E2h

Miten menettää 3-5 kiloa viikossa

Poistaminen viisikymmentäseitsemän yli neljä kiloa pois kehosta yhdessä viikossa voi tehdä, jos tiedät oikean tekniikan. Nämä nopea laihtuminen järjestelmiä on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua karistanut painoa nopeasti, ja jos jatkat rutiini, voit itse jatkaa menettää niin paljon kuin viisikymmentäyhdeksän yli kaksi kiloa viikossa. Tässä miten.

  • Ottaa vaellukselle. Harvat asiat polttaa kaloreita peräti ulkoilu. Jos luulet, että muutaman tunnin kuntosalilla on kova, kokeile Camping päivässä. Aloita pois viikon vaellus viikonloppuisin. Etsi trail lähellä sinua, ja pyydä joitakin muita ystäviä, jotka yrittävät laihduttaa tulla mukaasi. Yksi syy miksi vaellus on erittäin tehokas tekemään laihduttaa, koska se tarttuu koko laitoksen toimintaa. Kun vaeltaa, siirrät kaikki ruumiinosat kun selata polku, minkä vuoksi enemmän kaloreita kulutetaan. Kun yksinkertaisesti mennä kuntosalille, toisaalta, olet todennäköisesti käyttää vain näkyvä lihasryhmiä elimistössä. Kuntosali on erinomainen muotoiluun kehosta, mutta vaellus on vielä parempi, kun se tulee laihdutus.
  • Ojaan auto. Useimmat ihmiset ovat hyvin riippuvaisia ​​omasta autoja joka vähän matkustaa, onko saada joitakin elintarvikkeita tai mennä töihin. Todellisuudessa kuitenkin, voit itse säästää paljon rahaa teidän kaasu laskut ja jopa saada polttaa joitakin kaloreita yksinkertaisesti kävellen sijaan ratsastus auton. Mene töihin kaksikymmentä minuuttia aikaisemmin, jotta sinulla on aikaa kävellä oman työpaikan. Voit nauttia maisemista ja sinun ei enää tarvitse huolehtia liikenteen. Jos haluat mennä ruokakauppaan, pukea kumi kengät ja lenkille ostoksia. Kukaan ei hoida verkkarit ja vähän hiki. Saat työt tehtyä, mutta menettää kaloreita varrella.
  • Lisää joitakin toimia. On myös keinoja lisätä joitakin toimia omassa päivittäisessä rutiini. Katsoessasi televisiota, esimerkiksi, voit nostaa pienen kymmenen puntaa barbell yksi käsi. Vuorotellen tämä hoitoryhmien välillä niin, että et väsy helposti. Kun pystyt hallitsemaan kymmenen puntaa, voit lisätä painoja. Tai, voit tehdä joitakin kyykky katsoessasi televisiota.
  • E vihreä. Lopuksi muuttaa ruokavaliota vihreät. Tämä ei tarkoita, että sinun täytyy poistaa kaikki lihat aterian ja tulla kasvissyöjä. Mutta varmista, että lihat ovat vain aromeja lautasen. Ja sen sijaan leivonnaisia ​​ja makeisia jälkiruoaksi ja välipalat, sinun pitäisi vaihtaa hedelmää. Sinun tulisi myös tarkastella niin, että sinua valmistelemaan ruokaa. Sen sijaan jatkuvasti paistamiseen kaiken ruokapöydässä, alkaa käyttää vaihtoehtoisia ruoanlaittoon valmisteita kuten keittämällä, salametsästys, grillataan ja leivontaan.


Miten menettää 3-5 kiloa viikossa. Lisää joitakin toimia.
Miten menettää 3-5 kiloa viikossa. Lisää joitakin toimia.

Nämä vaiheet, sinun pitäisi pystyä menettää jopa viisi kiloa yhdessä viikossa. Vain seitsemän päivää, sinun pitäisi pystyä sopimaan, että kesämekko, joka haluat pukeutua, tai keuliminen ohuempi kehon ystävillesi.