E2h

Miten laskea aktiivinen aineenvaihdunta kiihtyy

Aktiivinen aineenvaihdunta kiihtyy (AMR) on määrä kaloreita käytät päivittäin. Ydin laihdutus on polttaa enemmän kaloreita. Jos haluat tietää, miten tehokkaasti menettää niitä kiloa rasvaa, laskemalla kaloreita arjen on oppaasi. Alla on menettely tietää tarkalleen, jos olet menettämässä tai lihoo.

 • Mittaa kehon painon. Valmista painon mittaaja ja tietää nykyisen painoindeksi. Painosi on yksi tärkeimmistä tekijöistä voi laskea kehon normaalin kalorimäärän ja määrää sen pitäisi polttaa päivittäin. Tiede hankkia ja laihdutus on hyvin yksinkertainen. Enemmän otat kaloreita kehon sisällä, enemmän lihoa. Enemmän poltat kaloreita, enemmän voit laihtua. Nyt, tässä on todellisuus. Kehosi on sen keskimääräinen paino. Se Ikäsi, pituus ja sukupuoli. Kun skaalata kehon painoa eilen ja tänään, saatat huomata, että ne ovat molemmat erilaisia. Se johtuu elimistön kalorien saanti ja polttaminen. Joten voit voitava tietää kehon painoraja, yritä saada viiden päivän normaali syöminen ja toimintaa ilman vaivaa mennä ruokavalion ja käytännön harjoituksia. Viidentenä päivänä, tämä on aikaa mitata kehon painoa. Tämä on kun elimistö menee läpi normaalin menettämässä ja kun paino.
 • Huomioi muita tärkeitä tilastoja. Kun olet valmis laittaa paperille tavallisesta painoindeksi, kirjoita sinä nykyinen ikä, pituus ja sukupuoli. Nämä ovat peruselementit voit selvittää oman AMR (Active Metabolic Rate), myös tietää, jos olet tulossa terveempiä vai ei.
 • Hanki BMR. Basal aineenvaihdunta kiihtyy (BMR) on määrä kaloreita voit polttaa vaikka levossa. Tämä on missä ruoansulatuskanavan on aktiivinen tai olet paasto matkalle. Elät 24 tuntia tai enemmän ilman ottaen mitään itsestään valvotussa ympäristössä. Kunto elimistö on vain tarpeeksi säilyttää oikeutensa toimintaa. Se on aika, jolloin elimistö menee läpi detoxifying ohjelma ja kehosi muuttuu normaaliksi ja parempi täytäntöönpano. Kun olet tehnyt oman detox / paasto, löydät normaalia BMR. Alla on prosessi saada BMR.
 • Naisilla:
  • 655 + (4,3 x oma paino kg) + (4,7 x pituutesi) - (4,7 x ikäsi)
 • Miehillä:
  • 66 + (6,3 x oma paino kg) + (12,9 x pituutesi) - (6,8 x ikäsi)
 • Määritä energiatasoa. Sinun täytyy tietää normaalin aktiivinen korkeus tai mitä kansanomaisesti kutsutaan Activity Modifier (AM). Voit myös itse arvata tätä päivittäistä toimintaa. Alla ohjeita selvittää.
  • Jos käytät hektinen asioilla kanssa raskaan fyysisen teoksia, (urheilu, rakentaminen, tehdas työpaikat jne.), sinun aktiivisuus modifier on 1,60
  • Jos työskentelet ulos jäykästi ja hikoilu pois suuria määriä hikoilun oman liikuntalaji (lenkkeily / pyöräily 45 minuuttia - 1 tunti, sydän liikuntaa, vuorikiipeilyä, juoksu), sinun aktiivisuus modifier on 1,40
  • Jos kehosi toimii kohtalaisesti toimintaa ja hidas harjoitukset (jooga, pilates, tai tanssi), sinun aktiivisuus modifier on 1,25
 • Laske AMR. Lopuksi, olemme tulleet viimeiseen vaiheeseen, selvittää Active aineenvaihdunta kiihtyy. Kaava on erittäin helppoa. Seuraa yhtälö alla.

(BMR) x (AM) = AMR

Melko yksinkertaista

Miten laskea aktiivinen aineenvaihdunta kiihtyy. Huomioi muita tärkeitä tilastoja.
Miten laskea aktiivinen aineenvaihdunta kiihtyy. Huomioi muita tärkeitä tilastoja.

Melko yksinkertaista, eikö? Kun luet tätä, olet yksi henkilö vähemmän kansanjoukot, jotka eivät tiedä tätä yksinkertaista tiedettä ja kokea vaikea joko lihoo tai pitämällä se pois. Nyt tiedät AMR, mennä eteenpäin ja suunnitelma seuraavalle ruokavalio ja tyyppi workout, joka sopii kehon. Good Luck!