E2h

Miten manipuloida video otoskooppi

Otoscope on analyyttinen lääketieteelliset laitteet, joita käytetään tarkastettaessa sisällä korvan ja tärykalvon, silmät, nenä, kurkun ja napa. Se on valonlähde ja vahvistavan linssi, joka tukee kliinikoille ja lääkärien seulonta sairauksia. Video otoscope mahdollistaa etsi poikkeavuuksia sisäosat korvien, silmien, nenän, kurkun, ja napa asiakas. Lääkärit voivat diagnosoida potilaan oikein, koska kuvia voidaan suurentaa katselua varten. Manipuloida videon Otoscope voimme havaita joitakin menettelyjä.

Miten manipuloida video otoskooppi. Säädä video otoscope jotta voit tarkastella ulkopuolelta kanavan.
Miten manipuloida video otoskooppi. Säädä video otoscope jotta voit tarkastella ulkopuolelta kanavan.

  1. Korva menettelyt, selvittää potilaalle, mitä aiot tehdä ja kuvata käyttöä Otoscope.
  2. Tutkitaan terveempiä korvan ensin, jotta infektio tai taudin tartunnan korvalla ei leviä terveempiä yksi. Käytä otoscope n videon tutkia ulko-ja sisäkorvan poikkeavuuksia.
  3. Vaikka seisoo potilaan takana, tutkia korvan otoskoopilla hallussa vasemmalla kädellä jos sairaaseen korvaan on vasemmalla puolella. Tämä tapahtuu siten, että potilas ei koe epämukavuutta, jos otsaansa kallistetaan.
  4. Säädä video Otoscope jotta voit tarkastella ulkopuolelta kanavan, ja suuntaan tärykalvon kannen tutkittavaksi. Etsi tulehtunut iho kanava, jossa jätettä ulkokorvatulehduksen. Käyttämällä video Otoscope avulla haltija nähdä mitä on uutettu.
  5. Säännellä video Otoscope jotta voit tarkistaa vasaran muotoinen luun sisäkorvan sitten drumlike muodostumista tärykalvon kotelo. Tutkitaan alaosa, ja sitten mennä eteenpäin 360 astetta, alaspäin ja sitten taaksepäin.
  6. Saat kurkkukipu video Otoskoopit käyttävät lääkärit tutkia risat ja kurkkuun. Sairauden hoidossa helpottaa se, että video-otoscope koska kaikki liikkeet välineen nähdään video.
  7. Silmien hoitoon, video Otoscope käytetään harvoin. Silmä on herkkä, ja lääkärit pelkäävät, että sen sijaan hoitoon sairauden löytyy, ne saattavat lisätä sairauden potilaalle.
  8. Potilaan nenästä ja napa, video otoscope voidaan käyttää. Kuvan suurentaminen sen painopiste toiminto antaa lääkäreiden sopiva repositioning heidän aparaatti hoidettaessa sairaus.

Testata liikkuvuuden tärykalvo, pneumaattinen otoscope voidaan käyttää. Tämä väline on pallomainen kiinnitys, jonka avulla lääkäri puhaltaa ilmaa korvaan, mutta ei nenän, kurkun tai napa, selvittää onko ylimääräistä nestettä tai ei mitään korva ongelma.

Manipulointi video Otoscope mahdollistaa tutkijan tai lääkärin puhdistaa ja hoitaa korva-, kurkku-tai nenän potilaalle. Tutkija käyttää tähystimen pää Otoscope, ja käyttää sen valo ja suurennuslasi tehdä tutkimuksia käsitellyssä osassa.