E2h

Miten lievittää kipeä jalka lihaksia

Olipa kävely juoksu

Olipa kävely juoksu, lenkkeily tai tekee kyykky ja potkuja, voit käyttää jalkojen lihaksia jokapäiväistä. Kun työskentelet jalat ulos paljon, siellä tulee kohta, kun olet kipeä lihaksia. Se voi olla melko vaikea liikkua, kun sinulla on lihasten arkuus, mutta hieman kärsivällisyyttä ja huolenpitoa, se menee pian ohi.

Seuraavassa on muutamia tapoja lievittää kipeä jalka lihaksia.

  • Levätä. Kun lihakset väsynyt ja kipeä, ohita päivä ja anna kehosi levätä. Harjoituksen aikana anna itsellesi aikaa ottaa taukoja, jotta voit antaa maitohappo rakentaa mene pois. Se ei ole suositeltavaa harjoitella niin kovasti päivittäin, koska olet vaarassa lihasten kulumista ja jopa liikakäyttöä. Kuuntele kehon vihjeiden ja taukoa kun haluat levätä.
  • Venyttää sitä. Auttaa rauhoittamaan lihassärky, venyttää sitä. On myös tärkeää, että voit venyttää kunnolla, kun olet lämmennyt lihaksia alussa käyttää ohjelmaa. Kun olet valmis työskentely rikki, anna lihaksia hyvä venytys. Tämä auttaa pitämään lihakset löysä ja notkea ja auttaa estämään uusia vammoja.
  • Nosta jalat. Jalat koko päivän? Anna jalat ja kipeä jalat tauko. Kun tulet kotiin, nostaa jalat niin, että se on suurempi kuin sydämesi. Tämä mahdollistaa veren, joka on yhdistetty teidän jalat ja jalat kunnolla kiertämään takaisin. Lepo jalkojen kohonnut tasolle saat myös tunnetta hyvinvointia. Saatat jopa haluta sulkea silmäsi ja anna koko kehon rentoutumaan.
  • Liota kuumassa kylvyssä. Rankan päivän jälkeen on mukava päästä poreallas ja anna kuuman veden tekemään temppu. Jos sinulla on poreallas kotona, mennä eteenpäin ja liota kaksikymmentä minuuttia ja anna hierovat toiminta vedenpaineen auttaa rentouttamaan kipeä jalka lihaksia. Jos sinulla vain on kylpyamme, mennä eteenpäin ja laittaa kupin Epsom suolojen kylpyveteen. Tämä varmasti auttaa rauhoittamaan sinua kipeä lihaksia.
  • Käytä kuuma linimentti. Kun jalat ovat väsymys, hieronta joitakin linimentti öljyä siihen. Lämmityksen toiminta öljy auttaa rauhoittaa lihaksia ja lievittää kipua ja epämukavuutta.
  • Hanki hieronta. Säästä aikaa ja saada hieronta. Tämä auttaa rentoutumaan ei vain jalkojen lihaksia, mutta koko kehon samoin. Kysy ruotsalainen hieronta syvä kudosten tai urheiluhieronta todella saada solmua ja särkee ulos lihaksia.
  • Ota tulehduskipulääkkeet pilleri. Jos vain kestä kipua enää ottaa nopeasti kipulääkettä. Kuitenkin varoitti, että pitkäaikainen käyttö anti inflammatorinen lääkitys ja muita kipulääkkeitä voi aiheuttaa vaurioita maksaan joten käytä vain tarvittaessa.


Voit estää saada kipeä lihaksia tulevaisuudessa

Miten lievittää kipeä jalka lihaksia. Liota kuumassa kylvyssä.
Miten lievittää kipeä jalka lihaksia. Liota kuumassa kylvyssä.

Voit estää saada kipeä lihaksia tulevaisuudessa, muista ottaa riittävästi lepopäiviä välillä raskas harjoitus päivää. Jatkuva käyttö saman lihasryhmiä voi johtaa loukkaantumisiin ja heikentynyt suorituskyky. Ryhtyä tarvittaviin varotoimiin käyttäessään ja varmasti kunnolla lämmetä lihaksia ja antaa sille hyvä venytellä ennen ja jälkeen ja intensiivisen harjoittelun hoito.