E2h

Miten lihoa

Vaikka useimmat westernized kansat kamppailevat lihavuusepidemian

Vaikka useimmat westernized kansat kamppailevat lihavuusepidemian, se on helppo unohtaa niitä, joilla on vaikeuksia lihoo. Vaikka monet meistä ovat kateellisia tästä "ongelmasta" laittaa puntaa on hyvin monimutkainen hanke joillekin. Monet ihmiset kroonisia sairauksia kuten syöpää, aidsia, emfyseema, ja suuret infektioita, trauma tai haavat taistella pitää painon. Syöminen runsaasti ravitsevaa ruokaa riittävästi kaloreita on merkittävä tekijä auttaa heitä estämään etenemistä heidän sairautensa. Vakavia urheilijat ovat toinen ryhmä ihmisiä, jotka ehkä ottaa reilusti yli 5000 kaloria päivässä ylläpitää painoa. Ottaa kuluttaa näin monta kaloria, syöminen tulee nopeasti ikävä urakka heille.

On hyvin tärkeää syödä ravitsevia elintarvikkeita

Miten lihoa. Lisää extra terve proteiineja ruokavalio.
Miten lihoa. Lisää extra terve proteiineja ruokavalio.

On hyvin tärkeää syödä ravitsevia elintarvikkeita, kun yrittää lihoa. Syöminen paljon ylimääräistä eläinrasvojen ja sokerit voivat auttaa painonnousua, mutta se ei ole hyödyllistä yleistä terveyttä. Henkilöt, joilla on kroonisia sairauksia tarvitsevat elintarvikkeita täynnä ylimääräisiä vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia lisätä koskemattomuuden ja täydentää tasot luonnollisesti esiintyviä proteiineja verestä, jotka auttavat torjumaan edelleen kehittyvän taudin prosessi. Urheilijat tarvitsevat myös ylimääräisiä vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiinia korjata eriteltyinä lihaskudosta ja täydentää ravinteita, joita luonnollisesti käytetään aikana rasituksessa ja hikoilu.

Jos yrität lihoa, kokeile jälkeen joitakin vinkkejä alla. Sinun pitäisi nähdä mittakaavan hiipiä aikayksikön

 1. Ensinnäkin, sinun täytyy päättää, kuinka paljon kaloreita tarvitse joka päivä lihoa. Käytä kaavoista määrittää tarpeisiisi:
  • Jos sinulla on krooninen sairaus, kuten lueteltu ensimmäisessä kohdassa ja sinun lihoa, käytä tätä kaavaa määrittää kalorien ja proteiinin tarpeet:

   Vaikka useimmat westernized kansat kamppailevat lihavuusepidemian. Lisää ylimääräistä terveellisiä rasvoja teidän elintarvikkeisiin.
   Vaikka useimmat westernized kansat kamppailevat lihavuusepidemian. Lisää ylimääräistä terveellisiä rasvoja teidän elintarvikkeisiin.

   Kalori, moninkertaistaa nykyinen paino kilogrammoina (naulaa jaettuna 2,2) kertaa 35 ja lisätään 500 saada yhden punnan viikossa. Esimerkiksi joku painaa 160 kiloa: 160 / 2,2 = 72 kg x 35 = 2520 + 500 = 3020 kaloria päivässä

  • Jos olet vakava urheilija, ehkä pelata numerot hieman. Riippuen voimakkuustaso, kalorien tarpeet voivat vaihdella 3000 yli 6000 päivässä lihoa. Kokeile kaavaa yllä, ja jos et näe mitään edistystä oman painon, sinun täytyy jatkuvasti muokata kalorimäärää kunnes teet.
  • Jos olet vain "keskimääräinen Joe" yrittää lihoa ja et kärsi krooninen sairaus ja voi muistaa, kun viimeksi meni kuntosalilla, kokeile tätä kaavaa: (paino kiloina x 25) -30 + 500.
 2. Aloita syöminen useita pieniä aterioita päivässä eikä muutaman suuren aterioita.
 3. Lisää extra terve proteiineja ruokavalio. Yksi nopea ja helppo temppu on ostaa rasvatonta maitojauhetta ja lisätä sen niin moniin elintarvikkeisiin kuin voit - laittaa oman keittoihin, perunamuusia, jogurtti tai muista helposti sekoitettavaa elintarvikkeita. Muita esimerkkejä runsaasti proteiinia, korkea kalori elintarvikkeet, jotka ovat terveitä ovat rasvaton maito, vähärasvainen jogurtti ja juusto, pähkinät, siemenet, maapähkinävoita, munat, kala, siipikarja ja extra vähärasvaista leikattuun naudanlihaan. Fancy proteiini jauheita kuntosalilla tai "ravitsemuksen myymälöissä" eivät sisällä mitään, mikä on parempi kehon kuin todellista elintarvikkeita.
 4. Lisää ylimääräistä terveellisiä rasvoja teidän elintarvikkeisiin. Rasva on enemmän kaloreita grammaa kohti kuin proteiinia tai hiilihydraattia, joten he hyvä lisä painonnousu ruokavalio. Vältellä epäterveellisiä rasvoja, jotka tulevat eläintuotteet - voita, majoneesia, kermaa, kastikkeet, runsaasti rasvaa maitotuotteet ja voimakkaasti marmoroitu liha. Valita oliiviöljy, rypsiöljy, ja Benecol tai Smart Balance margariinia sijaan.
 5. Useimmat "ravitsemus juomia", kuten varmistaminen ja Boost sisältävät paljon sokeria ja tyhjiä kaloreita. Kokeile Sugar Free Neilikka Instant aamiainen rasvaton maito sijaan. On paljon halvempaa käynnisty.
 6. Kokeile joitakin näistä korkean kalori reseptejä ja ravistaa peräisin Euroopan Cancer Society .