E2h

Miten korjata vauvan litteä pää

Tunnetaan myös nimellä plagiocephaly

Tunnetaan myös nimellä plagiocephaly, litteä pää oireyhtymää esiintyy yleisesti heti vauvan syntymästä kuuden viikon iässä. Tämä johtuu joidenkin ulkoinen paine, joka on pakotettu vauvan pään, kun äiti synnyttää. Kuitenkin useimmat vauvat automaattisesti korjaa itsensä kuin ne ikääntyessään. Jos vauvan pää on edelleen tasainen kuuden viikon kuluttua, sinun täytyy mennä lääkärille ja tarkista, onko vauva todella kärsii plagiocephaly ei craniosynostosis (ole samat oireet mutta on vaikea ja vaatii välitöntä hoitoa). Vaikka kirurginen hoito on erittäin mielellään, ellei sitä todella tarvitaan, on olemassa muita vaihtoehtoja, että voit tehdä korjata sen. Lue oppia lisää.

Miten korjata vauvan litteä pää. Uudelleensijoitettavaa hoitoa.
Miten korjata vauvan litteä pää. Uudelleensijoitettavaa hoitoa.

Diagnosoida se! Ennen kuin edes yrittää korjata vauvan litteä pää, on erittäin tärkeää, että kerrot asiasta ensin lääkärin kanssa. Asianmukainen diagnoosi pitäisi olla kunnossa. Älä aloita mitään hoitoa, ellet selvästi tiedä mitä hoidot ovat. Koskaan olettaa! Menestyksekkäästi diagnosoida vauva, sinun tulee X-ray tai erikoinen CT. Kuitenkin X-ray riittäisi useimmille lääkäreille.

Uudelleensijoitettavaa hoitoa. Kun luotettu lääkäri on oikein diagnosoitu vauva ja se on vahvistanut, että lapsesi on litteä pää oireyhtymä (plagiocephaly), sinun täytyy hakea useita hoitoja että vauvan pää palaa sen säännöllisen muotoinen. Ensimmäinen on uudelleensijoitettavaa hoito. Et tarvitse mitään fancy gadgetit tai lääkitys tämän kanssa. Kaikki mitä tarvitset on jatkuvasti varmistaa vauva ei painostaa tasainen alue. Voit tehdä seuraavissa tehtävissä:

  • Aseta vauva hänen vatsansa, kun hän on hereillä ja sitä valvotaan. Tämä tekee hänen kaulan lihakset vahvistuvat. Tee tämä kaksi minuuttia kerrallaan. Sen avulla hän voi tottua nukkumaan eri asennoissa.
  • Kun vauva nukkuu, aseta häntä puolin käyttämällä tyynyn tai rullalle pyyhkeen tukea. Voit myös tehdä tämän, kun lapsesi on hereillä. Vain varmista, että olet huolellisesti ohjata ja pitää häntä koko ajan.
  • Flipping vauvan pään vastakkaiseen suuntaan hänen tavanomainen asento on myös suositeltavaa. Olla hyvin lempeä ja rauhallinen, kun teet tämän.

Tunnetaan myös nimellä plagiocephaly. Aseta vauva hänen vatsansa.
Tunnetaan myös nimellä plagiocephaly. Aseta vauva hänen vatsansa.

Tämä menetelmä on tehokkain, kun vauva on kuusi viikkoa kuuden kuukauden iässä.

Kuntoutus hoito. Jos ensimmäinen hoito ei auttanut muuta muotoa vauvan kallo, Kallon Kuntoutus Therapy pitäisi olla toinen listaasi. Tämä sopii kaikille vauvoille, jotka ovat kuudesta kuukaudesta kymmeneen kuukautta vanha. Tämä edellyttää saattamisesta mukautetun asennettu panta vauvan pää 24 tuntia vuorokaudessa. Tämän pitäisi kestää kahdesta kuuteen kuukauteen. On suositeltavaa, että valitset eri hikinauhat, varmista, että valitset joka sopii parhaiten lapsellesi. Voit käydä Palgiocephaly tukisivuilta. Heillä on lista kaikista FDA-hyväksytty hikinauhat.

On erittäin tärkeää olla hyvin varovainen teet kohtelun vauvan pää

On erittäin tärkeää olla hyvin varovainen teet kohtelun vauvan pää. Muista, ne on vielä pehmeä ja hauras pääkalloja joten varmista, että voit käsitellä sitä valoa ja hellin käsin. Ole tietoinen siitä, kuinka paljon paineita, että laitat sormesi. Älä kiirehdi, kun teet tämän tai muuten saatat aiheuttaa enemmän vaaraa lapselle. Lukekaa nämä vaiheet ja maksaa hyvin lähellä huomiota siihen, mitä olet tekemässä. Focus ja ei saa häiritä. Onnea!