E2h

Miten löytää näyte aterian suunnitelmat Ornish ruokavalio

Ornish ruokavalio on tyypillinen kasvissyöjä ruokavalion kanssa tavoitteena vähentää rasvan saanti henkilö. Tämä on sanottu, kaikki liha ja maito ovat kiellettyjä ruokavaliossa. Nieleminen muiden elintarvikkeiden sisältävät rasvoja, öljyä ja puhdistetut hiilihydraatit eivät ole sallittuja samoin. Tämä sisältää pähkinät, siemenet, ja valikoima hedelmiä. Ruokavalio kieltää ehdottomasti kulutus yli 10 prosenttia kaloreista peräisin rasvaisia ​​ruokia. Mukaan monet ravitsemusterapeutit ja ravitsemusterapeutit, Ornish ruokavalio on yksi harvoista kasvisruokavaliot jotka näyttävät järkeviltä. Jos etsit menettää joitakin paino, haluat löytää aterian suunnitelmia tämän erikoisruokavaliota. Seuraavassa on muutamia tapoja, miten edetä.

Lue kirjoja Ornish ruokavalioita. Yksinkertaisin tapa saada joitakin aterian näytteitä ruokavalio on itse lukenut noin ruokavaliosta. Tämä edellyttää aiot alas paikalliseen kirjakauppaan ja tarttumalla mihin tahansa kirjan Ornish ruokavaliosta. Parhaan lukea, se olisi fiksu napata kirjan kirjoittanut keksijä ruokavalio, tohtori Dean Ornish. Hänen kirjansa, "Eat More, painavat vähemmän", kertoo kaikki koukerot ruokavaliota kuten näytteen aterian suunnitelmia, joita voit kokeilla ja parantaa. Kirja yksityiskohtaisesti kaikki elintarvikkeet et saa kuluttaa aikana ruokavaliota aikana. Tämän ruokavalion, kirja kertoo, voit oppia syömään enemmän ja enemmän ilman huolta oman painon. Hyvä kuulla, mutta todella vaikea tehdä. Joka tapauksessa, lukea kirjoja ruokavalio ja seuraa aterian suunnitelmat yksityiskohtaisesti niitä.

Surffaa netto

Surffaamiseen. Jos et näytä löytävän mitään resurssi tietoa ruokavaliossa paikallisessa kirjakaupassa, niin saatat löytää joitakin Internetistä. On olemassa monia artikkeleita, blogeja, ja sivustoja, jotka edistävät ja jakaa tietoa Ornish ruokavaliosta. Voit etsiä ne kirjauduttava Google ja toteuttaa yksinkertainen haku käyttämällä "Ornish ruokavalio". Tulosten pitäisi hukuttaa tuhansia sivustoja väittäen saada tietoa ruokavaliosta lukien näyte aterian suunnitelmat ja valikot. Tutustu kaikkiin sivustoja nähdä kaikki eri aterian suunnitelmat suositellaan ruokavaliota. Jotta sinun on helpompi, voit vierailla joitakin parhaista sivustoja saada tietoa tarvitset, kuten everydiet.org , holisticonline.com ja dietbible.com . Kaikki nämä ruokavalio sivustot on tiedot kaikista tunnetuista ruokavalion lukien Ornish ruokavaliota. Nämä sivustot ominaisuus erilaisia ​​menuja samoin.

Kokeile näitä ehdotuksia

Kokeile seuraavia ehdotuksia. Jos et todellakaan voi löytää aterian suunnitelmia ruokavaliota, niin voit olla käytännöllisiä ja vain syödä elintarvikkeita vähärasvainen niihin. Esimerkiksi viljat kuten riisi, kaura ja maissi ovat sallittuja ruokavaliossa sekä pastaa ja leipää. On selvää, sinun kannattaa tehdä vihanneksia tärkein osa jokaista ateriaa. Voit käyttää rasvatonta mausteet kuten vähärasvaista majoneesia ja voita luoda enemmän vaihtelua ateriat. Rasvattomia tai vähärasvaisia ​​maitotuotteita on sallittua, mutta vain pieniä määriä.

Miten löytää näyte aterian suunnitelmat Ornish ruokavalio. Lue kirjoja ornish ruokavalioita.
Miten löytää näyte aterian suunnitelmat Ornish ruokavalio. Lue kirjoja ornish ruokavalioita.

Löytää näyte aterian suunnitelmia tai luoda oman aterian suunnitelmat perustuvat sääntöihin ruokavalio oli helppoa. Vaikeinta on oikeastaan ​​ruokavaliota kirjaimellisesti. Tarvitset kurinalaisuutta ja tahdonvoimaa taistella kiusausta huijata edes hieman.