E2h

Miten niellä 30 pillereitä kerralla turvallisesti

Monet ihmiset nielemisvaikeuksia enemmän kuin yksi pilleri aika on lähes mahdotonta

Kuinka moni teistä on ongelmia edes niellä yksi pilleri tai kapseli? Syyt vaihtelevat pelko tukehtumisvaaran kuiva pillereitä, jotka jättävät kauhea maku suussa. Luonnollinen refleksi vaistot elimistö käyttää vuonna lähes tajuton tavalla suojella sinua niellä jotain, joka voi tehdä vahinkoa elin on laukaista teidän vaikeuksia.

Miten niellä 30 pillereitä kerralla turvallisesti. Saada kehon ja mielen.
Miten niellä 30 pillereitä kerralla turvallisesti. Saada kehon ja mielen.

Joten se tulee tarpeelliseksi saada kehon ja mielen että tietty kohteet laitat suuhusi (tarkoituksella) ovat turvallisia niellä. Soita se koulutus prosessi kuka tahansa voi helposti ja nopeasti tehdä - se kestää ehkä 30 minuuttia. Mieti sitä. Voit helposti niellä iso forkful prime rib yhden helpon kulauksella, mutta yksi pikku pilleri puoli herneen on uhka. Olenko oikeassa?

Käy läpi nämä koulutuksen vaiheet hitaasti:

  • Puhu mieltäsi suoraan omalla vakuuttava ja vakuuttava tekniikoita vakuuttaa itsellesi, että mitä olet antaneet suuhusi niellä on paitsi turvallinen, mutta on suurta hyötyä sinulle. Polttaa ajatus aivoihin. Se ei tiedä, sinun täytyy kertoa se.
  • Tee liitäntä: Jos tiedät, että sinulla todella on helppo niellä suuria bolus paloina ruokaa elämääsi ilman yhtään ongelmaa, vaikka ajattelematta, että se voisi olla mahdollista, niin tiedät varmasti se ei ole koko ryhmän pillereitä että asiat.
  • Ymmärtää selvästi, että sinulla on varasuunnitelma hetkessä käyttää tarvittaessa. Sinun tulisi aina ottaa pillereitä joitakin nesteen mukanaan. Voit helposti sylkemään kaiken suuhun, jos asiat eivät mene oikein. Voit niellä joitakin pillereitä ja nestettä, ja sitten sylkeä, yskä tai gag loput pois suustasi - se on automaattinen refleksi keho käyttää muutenkin.

   Monet ihmiset nielemisvaikeuksia enemmän kuin yksi pilleri aika on lähes mahdotonta. Koko ryhmän pillereitä.
   Monet ihmiset nielemisvaikeuksia enemmän kuin yksi pilleri aika on lähes mahdotonta. Koko ryhmän pillereitä.

   Lisäämällä nesteen seokseen ennen nielemistä voi olla tarpeen - you'll tietää ja erehdyksen mikä toimii sinulle.

Askel askeleelta prosessi:

  1. Aseta yksi tai monet pillerit suuhusi, alle tai päälle kielen.
  2. Käytä kielen ryhmitellä pillereitä yhdessä nippu ensimmäisillä kerroilla. Myöhemmin löydät ne voi vain heittää suuhun missään etkä siirtää niitä kunnes neste on lisätty. Tiedä, että karvas tai paha maku pillerit poistettava heti kun lisäät nestettä suuhun.
  3. Ryhmä pillerit takana kärki kielen, mutta ei niin pitkälle taaksepäin kielen päälle tai suuhun, että laukaista gag-tai niellä refleksi. Tiedät.
  4. Lisää valinta nesteen suussa, mieluiten hiilihappoa, mausteinen tai kuumia juomia, koska ne stimuloivat anturit suussa ja kielen, joka täysin sabotoida työtänne. Nestemäärä lisäät suussa on asia valinta ja nielemisen helpottamiseksi mukavuutta. Varmista, että se on riittävä - ei liikaa eikä liian vähän. Se on erilainen kaikille.
  5. Seuraavaksi, käytä kielen kahlata nestettä noin suussa tarpeeksi kattamaan kaikki pilleri pinnan kokonaan.
  6. Siirrä bolus pillereitä ja nestettä hyvin takaisin kielen, valmiita nielemään.
  7. Kallista päätäsi taaksepäin kohtuullisesti, teidän leuka ylöspäin, kun siirrät bolus taakse suuhun. Ajatuksena on käyttää painovoiman avustamaan niellä prosessissa. Jos kallistat päätäsi liian kauas taaksepäin, se pysähtyy automaattisesti kielen liikettä ja nielemisvaikeuksia refleksit.
  8. Tarkoituksellisesti luoda ohje aivoihin (kertoa itse, mitä aiot tehdä) ...... Swallow kaiken kaikki yhdessä Swallow! Jos et usko, että ajatus, vanha puolustava refleksejä, jotka ovat aina puuttuneet te voisitte tehdä tämän aktivoidaan uudelleen.

Aikaa saattaa kahdeksan askelta keskimäärin noin neljä sekuntia .... antaa tai ottaa. Laskemalla kun hukkaan aikana elämäsi ottamalla yksi pilleri kerrallaan, sinulla on 4 enemmän elinpäiviä tehdä hauskoja asioita! Ja pillereitä tulevaisuudessa lakkaa olemasta huoli sinun ei tarvitse eikä ansaitse. Se toimii minulle, ja tiedän, että se tulee toimimaan sinulle.