen se direly tarvitsee.
 6. Rikkoa ateriat alas osissa. Sen sijaan, että tavallinen kolmen neliön ateriaa päivässä, rikkoa ruoan saanti pienempiin annosta ja syödä joka pari tuntia tunkilla aineenvaihduntaa.
 7. Take 15 minuutin taukoja aikana päivä. Jos normaali päivä sinulle on juoksemaan kuin päätön kana koko päivän määräaikojen ja muiden työhön liittyvien toimien, sinun täytyy pysähtyä ja istua vähintään 15 minuuttia anna kehon ja mielen uudelleen maksutta. Sulje toimiston oven ja sitten mennä toimistoon kokoushuone, tai missä voit tehdä tämän. Kuuntele kehoasi ja levätä välillä hoppu. Sinun hidas kilpirauhasen kiitos siitä.

Miten korjata hidas kilpirauhasen. Juo kahdeksan lasillista vettä päivässä.
Miten korjata hidas kilpirauhasen. Juo kahdeksan lasillista vettä päivässä.

Getting hidas kilpirauhasen takaisin kestää jonkin aikaa, joten älä kaikki, että voit pitää itse terve, levännyt ja onnellinen.