E2h

Miten luoda oikea liikuntasuunnitelma

Vuonna tavoitteena tulla sovi

Vuonna tavoitteena tulla sovi, jotkut ihmiset hypätä juuri mitään harjoitusohjelma syke, riippumatta siitä, onko se räätälöidä hänelle vai ei. Jotkut yksinkertaisesti alkaa tehdä voimaharjoittelun, sydän harjoitukset, ja muut tällaiset fitness hoito kuulematta terveydenhuollon ammattilainen tai edes kuntolaite. Valitettavasti ihmiset yrittävät nämä usein epäonnistuvat saavuttamaan heidän tavoitteensa.

Ottaa oikea liikunta suunnitelma on tärkeä saavuttamaan tavoitteesi liikuntaan ja kuntoiluun. Ottavat oikeuden käyttää suunnitelma kannustaa sinua todella seurata suunnitelmaa ja tehdä suositeltua toimintaa. Sen sijaan vihaan käyttää kuuri sen vaikeuksista ja rutiinit, jos sinulla on oikea suunnitelma, sinun odotan sitä aina käyttää.

Miten luoda oikea liikuntasuunnitelma. Aseta tavoitteet ja päämäärät.
Miten luoda oikea liikuntasuunnitelma. Aseta tavoitteet ja päämäärät.

Aseta tavoitteet ja päämäärät. Luominen oikea harjoitus suunnitelma alkaa asettaa tavoitteet ja päämäärät. Kysy itseltäsi, mitä haluat saavuttaa teidän liikuntasuunnitelma. Haluatko ohentunut? Haluatko olla enemmän määritelty lihakset? Haluatko lisätä lihasmassaa? Haluatko lisätä voimaa tai kestävyyttä? On olemassa paljon tekijöitä, sinun täytyy harkita jokaisen näistä, ja ensimmäinen askel tietää mitä tehdä, on asettaa tavoite.

Arvioida kehon. Seuraavaksi sinun tulee arvioida objektiivisesti, miten pärjäävät kannalta fyysistä kuntoa. Haluat saavuttaa tavoitteen. Kuinka pitkälle olet siitä? Jos haluat kiinteyttää, sinun täytyy tietää, miten pehmentänyt (tai muuten) olet juuri nyt. Jos tarvitset voimaharjoittelua, sitten haluat tietää kuinka vahva olet juuri nyt. Joskus et ehkä pysty olla objektiivinen arviointi. Voit kysyä ystävä tai kunto ammatillinen neuvoja.

Valitse toiminta haluat. Useimmat kunto ohjelmiin sisältyy yhdistelmä sydän harjoituksia ja voimaharjoittelun harjoituksia. Älä kuitenkaan rajoittaa itse esittämien vaihtoehtojen paikallisella kuntosalilla. Löydät toimintaa, että te molemmat nauttia ja hyötyä. Sinun tulisi myös harkita muita näkökohtia, kuten kuinka monta ihmistä mukana, ja onko toiminta sopii aikatauluusi. Harjoitukset voidaan tehdä yksilöllisesti kuten voimaharjoittelun. Näitä voidaan tehdä ryhmässä, liian, kuten juoksu, aerobic, ja jopa tanssia.

Vuonna tavoitteena tulla sovi. Valitse toiminta haluat.
Vuonna tavoitteena tulla sovi. Valitse toiminta haluat.

Löydä motivaatiota. Useimmat ihmiset luopumaan heidän käyttää rutiininomaisesti jälkeen kuukauden tai niin. Useimmat löytävät tekosyitä ei mennä kuntosalille tai ei kävellä tai hölkätä. Ihmiset ovat yksinkertaisesti motivoituneen. Saavuttaa tavoitteesi, sinun täytyy löytää motivaatiota. Sinun täytyy olla intohimoinen kuntoasi. Useimmissa tapauksissa sinun on helpompi olla motivoituneita jos haluat toimintaa teet. Joissakin tapauksissa sinua motivoi ihmisiä liikut kanssa. Ehkä se on vieläkin perus motivaatiota tietäen, että elämäsi voi riippua teidän pysyä kunnossa (kuten ne, joilla sairauksia ja vaivoja, jotka voidaan korjata elämäntyyliä).

Älä yli-aiheuta itse. Jotkut

Älä yli-aiheuta itse. Jotkut, toisaalta, ovat liian motivoituneita, että ne kohdistavat itsensä liian paljon. Tämä johtaa burnout, mikä olisi enemmän haittaa kuin hyötyä. Yrittää tehdä harjoituksen rutiinit maltillisesti. Jos sinusta tuntuu loppuun, sitten pitää taukoa. Voit aina palata rutiini, kun tunnet olosi paremmaksi.

Ota aikaa arvioida. Useimmat liikunta suunnitelmat epäonnistuvat, koska ihmiset, jotka luovat ja harjoitella niiden ole joustavia. Kun aloitat, saatat olla erilaisia ​​tarpeita muutaman viikon tai kuukauden omalle liikuntasuunnitelma. Sinun täytyy muuttaa rutiineja vähän, jotta edistyä. Tämä pätee erityisesti lujuuden ja painon koulutusta. Aloitat pieni, sitten vähitellen. Muuten, olet vain tuhlaa aikaasi.

Ottavat oikeuden käyttää suunnitelma tekee kuntoasi enemmän nautittavaa ja hedelmällistä. Pyydä kouluttaja miten voit parhaiten räätälöidä harjoitus suunnitelma sinua. Jos sinulla on terveyteen liittyviä ongelmia, muista kysyä lääkäriltä ensin ennen kuntoilun.