E2h

Miten lievittää kaasua kipuja

Tavallisesti henkilö kokee 12 kaasujen päästöt arjen

Tavallisesti henkilö kokee 12 kaasujen päästöt jokapäiväistä. Jos koet vähemmän kuin tämän, olet suuri riski kokea kaasun kipuja. Liiallinen kaasun sisällä vatsaan voi aiheuttaa niin paljon epämukavuutta. Muut ihmiset eivät voi työskennellä normaalisti, kun heillä on kaasu kipuja. Vaikka normaali, et voi vain odottaa kaasu vapautetaan. Sinun täytyy vapauttaa kaasun kipua nyt ja lopeta kärsimystä.

Syitä Gas Pain

Et voi korjata kaasun kipua, jos et ole kohdistanut syyllinen, joka on aiheuttanut tuskaa. Suurimman osan ajasta, liiallinen kaasut aiheuttavat ilmataskujen kun nielemään ruokaa. Kaasu kipu voi johtua myös kuitupitoista ruokavaliota. Tietyt ruoat, muut kuin kuitu niitä, voi myös tuottaa kaasuja kuten palkokasveja ja muita papuja. Rasvaisia ​​ruokia voi myös aiheuttaa kaasun ongelmia.

Lisäksi elintarvikkeet, antibiootteja tai laksatiiveja voi myös aiheuttaa kaasun kipua. Jos sinulla on ummetus, luultavasti kokea kaasun kipua samoin.

Miten lievittää kaasua kipuja. Syitä gas pain.
Miten lievittää kaasua kipuja. Syitä gas pain.

Jos ei, kaasu, kipu voi aiheuttaa vakavia terveydellisiä kunnossa. Haavainen koliitti ja niihin liittyvät sairaudet ovat usein viestittänyt kaasua kipua.

Et voi koskaan vapauttaa kaasua kipuja hyvä, jos et kohdista syy. Tietäen kaasu kipu syy olisi ensimmäinen askel. Tämän jälkeen sinun täytyy aloittaa lievittää kipua myös ratkaista tärkein syy.

Tehokas reliefejä

On olemassa erilaisia ​​lievittää tekniikoita voit tehdä lievittää kaasua kipua. Silti harkita tärkein syy teidän kärsimystä valittaessa näistä reliefejä:

Tavallisesti henkilö kokee 12 kaasujen päästöt arjen. Tehokas reliefejä.
Tavallisesti henkilö kokee 12 kaasujen päästöt arjen. Tehokas reliefejä.

  • Liikunta. Moving kehon auttaa vapauttamaan kaasua joka aiheuttaa kipua. Tämä on suositeltavaa, jos kaasu kipu johtuu suoliston ongelmia. Reipas kävely, pyöräily tai pelkkä venyttely voi jo auttaa sinua tuntemaan helpottunut.
  • Beano. Tämän, sinun ei tarvitse päästä eroon kaasua tuottava elintarvikkeiden. Yksinkertaisesti lisätä tämän nämä elintarvikkeet ennen kuin syöt. Tämä auttaa vähentämään tuotettu kaasu elintarvikkeet.
  • Charcoal ja kuumaa vettä. Varmista, että hiili on jauhettu ennen sekoittamalla se kuumaan veteen. Vaikka ruma kielen, tämä seos tiedetään vähentävän kaasun kipua. Jos et voi ottaa maku, etsiä parempia vaihtoehto koteloitu charcoals. Nämä toimivat samalla tavalla kuin hiili-vesi-seosta. Pelkkä lämmin vesi voi myös lievittää kaasua kipua. Kuitenkin, tämä ei ole yhtä nopea kuin saada tuloksia veden kanssa sekoitettu vaihtoehtoja. Sen sijaan hiili, voit sekoittaa asafetida veteen.
  • Tea. Piparminttu tee, kamomilla teetä ja inkivääri teetä voivat auttaa vapauttamaan liikaa kaasua loukkuun teidän ruoansulatuskanavan radan. Nämä teetä voi myös parantaa ruoansulatusta, jotta voit välttää saada kaasua kipuja taas.
  • Fenkolin siemeniä. Syöminen rkl fenkolin siemeniä voi estää kaasun muodostumista ja siten välttää paisunut. Jos ei syödessään, voit ottaa fenkolin siemeniä jokaisen aterian jälkeen. Doing tämä auttaa parantaa ruoansulatusta.

Vaikka lievittää kaasu kipu on mahdollista, vieläkin, mikään ei voita estää kaasun muodostumista. Märehtiä teidän ruokaa paremmin, välttää rasvaisia ​​ruokia, vähentää kuitu elintarvikkeet ja syö hitaasti voi kaikki estää kaasua tulemasta suolistossa.